Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Feng shui i arbetslivet : framgång, effektivitet och trivsel med feng shui

Feng shui i arbetslivet : framgång, effektivitet och trivsel med feng shui

Häftad bok. Wahlström & Widstrand. 1999. 128 sidor.

Nära nyskick. ///Förlagets beskrivning: Feng shui är en gammal kinesisk vishetslära som i över 3000 år används använts för att öka människans välbefinnande. Den har sin grund i läran om yin och yang samt i teorin om de fem faserna och hur de påverkar vår omgivning. Feng shui inriktar sig speciellt på energiströmmarnas inverkan på våra boende- och arbetsmiljöer — dessa påverkar både våra liv och våra aktiviteter. Kunskapen om Feng shui skall användas för att skapa miljöer som är gynnsamma i stället för ogynnsamma. Då ökar förutsättningarna för att nå framgång både på arbetet och hemma. Det är särskilt viktigt att tänka i feng shui-termer i samband med förändringar, till exempel vid byte av kontorslokaler, företagsflytt eller när man letar efter bra lokaler och bästa läge för ett nybygge. Simon Brown visar här hur feng shui kan användas i yrkeslivet. Författaren vänder siq till människor inom alla typer av modernt arbetsliv: skotpr-r sjukhus, kontor, industrier, restauranger, butiker hemmakontor osv. Man behöver bara ta fasta på ett fåtal principer inom denna inredningsfilosofi för att märka påtagliga förbättringar. Feng shui hjälper dig att lyckas med en yrkeskarriär.
^ samarbeta framgångsrikt med kollegor och andra
^ skapa en fysisk och psykisk miljö som bidrar till kreativitet och välbefinnande ^ lösa affärsproblem och förbättra affärsresultat. Använd feng shui när du skall ^ möblera kontoret, välja färger till arbetsrummet, inreda butiken och planera affärsytan, välja blommor och annan växtlighet
planera nytt kontor eller ombyggnad. Simon Brown är en i England väl ansedd feng shui-konsult. Han har anlitats av British Airways, The Body Shop och flera andra välkända, stora företag. Han var ursprungligen industriformgivare men började intressera sig för österländsk filosofi, särskilt feng shui, och gick under lång tid i lära hos olika feng shui-mästare. Han har tidigare skrivit en handbok om feng shui. som blev en bästsäljare.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789146176381
Titel
Feng shui i arbetslivet : framgång, effektivitet och trivsel med feng shui
Författare
Brown, Simon G
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
1999
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
435 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Denna bok handlar om att tillämpa den gamla kinesiska vishetsläran, Feng Shui, i det moderna arbetslivet. Simon Brown ger råd om planering och inredning av kontor, butiker och företag, om planering av sammanträden, om klädval, färgval och växtval etc. - allt för att vi skall kunna leva i samklang med de energiströmmar som omger oss och därmed må bättre och bli mer framgångsrika. Läsaren ges råd, exempel, hjälpmedel, mallar och tabeller och en mängd illustrationer. Simon Brown är praktiserande feng shui-konsult i London, där han arbetar med såväl företag som privatpersoner.