Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Miffy cyklar

Miffy cyklar

Inbunden bok

Nyskick. Ordalaget Bokförlag | Utg. 2017 | Förlagsband | 24 s. | 9789174692006 | Denna bok är förlagsny. | Originaltitel: Nijntje iop de fiets | Språk: Svenska ------ Mer info: "Ännu en ljuvlig bok om Miffy!" Barnboksprat "Miffy cyklar är en underbar liten bilderbok" Bibliotekstjänst Dick Bruna-böcker: 300 000 ex sålda i Sverige! Miffy cyklar - med texter på rim Miffy drömmer om att lära sig cykla. Uppför backen till huset där moster bor. Och så hem igen genom skogen i regn och rusk. Miffy längtar... En vacker dag sa Miffy: När jag har blivit stor så vill jag gärna cykla vid huset där jag bor Jag skulle vilja cykla bland blommor på en äng Titta här, så ser du när jag tar en sväng Så börjar MIFFY CYKLAR, och Miffy drömmer sig bort till dammen och blommorna och skogen där hon kan leka titt ut. Hon längtar så till den dagen då hon är tillräckligt stor för att börja cykla. Som vanligt är texten på rim, enkel och lättfattlig men även lite spännande och fyndig. Dick Brunas illustrationer är gjorda för de minsta barnen med kraftiga konturer och färger. Hans böcker finns över hela världen översatta till 40 språk. Ålder 13 år.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174692006
Titel
Miffy cyklar
Författare
Dick Bruna
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Utgivningsår
2017
Omfång
24 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 160 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
130 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Ännu en ljuvlig bok om Miffy!" Barnboksprat

"Miffy cyklar är en underbar liten bilderbok"

Bibliotekstjänst

Dick Bruna-böcker: 300 000 ex sålda i Sverige!

Miffy cyklar - med texter på rim

Miffy drömmer om att lära sig cykla. Uppför backen till huset där moster bor. Och så hem igen genom skogen i regn och rusk. Miffy längtar...

En vacker dag sa Miffy:

När jag har blivit stor

så vill jag gärna cykla

vid huset där jag bor

Jag skulle vilja cykla

bland blommor på en äng

Titta här, så ser du

när jag tar en sväng

Så börjar MIFFY CYKLAR, och Miffy drömmer sig bort till dammen och blommorna och skogen där hon kan leka titt ut. Hon längtar så till den dagen då hon är tillräckligt stor för att börja cykla.

Som vanligt är texten på rim, enkel och lättfattlig men även lite spännande och fyndig. Dick Brunas illustrationer är gjorda för de minsta barnen med kraftiga konturer och färger. Hans böcker finns över hela världen översatta till 40 språk. Ålder 13 år.
Ytterligare författare: Bruna, Dick
Ytterligare översättare: Henrikson, Mattias
Ytterligare illustratörer: Bruna, Dick