Fondue : delikat och lättsam bjudmat
Inbunden bok. Valentin förlag. 1 uppl. 2004. 64 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
PRESENTSKICK.
Läckra recept, från klassisk schweizisk ostfondue till björnbärsfondue med fikon och frangipan, från chilipanerad friterad fisk med guacamole och tortillas till mörk chokladfondue med pocherade päron och glass.
Praktisk information om fonduegrytor, värmekällor och gafflar, och användbara tips om hur du förbereder, serverar – och äter – fondue.
Frestande förslag på läckerheter att doppa, som krispiga vitlökskrutonger, kryddstarka marockanska köttbullar, minimaränger och färsk frukt.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789172331051
- Titel
- Fondue : delikat och lättsam bjudmat
- Författare
- Becky Johnson
- Förlag
- Valentin förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 238 x 238 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 556 g
- Språk
- Svenska