Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
BARCELONA & PENEDES – Upplev Cava på plats
BARCELONA & PENEDES – Upplev Cava på plats BARCELONA & PENEDES – Upplev Cava på plats BARCELONA & PENEDES – Upplev Cava på plats BARCELONA & PENEDES – Upplev Cava på plats BARCELONA & PENEDES – Upplev Cava på plats BARCELONA & PENEDES – Upplev Cava på plats

BARCELONA & PENEDES – Upplev Cava på plats

Häftad bok Stevali. 2014. 93 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obet. hörnmärken på de mjuka pärmarna, med invikta flikar. – Se fler bilder! –– Vill du uppleva Cava på plats i Barcelona och dess närområde så är detta en bra guide fylld med praktiska tips på var man kan bo, äta och hur man lättast färdas i området. • Författarna Anna och Andreas har rest runt mycket i området och hjälper er att välja ut producenter att besöka. Idén med boken är att läsaren efter mycket liten planering själv ska kunna besöka producenter och uppleva området på ett sätt som inte alltid är så lättillgängligt för vanliga turister. Med hjälp av författarna får man en genväg in i det rika kulturliv som omger cavan, därmed blir upplevelsen av drycken och området genuin och äkta. • Boken innehåller praktiska och personligt skrivna tips på var man kan bo och äta i Barcelona och Penedés, samt ett stort antal producentporträtt för att läsaren själv ska kunna välja ut vilka som verkar intressanta för just honom eller henne. • Boken innehåller även information om vad man kan förvänta sig i Katalonien vad gäller språk, förhållningssätt till tid, hur man tar sig mellan de olika ställena liksom allmäna uppgifter som kan vara bra att ha på resan. Allt enligt författarens egna erfarenheter under många och långa resor i området. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186287597
Titel
Barcelona & Penedèz : upplev Cava på plats
Författare
Anna Wallner - Andreas Wallner
Förlag
Stevali
Utgivningsår
2014
Omfång
93 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
190 x 240 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
300 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vill du uppleva Cava på plats i Barcelona och dess närområde så är detta en bra guide fylld med praktiska tips på var man kan bo, äta och hur man lättast färdas i området. Författarna Anna och Andreas har rest runt mycket i området och hjälper er att välja ut producenter att besöka. Idén med boken är att läsaren efter mycket liten planering själv ska kunna besöka producenter och uppleva området på ett sätt som inte alltid är så lättillgängligt för vanliga turister. Med hjälp av författarna får man en genväg in i det rika kulturliv som omger cavan. därmed blir upplevelsen av drycken och området genuin och äkta. Boken innehåller praktiska och personligt skrivna tips på var man kan bo och äta i Barcelona och Penedés, samt ett stort antal producentporträtt för att läsaren själv ska kunna välja ut vilka som verkar intressanta för just honom eller henne. Boken innehåller även information om vad man kan förvänta sig i Katalonien vad gäller språk, förhållningssätt till tid, hur man tar sig mellan de olika ställena liksom allmäna uppgifter som kan vara bra att ha på resan. Allt enligt författarens egna erfarenheter under många och långa resor i området.
Ytterligare författare: Wallner, Anna
Ytterligare författare: Wallner, Andreas
Ytterligare designers: Maranik, Alan