Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Nuckorna på hörnet

Nuckorna på hörnet

Inbunden bok. Bokfabriken. 2023. 255 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Oläst. Mindre hanteringsmärken på skyddsomslaget.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789180315432
Titel
Nuckorna på hörnet
Författare
Brunk Holmqvist, Karin
Förlag
Bokfabriken
Utgivningsår
2023
Omfång
255 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 235 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
480 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nuckorna på hörnet är i folkmun namnet på den gamla lärarinnebostaden i Löderup på Österlen. Där bor Elsa med hunden Bjäfseman och väninnan Inga-Märta som granne.   Elsa trivs med sitt stilla pensionärsliv. Det enda som får hennes hjärta att banka lite hårdare är när hon kvällstid läser dikter av den välkände poeten Fritz - en sann gentleman och en känslig själ - till skillnad från Elsas tidigare kärlek Gösta. Hans intressen låg mer åt traktorer och den skånska myllan. Fast trots att Elsa befarade att Gösta skulle använda ordet betäcka när passionen slog till rodnar hon fortfarande när hon minns hans stora, varma händer.Lugnet i Löderup störs när en ny granne flyttar in. Han har knappt anlänt innan det för första gången på ett sekel blir inbrott i byn. Det måste vara något skumt med mannen och Elsa tänker klura ut vad det är. När hon börjar spionera upptäcker hon att han gömmer en skattkarta i källaren och äger en pistol. Hon ska avslöja honom - om det så är det sista hon gör. KARIN BRUNK HOLMQVIST är från Simrishamn och är aktuell med sin tjugonde bok. Hennes humoristiska och hoppingivande historier har sålt i över 2 miljoner exemplar och hör till de mest utlånade på biblioteken i Sverige. Karin Brunk Holmqvist har en mycket speciell förmåga att se det stora i det lilla. Ofta lyfter hon fram de udda och svaga i sina romaner och låter dem växa. För det finns inte sällan ett återkommande, hoppfullt budskap i hennes böcker: Det är aldrig för sent!"Ett författarskap som genomsyras av humor, värme och medmänsklighet"
- Piratenpriset"Med humor, skrönor och både vedertagna och påhittade ordspråk bildas en lättsam och rolig läsupplevelse."
- Bokfantast_lena "Det här var lättsam, underhållande och småmysig läsning."
- Alltidenbok "Tycker det är en sån mysig ton i böckerna; jargongen mellan karaktärerna är härlig. Det smågnabbas alltid på ett hjärtlugt och kärleksfullt sätt. Böckerna är skrivna med glimten i ögat, en stor dos humor och bara massa måbra-ingredienser!"
- Mariasbibliotek