Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En kock och en fysiker – en bok om matlagning
KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En kock och en fysiker – en bok om matlagning KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En kock och en fysiker – en bok om matlagning KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En kock och en fysiker – en bok om matlagning KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En kock och en fysiker – en bok om matlagning KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En kock och en fysiker – en bok om matlagning KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En kock och en fysiker – en bok om matlagning

KOKA SOPPA PÅ FYSIK – En kock och en fysiker – en bok om matlagning

Inbunden bok Boströms. 1999. 239 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Signerad av Jan Boris-Möller. – (Obet. ytmärken på omslaget.) – Se fler bilder! –– "En bok som passar den som gillar både fysik och matlagning. Den växlar mellan att förklara konduktionsvärmning med fysikaliska beräkningar och solen som källa till att slänga in ett urdrag ur Robin Hood där Broder Tuck sitter med sin saftiga köttpaj och förklara hur köttsaften hjälper värmeledning. Den är också väldigt lärorik med mycket exempel på olika recept och tillagningssätt och förklarar själva fysiken i kryddors smaksättande och olika råvarors tillagning. Den kan bli lite tung på fysikbiten om man inte är intresserad av det antar jag men de bitarna går utmärkt att hoppa förbi och bara läsa matlagningstipsen." / "En bok som inte tar upp recept utan snarare tekniker och information om olika råvaror, kryddor och tilllagningssätt. Det står tillexempel om olika örtkryddor, vilken typ av mat de passar till, hållbarhet, vad problemet med kryddan an vara och hur man använder den. Står också ett bra avsnitt om att göra såsbaser. En väldigt bra bok som har hjälpt mig rejält i mitt matlagande." –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789172310148
Titel
Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
Författare
Bengtsson, Hans-Uno - Boris-Möller, Jan - Płoski, Andrzej
Förlag
Lund : Boström
Utgivningsår
1998
Språk
Svenska