-
Bullens klassiska kokbok
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 322 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Inbunden, dek pappband med skyddsomslag. Bok i fint skick, omslag med mindre bruksspår.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132329388
- Titel
- Bullens klassiska kokbok
- Författare
- Berglund - Erik - Berglund - Elsa
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 230 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1004 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Erik "Bullen" Berglund (1887-1963) förknippas kanske numera mest med den klassiska konserverade pilsnerkorven, men Bullen var förutom skådespelare också en mycket kunnig kock, utbildad vid Le Chapon fin i Bordeaux och Claridges Hôtel i Paris. Han arbetade på Grand Hôtel i Stockholm och gav ut tre kokböcker.
Detta är en nyutgåva av Bullens klassiska kokbok från 1930 och innehåller mer än 500 recept. Ingenting i texten är ändrat sedan originalutgåvan och varje ingrediens är skriven på ny rad på Bullens karaktäristiska vis.
Recepten är till största delen inriktade på husmanskost men innehåller också kulinariska läckerheter. Korvrecept blandas med tips om rysk kaviar.
Bullens klassiska kokbok är en ovärderlig inspirationskälla för alla som vill njuta av de genuint klassiska maträtterna. En kultbok som i högsta grad är användbar än idag.
B Wahlströms 1 9789132329388 -
Bullens klassiska kokbok
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 322 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Förlagets dekorerade kartonnage.
Anmärkning: spår av prislapp på baksidan.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132329388
- Titel
- Bullens klassiska kokbok
- Författare
- Berglund - Erik - Berglund - Elsa
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 230 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1004 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Erik "Bullen" Berglund (1887-1963) förknippas kanske numera mest med den klassiska konserverade pilsnerkorven, men Bullen var förutom skådespelare också en mycket kunnig kock, utbildad vid Le Chapon fin i Bordeaux och Claridges Hôtel i Paris. Han arbetade på Grand Hôtel i Stockholm och gav ut tre kokböcker.
Detta är en nyutgåva av Bullens klassiska kokbok från 1930 och innehåller mer än 500 recept. Ingenting i texten är ändrat sedan originalutgåvan och varje ingrediens är skriven på ny rad på Bullens karaktäristiska vis.
Recepten är till största delen inriktade på husmanskost men innehåller också kulinariska läckerheter. Korvrecept blandas med tips om rysk kaviar.
Bullens klassiska kokbok är en ovärderlig inspirationskälla för alla som vill njuta av de genuint klassiska maträtterna. En kultbok som i högsta grad är användbar än idag.
B Wahlströms 1 9789132329388 -
Bullens Klassiska Kokbok. Hyllad av generatio...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 322 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Format 23 x 23 cm Vikt 1.000 g.
Inbundet förlagsband med identiskt skyddsomslag, illustrerad med sv/v foton. Detta är en nyutgåva av Erik "Bullen" Berglunds (1887-1963) hans fru Elsas kultbok Bullens kokbok från 1930 i ny layout. Förord av f.d. kulturch läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132329388
- Titel
- Bullens klassiska kokbok
- Författare
- Berglund - Erik - Berglund - Elsa
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 230 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1004 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Erik "Bullen" Berglund (1887-1963) förknippas kanske numera mest med den klassiska konserverade pilsnerkorven, men Bullen var förutom skådespelare också en mycket kunnig kock, utbildad vid Le Chapon fin i Bordeaux och Claridges Hôtel i Paris. Han arbetade på Grand Hôtel i Stockholm och gav ut tre kokböcker.
Detta är en nyutgåva av Bullens klassiska kokbok från 1930 och innehåller mer än 500 recept. Ingenting i texten är ändrat sedan originalutgåvan och varje ingrediens är skriven på ny rad på Bullens karaktäristiska vis.
Recepten är till största delen inriktade på husmanskost men innehåller också kulinariska läckerheter. Korvrecept blandas med tips om rysk kaviar.
Bullens klassiska kokbok är en ovärderlig inspirationskälla för alla som vill njuta av de genuint klassiska maträtterna. En kultbok som i högsta grad är användbar än idag.
B Wahlströms 1 9789132329388 -
Bullens klassiska kokbok
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 322 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Samma frakt oavsett hur mycket du handlar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132329388
- Titel
- Bullens klassiska kokbok
- Författare
- Berglund - Erik - Berglund - Elsa
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 230 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1004 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Erik "Bullen" Berglund (1887-1963) förknippas kanske numera mest med den klassiska konserverade pilsnerkorven, men Bullen var förutom skådespelare också en mycket kunnig kock, utbildad vid Le Chapon fin i Bordeaux och Claridges Hôtel i Paris. Han arbetade på Grand Hôtel i Stockholm och gav ut tre kokböcker.
Detta är en nyutgåva av Bullens klassiska kokbok från 1930 och innehåller mer än 500 recept. Ingenting i texten är ändrat sedan originalutgåvan och varje ingrediens är skriven på ny rad på Bullens karaktäristiska vis.
Recepten är till största delen inriktade på husmanskost men innehåller också kulinariska läckerheter. Korvrecept blandas med tips om rysk kaviar.
Bullens klassiska kokbok är en ovärderlig inspirationskälla för alla som vill njuta av de genuint klassiska maträtterna. En kultbok som i högsta grad är användbar än idag.
B Wahlströms 1 9789132329388 -
Bullens klassiska kokbok
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 322 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Recensionsex stämplat på övre snitt
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132329388
- Titel
- Bullens klassiska kokbok
- Författare
- Berglund - Erik - Berglund - Elsa
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 230 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1004 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Erik "Bullen" Berglund (1887-1963) förknippas kanske numera mest med den klassiska konserverade pilsnerkorven, men Bullen var förutom skådespelare också en mycket kunnig kock, utbildad vid Le Chapon fin i Bordeaux och Claridges Hôtel i Paris. Han arbetade på Grand Hôtel i Stockholm och gav ut tre kokböcker.
Detta är en nyutgåva av Bullens klassiska kokbok från 1930 och innehåller mer än 500 recept. Ingenting i texten är ändrat sedan originalutgåvan och varje ingrediens är skriven på ny rad på Bullens karaktäristiska vis.
Recepten är till största delen inriktade på husmanskost men innehåller också kulinariska läckerheter. Korvrecept blandas med tips om rysk kaviar.
Bullens klassiska kokbok är en ovärderlig inspirationskälla för alla som vill njuta av de genuint klassiska maträtterna. En kultbok som i högsta grad är användbar än idag.
B Wahlströms 1 9789132329388 -
Bullens klassiska kokbok
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 322 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Inlaga i nära nyskick. Omslaget har bruksspår, mindre gulnad ton i den vita färgen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329385
- Titel
- Bullens klassiska kokbok
- Författare
- Berglund - Erik - Berglund - Elsa
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 230 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1004 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Erik "Bullen" Berglund (1887-1963) förknippas kanske numera mest med den klassiska konserverade pilsnerkorven, men Bullen var förutom skådespelare också en mycket kunnig kock, utbildad vid Le Chapon fin i Bordeaux och Claridges Hôtel i Paris. Han arbetade på Grand Hôtel i Stockholm och gav ut tre kokböcker.
Detta är en nyutgåva av Bullens klassiska kokbok från 1930 och innehåller mer än 500 recept. Ingenting i texten är ändrat sedan originalutgåvan och varje ingrediens är skriven på ny rad på Bullens karaktäristiska vis.
Recepten är till största delen inriktade på husmanskost men innehåller också kulinariska läckerheter. Korvrecept blandas med tips om rysk kaviar.
Bullens klassiska kokbok är en ovärderlig inspirationskälla för alla som vill njuta av de genuint klassiska maträtterna. En kultbok som i högsta grad är användbar än idag.
B Wahlströms 1 9132329385 -
Bullens klassiska kokbok – Hyllad av generati...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. B Wahlströms. 2003. 307 s. 23 x 23cm. Omslaget har lite kantslitage. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132329388
- Titel
- Bullens klassiska kokbok
- Författare
- Berglund - Erik - Berglund - Elsa
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 230 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1004 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Erik "Bullen" Berglund (1887-1963) förknippas kanske numera mest med den klassiska konserverade pilsnerkorven, men Bullen var förutom skådespelare också en mycket kunnig kock, utbildad vid Le Chapon fin i Bordeaux och Claridges Hôtel i Paris. Han arbetade på Grand Hôtel i Stockholm och gav ut tre kokböcker.
Detta är en nyutgåva av Bullens klassiska kokbok från 1930 och innehåller mer än 500 recept. Ingenting i texten är ändrat sedan originalutgåvan och varje ingrediens är skriven på ny rad på Bullens karaktäristiska vis.
Recepten är till största delen inriktade på husmanskost men innehåller också kulinariska läckerheter. Korvrecept blandas med tips om rysk kaviar.
Bullens klassiska kokbok är en ovärderlig inspirationskälla för alla som vill njuta av de genuint klassiska maträtterna. En kultbok som i högsta grad är användbar än idag.
9789132329388
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn