Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hemkomsten

Hemkomsten

Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2001. 224 sidor.

Nära nyskick. Förlagsny bok.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789132326387
Titel
Hemkomsten
Författare
Belva Plain
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2001
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
130 x 195 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
279 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Decembermorgonen är kylig och Annette Byrne går den långa, slingrande vägen till brevlådan så snabbt hon kan. I handen har hon fem brev som hon skrivit. När breven dunsar ner i lådan känner hon hur hjärtat fladdrar till i bröstet och tänker: Vad har jag gjort?

Men ändå vet hon att hon gör vad hon måste göra. För första gången på många år ska hon samla familjen, som så länge varit splittrad av ovänskap och bitterhet. Det är äntligen tid för försoning.

Tre veckor senare hälsar hon sina gäster välkomna: Sönerna som inte talat med varandra sedan den fruktansvärda olyckan som delade familjen i två läger, sondottern Cynthia och hennes man som desperat försöker vinna sin hustru tillbaka. Och barnbarnet Ellen och hennes Mark, vars lyckliga äktenskap aldrig tycks accepteras av respektive föräldrar.



Stämningen är lika iskall som vinterkvällen utanför när familjemedlemmarna konfronteras med varandra. Annette vet att hon har en svår uppgift framför sig. Men ännu anar hon inte vilka följder hennes tilltag kommer att få.

Belva Plain har skrivit ännu en släktsaga som bara hon kan en stark och gripande berättelse om en familj och dess centralgestalt, en kvinna som gör ett sista försök att ena och försona sina barn och barnbarn.

Belva Plains debutroman Evergreen blev en enorm succé. Sedan dess har hon i snabb följd skrivit ytterligare femton bestseller. Hennes böcker har översatts till nitton språk och sålts i 23 miljoner exemplar över hela världen.