Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren

Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren

Häftad bok. Bonnier Fakta. 2016. 205 sidor.

Mycket gott skick. Obs att detta är upplagan från 2016 trådbunden med mjuka pärmar i formatet 173 x 227 mm.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174246223
Titel
Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren
Författare
Boudet, Sébastien
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2016
Omfång
205 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
173 x 227 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
620 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hemma hos familjen Boudet är köket hemmets hjärta och här går ugnen alltid varm. Oavsett om det är fjäderlätta petites choux, en saftig tigerkaka eller ett smakrikt surdegsbröd som är på gräddning är det alltid bakat med en rejäl portion kärlek. I Le Bakbok hittar såväl nybörjaren som den erfarna hemmabagaren recept att växa och utvecklas med. Recepten är indelade i tre olika nivåer efter svårighetsgrad och spänner över allt från enkla men delikata chokladbollar till mer avancerade bakverk som Sébastiens paradnummer macarongen. Men för Sébastien är råvarorna minst lika viktiga som recepten och boken är även en källa till kunskap om dessa. Läs om kakaoträdet, saffransblomman och vaniljorkidén eller fördjupa dig i bakkemins fem element: luft, värme, kyla, friktion och vatten. Texterna och recepten ackompanjeras av såväl fotografier som sinnrika teckningar av illustratören Robin Enström. Sébastien Boudets debutbok Den franske bagaren utsågs vid Gourmand World Cookbook Awards till världens bästa kokbok i kategorin ”Det franska köket”. Hans uppföljare, Le Bakbok, är en efterlängtad bok som vänder sig till alla – oavsett ålder och erfarenhet.