Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Billy och den mystiska katten

Billy och den mystiska katten

Inbunden bok Bonnier Carlsen. 1 uppl. 2007. 28 sidor.

Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - En natt vaknar Billy av ett långt och starkt ”mjaaaaauuu”. En konstig dröm? Nej – på fönsterblecket står en katt som som snabbt hoppar in i Billys rum genom fönstret som står på glänt! Katten gör sig snabbt hemmastadd i köket och Billys rum och Billy hoppas att den ska vilja stanna kvar hos honom och att ingen ska komma och leta efter den heller. Men var kommer den ifrån och vad pysslar den med inne i Billys rum när han är ute och leker med Lotta? Det är något mystiskt på gång! (S)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789163854842
Titel
Billy och den mystiska katten
Författare
Birgitta Stenberg
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2007
Omfång
28 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext


En natt vaknar Billy av ett långt och starkt ”mjaaaaauuu”. En konstig dröm? Nej – på fönsterblecket står en katt som som snabbt hoppar in i Billys rum genom fönstret som står på glänt!
 Katten gör sig snabbt hemmastadd i köket och Billys rum och Billy hoppas att den ska vilja stanna kvar hos honom och att ingen ska komma och leta efter den heller. Men var kommer den ifrån och vad pysslar den med inne i Billys rum när han är ute och leker med Lotta? Det är något mystiskt på gång!Billy såg dagen ljus i boken ”Billy och visselpipan” 1989 och sedan dess har Birgitta Stenberg och Mati Lepp gjort ytterligare 13 böcker tillsammans. Berättelserna om Billy och den känslosamma och lite mera rebelliska grannen Lotta handlar om mänskliga relationer och barnnära dramatik som att uppleva sitt första utedass, krabbfiske, åka hiss med två grisar och hur det känns när man blir svartsjuk eller jättearg. Birgitta Stenberg berättar om vardagliga äventyr som intresserar små barn och Mati Lepp har skapat en ”Billy-värld” som man känner igen sig i: Billys rum, leksaker och gardinerna i köket återkommer i varje bok. Och Billys signum, den prickiga baskern, sitter stenhårt på plats i alla lägen!
 
”Stenberg och Lepp är ett välslipat arbetspar som tillsammans lyfter fram och blåser liv i sina karaktärer” (Dagens Nyheter). ”En fröjd för öga och öra” (Folkbladet). ”[...] det är alltid trivsamt i Billys sällskap, vänligt men långtifrån gulle-kladdigt.” (Förskolan).