Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Kulla-Gullas lilla lila : en ABC-bok för livet efter jobbet

Kulla-Gullas lilla lila : en ABC-bok för livet efter jobbet

Inbunden bok Bonnier Fakta. 2013. 169 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Ett manifest för blivande pensionärer – Kulla-Gullas lilla lila riktar sig till dig som står i slutet av ditt yrkesliv eller redan blivit pensionär. Det är en värmande, rolig och något syrlig ABC-bok för blivande tanter och alla andra. Från barnbarn och bostad från choklad och champagne till ilska och inkontinens. Hon diskuterar Erica Jong och Jane Fonda, och grunnar över mat och motion ... och på P självaste Pensionen. l.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174243253
Titel
Kulla-Gullas lilla lila : en ABC-bok för livet efter jobbet
Författare
Cecilia Hagen
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2013
Omfång
169 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
124 x 182 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
265 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ett manifest för blivande pensionärer. Ett manifest för blivande pensionärer – Kulla-Gullas lilla lila riktar sig till dig som står i slutet av ditt yrkesliv eller redan blivit pensionär. Det är en värmande, rolig och något syrlig ABC-bok för blivande tanter och alla andra. Fylld av tänkvärda, inspirerande och oväntade tankar om pensionsåldern skriver Cecilia Hagen på sitt oefterhärmliga sätt om alltfrån Barnbarn och Bostad, Choklad och Champagne till Ilska och Inkontinens. Hon diskuterar Erica Jong och Jane Fonda, Nora Ephron och nätdejting och grunnar över Mat och Motion ... och på P självaste Pensionen.Sammantaget handlar det främst om att försöka glädja sig åt friheten istället för att drabbas av pensionsångest. För vem är man när man inte längre har ett arbete att gå till? När man inte har något annat svar på den första fråga vi svenskar brukar ställa till nya bekanta, nämligen: ”Och vad sysslar du med?” än: ”Jag är pensionär”.Det kan säkert vara knepigt för många av oss. Är man ensamstående kan det bli lite ödsligt att vanka om kring mol allena därhemma, är man inte ensamstående kan det bli minst lika knepigt att vanka tillsammans med någon annan dagarna i ända.Eller så blir det inte alls på det viset. Kanske vankar man överhuvudtaget icke och tiden räcker knappast till.