Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det goda franska köket, del två

Det goda franska köket, del två

Inbunden bok. Stockholm : Wahlström & Widstrand. 1987. 646 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i dåligt skick. I Julia Childs vid det här laget klassiska, för att inte säga ikoniska Det goda franska köket finns ALLT för den som vill lära sig laga mat på riktigt, ryggraden i fransk matlagning. Det är noggrant, passionerat och helt befriat från genvägar. Både vad gäller tid, råvaror och tillvägagångssätt. Vill man till exempel baka bröd, förklaras processen i inte mindre än 34 steg. Trodde du att en omelett var lätt ihopvispad? Efter 12 sidors omelettläsning inser man att det bara är att börja om helt från början. Det är långsamt, det är extremt detaljerat, och det ligger helt rätt i tiden!. Det goda franska köket gavs ut för första gången 1960-talet. Den första svenska utgåvan kom 1980 och följdes sedan av flera utgåvor i olika format, alla är idag eftertraktade antikvariatsböcker.
Recension; "Julia Child är förmodligen den viktigaste personen i matens värld."

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9146151613
Titel
Det goda franska köket
Författare
Beck, Simone - Bertholle, Louisette - Child, Julia - Telegin, Marie Louise
Förlag
Stockholm : Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
1987
Språk
Svenska