Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Tyst : de introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789180022002
Titel
Tyst : de introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns
Författare
Cain, Susan
Förlag
Mondial
Utgivningsår
2022
Omfång
413 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
136 x 210 mm Ryggbredd 32 mm
Vikt
435 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Av alla människor i vår omgivning är en tredjedel introverta. De lyssnar hellre än pratar, läser hellre än festar, skapar hellre en marknadsför sig. Ofta är det ett drag som inte belönas. Men i sin numera klassiska bok berättar Susan Cain varför de tysta tvärtom är helt avgörande för våra samhällen. Med nedslag i såväl historien som forskningen och samtida livsöden visar hon vari styrkan hos de introverta ligger, och hur mycket vi förlorar på att underskatta dem.Tyst har hyllats som en genuin och banbrytande bok med kraft nog att förändra omgivningens sätt att se på de introverta, och de introvertas sätt att se på sig själva.*Det är förförisk läsning ... med understrykningspenna i hand markerar jag den ena meningen efter den andra, hojtar påståenden till min man, typsorterar bekanta i allmänhet och mig själv i synnerhet.
Anna Hellsten, SydsvenskanEtt försvarstal för dig som inte minglar med lätthet. Och vad vore världen utan Bill Gates, Hillary Clinton och alla andra introverta, men ack så briljanta, människor?
Elsa Westerstad, FokusEn röst för de tysta. Cain vänder upp och ner på vedertagna värderingar och ger oss en värdefull tankeställare.
Mats Ternblad, Expressen Tyst är en guldgruva av information och Cain har gjort en banbrytande insats för att bryta introversionens stigma.
Johan Norberg, Svenska DagbladetFör alla oss som under uppväxten aldrig förmådde vara utåtriktade, som aldrig kunnat bjuda på oss själva, så är den nya boken Tyst av Susan Cain en revansch och en uppenbarelse.
Jan Gradvall*Susan Cain (f. 1968) har arbetat som affärsjurist och undervisat i förhandlingsteknik vid storföretag, advokatbyråer och universitet. Hon är utbildad vid Princeton University och Harvard Law School. Debuten Tyst blev en internationell succé. År 2022 gav hon ut boken Bitterljuv.