Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Tapas - Klassiska spanska smårätter ( de 105 st. recept är : Grundtapas : Chicharrones ( Knaperstekta fettgrevar ) ; Gofio amasado ( Fettgrevar med gofio ) ; Anchoas fritas ( Friterad ansjovis ) ; Pimientos de pico ( Grillad spansk peppar ) ; Pan con aceite y tomate ( Bröd med olja och tomat ) ; Pan con tomate y jamón ( Tomatbröd med skinka ) ; Gambais al ajillo ( Gambas med vitlök ) ; Gambas rebozadas ( Friterade gambas ) ; Boquerones victorianos ( Friterade sardiner ) ; Aceitunas en adobo ( Kryddiga inlagda oliver ) ; Bollos de cuajad ( Färskostbollar ) ; Queso frito ( Friterade ostkuber ) ; Prebes coents ( Marinerad paprika ) ; Pimientos y calabacines con ajilimoje ( Paprika och zucchini med aioli ) ; Migas ( Rostade brödtärningar ) ; Boquerones en vinagre ( Marinerade sardiner ) ; Almejas al jerez ( Pilgrimsmusslor i sherry ) ; Almendras salades ( Salta mandlar ) ; Almejas al ajillo ( Pilgrimsmusslor i vitlökssås ) ; Canadillas con vinagre ( Marinerade havssnäckor ) ; Dátiles con bacon ( Dadlar med bacon ) ; Piparrada ( Paprikaomelett ) ; Huevos a la Sóller ( Sóllerägg ) ; Queso mahonés al perejil ( Mahónost med persilja ) ; Pimientos al horno o a la brasa ( Grillad paprika ) ; Fisktapas : Albóndigas de bacalao ( Kabeljobollar ) ; Croquetas de bacalao ( Fiskkroketter ) ; Fritos de pescado ( Friterad fiskfilé ) ; Rape a la gallega ( Galicisk marulk ) ; Pulpo a la gallega ( Galicisk bläckfisk med paprika ) ; Sardinas con tomate ( Tomatsardiner ) ; Tortilla de gambas y alcachofas ( Räk- och kronärtskockstortilla ) ; Sardinas con alcaparras ( Sardiner med kapris ) ; Merluza a la sidra ( Kummel med cider ) ; Cazón en amarillo ( Gyllene haj ) Ensalada de mariscos ( Skaldjurssallad ) ; Empanadas de atún ( Tonfiskpiroger ) ; Sardinas a la santanderina ( Panerade sardiner på santandervis ) ; Chocos con habas ( Bläckfisk med bondbönor ) ; Mejillones al ascabeche de perejil y pipas de pino ( Persilje- och pinjenötsmarinerade musslor ) ; Atún con calabacines y pimientos ( Tonfisk med zucchini och paprika ) ; Pinchitos de rape ( Marulkspett ) ; Köttapas : Mongetes con butifarra ( Vita bönor med butifarrakorv ) ; Tortilla sacromonte ( Lammnjurstortilla ) ; Higadillos al jerez ( Kyckling- eller gåslever med sherry ) ; Pechuga de pollo en salsa de jerez y almendras ( Kycklingbröst i sherry- och mandelsås ) ; Morcillas dulces ( Söt blodkorv ) ; Morcilla frita ( Stekt blodkorv ) ; Duelos y quebrantes ( Äggröra med chorizo och jabugo ) ; Higado de cordero a la jerezana ( Lammlever i sherry ) ; Chuletas de cordero con aceitunas ( Lammkotletter med oliver ) ; Cochifrito ( Lamm med citron ) ; Rabo de buey estofado ( Bräserad oxsvans ) ; Higado a la asturiana ( Kalvlever från Asturien ) ; Croquetas de pollo ( Kycklingkroketter ) ; Potaje de habas con chorizo ( Bönstuvning med chorizo ) ; Conejo en salmorejo ( Marinerad kanin ) ; Pollo al ajillo ( Kyckling med vitlök ) ; Albóndigas ( Spanska köttbullar ) ; Pollo con aceitunas y pimientos ( Kyckling med oliver och paprika ) ; Pinchitos morunos ( Moriska grillspett ) ; Habas tiernas con jamón ( Färska bondbönor med skinka ) ; Carajaca ( Marinerad lever ) ; Mollejas a la gitanilla ( Kalvbräss på zigenarvis ) ; Riñones al jerez ( Lammnjure i sherry ) ; Cabrito con garbanzos ( Killing med kikärter ( garbanzobönor ) ; Lomo en adobo ( Marinerad fläskfie ) ; Grönsakstapas : Aguacate estilo aandaluz ( Avokado på andalusiskt vis ) ; Champiñones rehogados ( Sauterade champinjoner ) ; Habas tiernas a la mallorquina ( Bondbönor på mallorcanskt vis ) ; Cebollitas al vinagre de jerez ( Pärllök i sherryvinäger ) ; Ensada con habas y patatas ( Bön- och potatissallad ) ; Gratinado de berenjenas ( Gratinerade auberginer ) ; Alcachofas a la parrilla ( Grillade kronärtskockor ) ; Garbanzos a la vinagreta ( Kikärter ( garbanzobönor ) i vinägrettsås ) ; Garbanzos en salsa de tomate ( Kikätter ( garbanzobönor ) i tomatsalsa ) ; Escalivada ( Grillad aubergine med paprika ) ; Patatas a la riojana ( Potatis på riojavis ) ; Pez de tierra ( Auberginepuré ) ; Tomates empanados fritos ( Stekta panerade tomater ) ; Coliflor en adobo ( Marinerad blomkål ) ; Tortilla de espinacas ( Spenattortilla ) ; Berenjenas de Almagro ( Auberginer på Almagro ) ; Ensalada de tomate ( Tomatsallad ) ; Coliflot al estilo de Badajoz ( Friterad blomkål á la Badajoz ) ; Tortilla de espinacas con berenjenas ( Spenat- och auberginetortilla ) ; Ensalada de verano ( Sommarsallad ) ; Ensaladilla rusa ( Rysk sallad ) ; Tortilla de verduras ( Grönsakstortilla ) ; Coliflor rehogado ( Bräserad blomkål ) ; Coliflor con ajos y pimentón ( Blomkål med vitlök och paprika ) ; Pimientos con nata ( Paprika med grädde ) ; Coca de pimientos rojos ( Paprikapaj ) ; Alcachofas al vino de Montilla ( Kronärtskockor med montillavin ) ; Cazuela de berenjenas ( Auberginegratäng ) ; Calabacines rellenos estilo andaluz ( Fylld zucchini på andalusiskt vis ) ; Acelgas con champiñones ( Mangold med champinjoner ) ; Troncos de acelgas rebozadas ( Panerade mangoldstjälkar ) ; Champiñones rellenos ( Fyllda champinjoner ) ; Patatas al limón ( Citronpotatis ) ; Patatas bravas ( Heta potatisar ) ; Patatas a la importancia ( "Viktga " potatisar ) ; Tortilla de patatas ( Potatistortilla ) ; Pisto manchego ( Blandade grönsaker från La Mancha ) ; Ensalad de zanahorias ( Morotssallad ) ; Espinacas amb panses i pinyons ( Spenat med russin och pinjenötter )

Tapas - Klassiska spanska smårätter ( de 105 st. recept är : Grundtapas : Chicharrones ( Knaperstekta fettgrevar ) ; Gofio amasado ( Fettgrevar med gofio ) ; Anchoas fritas ( Friterad ansjovis ) ; Pimientos de pico ( Grillad spansk peppar ) ; Pan con aceite y tomate ( Bröd med olja och tomat ) ; Pan con tomate y jamón ( Tomatbröd med skinka ) ; Gambais al ajillo ( Gambas med vitlök ) ; Gambas rebozadas ( Friterade gambas ) ; Boquerones victorianos ( Friterade sardiner ) ; Aceitunas en adobo ( Kryddiga inlagda oliver ) ; Bollos de cuajad ( Färskostbollar ) ; Queso frito ( Friterade ostkuber ) ; Prebes coents ( Marinerad paprika ) ; Pimientos y calabacines con ajilimoje ( Paprika och zucchini med aioli ) ; Migas ( Rostade brödtärningar ) ; Boquerones en vinagre ( Marinerade sardiner ) ; Almejas al jerez ( Pilgrimsmusslor i sherry ) ; Almendras salades ( Salta mandlar ) ; Almejas al ajillo ( Pilgrimsmusslor i vitlökssås ) ; Canadillas con vinagre ( Marinerade havssnäckor ) ; Dátiles con bacon ( Dadlar med bacon ) ; Piparrada ( Paprikaomelett ) ; Huevos a la Sóller ( Sóllerägg ) ; Queso mahonés al perejil ( Mahónost med persilja ) ; Pimientos al horno o a la brasa ( Grillad paprika ) ; Fisktapas : Albóndigas de bacalao ( Kabeljobollar ) ; Croquetas de bacalao ( Fiskkroketter ) ; Fritos de pescado ( Friterad fiskfilé ) ; Rape a la gallega ( Galicisk marulk ) ; Pulpo a la gallega ( Galicisk bläckfisk med paprika ) ; Sardinas con tomate ( Tomatsardiner ) ; Tortilla de gambas y alcachofas ( Räk- och kronärtskockstortilla ) ; Sardinas con alcaparras ( Sardiner med kapris ) ; Merluza a la sidra ( Kummel med cider ) ; Cazón en amarillo ( Gyllene haj ) Ensalada de mariscos ( Skaldjurssallad ) ; Empanadas de atún ( Tonfiskpiroger ) ; Sardinas a la santanderina ( Panerade sardiner på santandervis ) ; Chocos con habas ( Bläckfisk med bondbönor ) ; Mejillones al ascabeche de perejil y pipas de pino ( Persilje- och pinjenötsmarinerade musslor ) ; Atún con calabacines y pimientos ( Tonfisk med zucchini och paprika ) ; Pinchitos de rape ( Marulkspett ) ; Köttapas : Mongetes con butifarra ( Vita bönor med butifarrakorv ) ; Tortilla sacromonte ( Lammnjurstortilla ) ; Higadillos al jerez ( Kyckling- eller gåslever med sherry ) ; Pechuga de pollo en salsa de jerez y almendras ( Kycklingbröst i sherry- och mandelsås ) ; Morcillas dulces ( Söt blodkorv ) ; Morcilla frita ( Stekt blodkorv ) ; Duelos y quebrantes ( Äggröra med chorizo och jabugo ) ; Higado de cordero a la jerezana ( Lammlever i sherry ) ; Chuletas de cordero con aceitunas ( Lammkotletter med oliver ) ; Cochifrito ( Lamm med citron ) ; Rabo de buey estofado ( Bräserad oxsvans ) ; Higado a la asturiana ( Kalvlever från Asturien ) ; Croquetas de pollo ( Kycklingkroketter ) ; Potaje de habas con chorizo ( Bönstuvning med chorizo ) ; Conejo en salmorejo ( Marinerad kanin ) ; Pollo al ajillo ( Kyckling med vitlök ) ; Albóndigas ( Spanska köttbullar ) ; Pollo con aceitunas y pimientos ( Kyckling med oliver och paprika ) ; Pinchitos morunos ( Moriska grillspett ) ; Habas tiernas con jamón ( Färska bondbönor med skinka ) ; Carajaca ( Marinerad lever ) ; Mollejas a la gitanilla ( Kalvbräss på zigenarvis ) ; Riñones al jerez ( Lammnjure i sherry ) ; Cabrito con garbanzos ( Killing med kikärter ( garbanzobönor ) ; Lomo en adobo ( Marinerad fläskfie ) ; Grönsakstapas : Aguacate estilo aandaluz ( Avokado på andalusiskt vis ) ; Champiñones rehogados ( Sauterade champinjoner ) ; Habas tiernas a la mallorquina ( Bondbönor på mallorcanskt vis ) ; Cebollitas al vinagre de jerez ( Pärllök i sherryvinäger ) ; Ensada con habas y patatas ( Bön- och potatissallad ) ; Gratinado de berenjenas ( Gratinerade auberginer ) ; Alcachofas a la parrilla ( Grillade kronärtskockor ) ; Garbanzos a la vinagreta ( Kikärter ( garbanzobönor ) i vinägrettsås ) ; Garbanzos en salsa de tomate ( Kikätter ( garbanzobönor ) i tomatsalsa ) ; Escalivada ( Grillad aubergine med paprika ) ; Patatas a la riojana ( Potatis på riojavis ) ; Pez de tierra ( Auberginepuré ) ; Tomates empanados fritos ( Stekta panerade tomater ) ; Coliflor en adobo ( Marinerad blomkål ) ; Tortilla de espinacas ( Spenattortilla ) ; Berenjenas de Almagro ( Auberginer på Almagro ) ; Ensalada de tomate ( Tomatsallad ) ; Coliflot al estilo de Badajoz ( Friterad blomkål á la Badajoz ) ; Tortilla de espinacas con berenjenas ( Spenat- och auberginetortilla ) ; Ensalada de verano ( Sommarsallad ) ; Ensaladilla rusa ( Rysk sallad ) ; Tortilla de verduras ( Grönsakstortilla ) ; Coliflor rehogado ( Bräserad blomkål ) ; Coliflor con ajos y pimentón ( Blomkål med vitlök och paprika ) ; Pimientos con nata ( Paprika med grädde ) ; Coca de pimientos rojos ( Paprikapaj ) ; Alcachofas al vino de Montilla ( Kronärtskockor med montillavin ) ; Cazuela de berenjenas ( Auberginegratäng ) ; Calabacines rellenos estilo andaluz ( Fylld zucchini på andalusiskt vis ) ; Acelgas con champiñones ( Mangold med champinjoner ) ; Troncos de acelgas rebozadas ( Panerade mangoldstjälkar ) ; Champiñones rellenos ( Fyllda champinjoner ) ; Patatas al limón ( Citronpotatis ) ; Patatas bravas ( Heta potatisar ) ; Patatas a la importancia ( "Viktga " potatisar ) ; Tortilla de patatas ( Potatistortilla ) ; Pisto manchego ( Blandade grönsaker från La Mancha ) ; Ensalad de zanahorias ( Morotssallad ) ; Espinacas amb panses i pinyons ( Spenat med russin och pinjenötter )

Inbunden bok. DuMont Buchverlag, Köln ( för det svenska utgåvan ). 1:a svenska uppl. 2001. 156 sidor.

Nyskick. Se alla 105 recept inom parenteser på titelrutan. Innehåller: Grundtapas, Fisktapas, Köttapas och Grönsakstapas. Stor format : 28,8 cm x 23,5 cm. 942 gram. (senare låda20230411-2?0).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9783770179039
Titel
Tapas - klassiska spanska smårätter
Författare
Werth, Anja
Utgivningsår
2001
Omfång
156 sidor
Språk
Svenska