Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Det är ingen fara, du är människa : livsbetraktelser / Annika Borg

Det är ingen fara, du är människa : livsbetraktelser / Annika Borg

Inbunden bok Stockholm : Wahlström & Widstrand, . Svenska uppl. 2006. 124 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Life style - Personality development - Livskvalitet - Quality of life ..[Samling med texter om vad det innebär att vara människa, idag och alltid. Prästen A.B. medverkar i radioprogrammet Tankar för dagen och har ställt samman egna betraktelser under rubrikerna Vad är då en människa?, Döden och sorgen, Allt hänger ihop och Lugn och ro. Hon menar att det är normalt att känna sorg och smärta, att man inte behöver ha full kontroll, fånga dagen och tindra mot världen varje dag] . Kartonnage. Nyskick, absolut, oläst . .Mått 21,5 x14 x 1,5cm. Vikt 350g. Skickas inom 1 -2 dagar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9146212353
Titel
Det är ingen fara, du är människa : livsbetraktelser
Författare
Annika Borg
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2006
Omfång
124 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Vad får egentligen kännas i livet? Får vi känna tomhet och sorg? Och är det OK att trycka på livets paus-knapp ett tag? I en tid när det närmaste man kan komma en dödssynd verkar vara att inte ha full koll eller att inte lyckas med sina högt ställda ambitioner, kommer Annika Borg med befriande ord: Det är okej att släppa taget ett slag, du behöver inte tindra mot världen varje dag, du är inte ensam.   I sin bok Det är ingen fara, du är människa har Annika Borg samlat korta texter om möten med och funderingar kring människan. Texterna hänger ihop genom fyra teman, men är annars fristående. Gemensamt för dem alla är att de ger en mångfacetterad och hoppfull bild av det som kallas livet.  Annika Borg, född 1965 och präst i Svenska kyrkan, har på senare år gjort sig hörd i många olika sammanhang; hon har varit fängelsepräst, aktiv debattör i kvinnoprästfrågan, medarbetare i Amelia och i P1:s Tankar för dagen.