Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Makt, mod och motstånd : om den mitt i och de runt omkring

Makt, mod och motstånd : om den mitt i och de runt omkring

Inbunden bok Albert Bonniers Förlag. 2008. 280 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Inbunden med skyddsomslag. Författarens tillägnan på försättsbladet. Fint skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789100118495
Titel
Makt, mod och motstånd : om den mitt i och de runt omkring
Författare
Benny Haag
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2008
Omfång
280 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
143 x 219 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
527 g
Språk
Svenska
Baksidestext
”När jag slutade dricka fick jag på mig ett par ”alkoholglasögon” som gjorde att jag plötsligt, med isande skärpa såg vad kröken ställer till med, hur den krossar, dödar och förstör. Då gick det inte längre att blunda för det faktum att väldigt många människor lider av spritens följder fast dom kanske inte dricker en droppe själva. Jag vet att jag är mycket mindre än David och att den industri och den förnekelse jag slåss emot är mångdubbelt större än Goliat, men det spelar ingen roll – jag kommer att kämpa resten av mitt liv mot kröken. Mina ”alkoholglasögon” ska massproduceras. Vänta bara!”Så säger Benny Haag, skådespelare, monologförfattare och debattör. Den här boken är hans manifest för en nyktrare värld. Här berättar han i dagboksform om sin långa och hårda kamp mot myndigheter och institutioner för att nå ut med sitt budskap och för att få sätta upp monologen Inte mer än fullt, tack. Boken är också ett brinnande upprop mot det svenska supandet och en djupt tankeväckande betraktelse över allt som spriten för med sig. Här finns också den delvis självbiografiska monologen i sin helhet, som är djupt gripande och ett hårt slag i mellangärdet på alla dem som någonsin trott att spriten är något som bara berör ett fåtal.