Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den lilla sorgen

Den lilla sorgen

av

Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. Första uppl. 2000. 207 sidor.

Nyskick. Inga namn eller markeringar. Författarna skriver i bokens baksidestext: ”Hur ofta talas det om missfall? Inte ofta. Missfall verkar vara en personlig sak, något som de flesta håller för sig själv. Men det är oerhört vanligt. Normalt sett räknar man med att så mycket som var sjätte konstaterad graviditet slutar som missfall. Uppslaget till den här boken fick vi genom våra egna erfarenheter. Vi har velat skriva den tröste- och faktabok vi själva saknat. Avsikten är att uppfylla två behov: ATT TA REDA PÅ FAKTA: med bättre kunskap kan man rita en karta över det landskap man befinner sig i. /…/ Vi hoppas att det ska framgå att det finns all anledning att känna sig hoppfull, även för dem som har drabbats av upprepade missfall. ATT FÅ TA DEL AV ANDRA MÄNNISKORS ERFARENHETER. Förmodligen kommer du att märka att det du själv har upplevt har mycket gemensamt med vad andra har gått igenom. Den här boken handlar delvis om ett medicinskt problem. I lika stor utsträckning handlar den om den sorg och vånda som följer ett missfall.” Olle Bergman arbetar bland annat som frilansande medicinsk informatör och Anna Normelli är nyhetsreporter på TV4.”

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

8 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9146176756
Titel
Den lilla sorgen
Författare
Anna Normelli - Olle Bergman
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsdatum
20000329
Omfång
207 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
389 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Hur ofta talas det om missfall? Inte ofta. Missfall verkar vara en personlig sak, något som de flesta håller för sig själv. Men det är oerhört vanligt. Normalt sett räknar man med att så mycket som var sjätte konstaterad graviditet slutar som missfall. Uppslaget till den här boken fick vi genom våra egna erfarenheter. Vi har velat skriva den tröste- och faktabok vi själva saknat."  Olle Bergman arbetar bland annat som frilansande medicinsk informatör och Anna Normelli är nyhetsreporter på TV4. Läs första kapitlet här.