Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Världens bästa monster

Världens bästa monster

Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2014. 44 sidor.

Nära nyskick. "Världens bästa monster" är en rolig och lite småläbbig bilderbok med mycket humor, charm och massor av spännande detaljer att upptäcka på bilderna. Lättsam och allmänt mysig läsning för stora och små. Illustrationer och detaljer utöver denna värld.

Boken är lätt kantstött och har mindre skavanker på fram och baksida. Utöver det inga skadade sidor eller klotter. Sparsamt använd och nästintill nyskick. Söker ett kärleksfullt hem där den får fortsätta att komma till användning!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129692211
Titel
Världens bästa monster
Författare
Bee, William
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2014
Omfång
44 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
254 x 267 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
446 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Albert tycker att Sidney är världens bästa monster. Och i dag ska han bevisa det! Han har nämligen anmält Sidney till Världens bästa monster-tävlingen. Och Sidney ska verkligen försöka att göra sitt allra bästa!

Tävlingen består av fem deltävlingar. Det gäller för monstren att ha de hårigaste vårtorna, kunna sväva högst i luften, ha flest parasiter, stink-prutta värst och ha den allra hetaste andedräkten.

Kaos och panik utbryter på tävlingen. Sidney får inte så värst många poäng. Han har bara några små fräknar i stället för vårtor, för Albert badar honom varannan dag. Och när Sidney försöker sväva i luften håller han sig så nära marken att hans fötter aldrig lyfter från golvet, för han har ju sån höjdskräck! Sidney har bara två parasiter, Stan och Ollie, som dessutom råkar vara på semester. Och när han ska prutta blir det bara en sockersöt liten suck, eftersom han lever på kex och sockerkaka ... Och hans andedräkt förmår nätt och jämnt värma en prinskorv.

Just den dagen sätts ett nytt lägsta-rekord av Sidney. Lägsta poängen på hundra år! Men när Albert tänker efter känner han sig ändå rätt nöjd. För vem vill egentligen ha ett hårigt, högtflygande, parasitfyllt, stinkande, eldsprutande monster - när man kan ha Sidney? Han är ju Alberts bästa vän, så kramvänlig och underbar, och han luktar dessutom gott!