Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Välkommen i vingården

Välkommen i vingården

Inbunden bok Prisma. 1 uppl. 2008. 191 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Signerat: Till Sven & Lisbeth, Skål! Bengt Frithiofsson
MMK

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151847399
Titel
Välkommen i vingården
Författare
Bengt Frithiofsson
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2008
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
197 x 278 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
885 g
Språk
Svenska
Baksidestext
”Vin är världens mest underhållande kulturdryck. Ur glaset stiger dofter, smaker, kulturhistoria, geografi och gastronomi. Detta är dock inte ytterligare en rabblande vinlärobok. Här möter du människorna bakom vinerna; vinbondens slit och vånda under vädergudarnas nyckfullhet, vinmakarens drömmar och floppar, visionärerna, galenpannorna och genierna som format vår vinvärld.
Välkommen i Vingården bygger på min TV4-serie Vingården. I över tre år reste jag vinvärlden runt för att möta människorna på de berömda vingårdarna. Där finns det alltid en historia att berätta. Välkommen i vingården!”
Bengt Frithiofsson

Välkommen i Vingården är en inspirerande bok om vin med betoningen lagd på närvaro, sinnlighet, smaker, upplevelser och nyfikenhet på livet snarare än undervisning och upplysning.
Vid det här laget känner alla till inte bara vem Bengt Frithiofsson är, vi vet också hur han låter och hur han ser ut när han beskriver vingårdar han besökt och viner han smakat.
Det är också denne Bengt Frithiofsson vi som läsare möter i boken. –Näärrrrvarro, allt handlar om näärrvarro. Denna närvarokänsla blir påtaglig i boken inte minst genom de många ögonblicksbilder på Bengt i olika vingårdar, slott, bussar, helikoptrar, till häst eller krypandes på marken bland vinstockar i ett stekhett Australien, som genomgående illustrerar Bengts berättelser. Vi besöker i Bengts sällskap vingårdar i Sverige, Frankrike, Italien, Tyskland, Spanien, Portugal, Grekland, Ungern, England, Kalifornien, Chile, Argentina, Australien, Nya Zeeland, Sydafrika och Kina.
Välkommen i Vingården är givetvis ett måste för alla vinälskare, men man måste inte vara vinälskare för att uppskatta boken. Det räcker bra om du gillar en god historia!