Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Esoterisk läkekonst (2u)

Esoterisk läkekonst (2u)

Häftad bok. Stiftelsen Tibetanens Bokfond. Andra uppl. 1998. 575 sidor.

Mycket gott skick. Vikmärke på omslagets framsida och ett mindre på bakre. Lite nötta kanter och hörn på omslag. Prislapp på bakreomslag. Mycket fint skick på boken.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789186338077
Titel
Esoterisk läkekonst (2u)
Författare
Bailey, Alice A
Förlag
Stiftelsen Tibetanens Bokfond
Utgivningsår
1998
Omfång
575 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
135 x 210 mm Ryggbredd 32 mm
Vikt
660 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Denna bok innehåller en systematisk genomgång av sjukdomarnas grundläggande orsaker med utgångspunkt från den uråldriga visdomens syn på människans natur.

Detta synsätt sammanfattas i den första av de 10 lagar för helande som författaren ingående behandlar: "All sjukdom är en följd av ett hämmat själsliv, och detta gäller för alla former i alla naturriken. Helarens uppgift är att frigöra själen så att dess liv kan flöda genom den samling av organismer som bildar varje enskild form."

Den djupaste orsaken till sjukdom är alltså olika tillstånd i mentalkroppen, astralkroppen eller eterkroppen som stör och förhindrar själsenergins fria flöde genom formen.

Denna analys av sjukdomarnas orsaker gör det möjligt för författaren att tydliggöra den konventionella medicinens begränsningar och visa hur den bör kompletteras av en andlig läkekonst som försöker komma tillrätta med de energistörningar som ligger bakom varje sjukdomssymptom.

Men all sjukdom låter sig förstås inte botas för den kan vara ett uttryck för själens oåterkalleliga beslut att dra sig tillbaka från formen. Och författaren redovisar därför på ett mycket utförligt sätt de olika faserna i dödsprocessen och ger också inblickar i de skeenden som föregår den nya inkarnationen.