Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Jag reder mig nog : Romanerna om Astrid, del 2

Jag reder mig nog : Romanerna om Astrid, del 2

Inbunden bok. Stockholm : Bonnier Alba. 1993. 220 sidor.

Nyskick. Mycket fint exemplar. Känns oläst. Lätt gulnat boksnitt och några minimala hanteringsspår, för övrigt i presentskick.

Astrid flyttar från släktgården där hon bott under hela sitt äktenskap med Lennart, som nyligen avlidit. Hon vill komma bort från minnen och påträngande släktingar.

Astrid är en begåvad, livsbejakande och känslomässigt rikt utrustad kvinna i femtioårsåldern, som levt i ett instängt äktenskap där hon aldrig fått växa fritt. Hennes sorg rymmer en stark känsla av skuld för att hennes kärlek till Lennart tog slut.

I hennes liv finns en annan man, Birger – gift, med tre barn. De korta stunder de ses känner Astrid att allt stämmer och upplever en förtrolighet, sinnlighet och glädje som hon saknade i sitt äktenskap. Klarsynt och med unik förmåga till inlevelse tecknar Gerda Antti ett oförglömligt porträtt av Astrid och hennes tankar och funderingar kring den viktiga roll som kärleken – lycklig som olycklig – spelar i människans liv. Livet på landsbygden och människorna i Astrids närhet, goda som onda, skildras med Gerda Anttis lika ofta drastiskt kärva som ömsinta humor.

AV GERDA ANTTI: Här och nu / Kväll efter kväll / Inte värre än vanligt / Ett ögonblick i sänder / Det ljuva livet : och 24 andra liv-stycken / Jag reder mig nog / Hjärndöd? (med Lars Lekell) / Det är mycket med det jordiska / Fjärrvärme / Varav hjärtat är fullt / Bara lite roligt ... / Dessa dagliga dagar / Livet skriver kapitel / Ungjävlar / Min man David / Adamsons / Livet omkring / Här i världen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9134513825
Titel
Jag reder mig nog : roman
Författare
Antti, Gerda
Förlag
Stockholm : Bonnier Alba
Utgivningsår
1993
Språk
Svenska