Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Lär dig konsten att lägga golv

Lär dig konsten att lägga golv

Inbunden bok

Nyskick. Bonnier Publications A/S | Utg. 2013 | Förlagsband | 95 s. | 9788253532585 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska | Ämnesord: Golv | ------ Mer info: Ska det nya golvet vara ett massivt trägolv eller ett lamellgolv? Lär dig hur du lägger både det ena och det andra golvet, flytande eller fastmonterat på reglar. Här visas också 10 vanliga golvreparationer och boken lär ut hur du underhåller ett trägolv med lack och olja. Boken är en fristående del av DITT HUS, den nya bokserien för alla gör-det-självare. Här finns allt samlat på ett ställe, och du kan vara säker på att alltid ha korrekt och uppdaterad kunskap om exakt vilka uppgifter som är de viktigaste och mest fördelaktiga att sätta igång med, i just ditt hus. Samtliga böcker i serien går på djupet och förklarar detaljerat hur du ska underhålla, reparera och förbättra ditt hus för att vara säker på att det behåller sitt värde även i framtiden. Böckerna har producerats ihop med duktiga hantverkare och erfarna gör-det-självare. Alla steg för steg-anvisningar är lätta att förstå och bidrar till att du får ett bra resultat.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9788253532585
Titel
Lär dig konsten att lägga golv
Författare
Lars Bo Axelholm - Peter Svendsen - Henrik Laessöe - Bo Karlsen - Jörn Nielsen - Jann Wagner - Anders Utsten - Sally Sharf - Per Reipurth - Jørgen Schlosser - Lars Klemme - Hans Möller - Finn Schroll - Søren Stensgård - Flemming Rasmussen
Förlag
Bonnier Publications A/S
Utgivningsår
2013
Omfång
95 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
225 x 302 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
640 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ska det nya golvet vara ett massivt trägolv eller ett lamellgolv? Lär dig hur du lägger både det ena och det andra golvet, flytande eller fastmonterat på reglar. Här visas också 10 vanliga golvreparationer och boken lär ut hur du underhåller ett trägolv med lack och olja.

Boken är en fristående del av DITT HUS, den nya bokserien för alla gör-det-självare. Här finns allt samlat på ett ställe, och du kan vara säker på att alltid ha korrekt och uppdaterad kunskap om exakt vilka uppgifter som är de viktigaste och mest fördelaktiga att sätta igång med, i just ditt hus.

Samtliga böcker i serien går på djupet och förklarar detaljerat hur du ska underhålla, reparera och förbättra ditt hus för att vara säker på att det behåller sitt värde även i framtiden. Böckerna har producerats ihop med duktiga hantverkare och erfarna gör-det-självare. Alla steg för steg-anvisningar är lätta att förstå och bidrar till att du får ett bra resultat.
Ytterligare författare: Axelholm, Lars Bo
Ytterligare författare: Svendsen, Peter
Ytterligare författare: Laessöe, Henrik
Ytterligare författare: Karlsen, Bo
Ytterligare författare: Nielsen, Jörn
Ytterligare författare: Wagner, Jann
Ytterligare författare: Utsten, Anders
Ytterligare författare: Sharf, Sally
Ytterligare författare: Reipurth, Per
Ytterligare författare: Schlosser, Jørgen
Ytterligare författare: Klemme, Lars
Ytterligare författare: Möller, Hans
Ytterligare författare: Schroll, Finn
Ytterligare författare: Stensgård, Søren
Ytterligare författare: Rasmussen, Flemming
Ytterligare redaktörer: Michaelsen, Rune
Ytterligare översättare: Ericson, Leif