Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Röd som rubinen. Den gömda juvelen

Röd som rubinen. Den gömda juvelen

Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1999. 286 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Röd som rubinen; är den första boken om Ruby och hennes familj. Den direkta fortsättningen heter Trolsk som pärlan. I Söderns hjärta lever Ruby ett enkelt och lyckligt liv. Men oskuldens tid kan inte vara för evigt ...
Ruby bor tillsammans med sin mormor ute i Mississippis träskmarker. Hon trivs där mitt i naturen och funderar sällan på sin döda mamma och okända pappa. Hon drömmer om att bli stor konstnär och hon är förälskad i den stilige Paul. Inga dunkla moln anas vid horisonten.
Men när Ruby - sedan mormordern plötsligt dött och otroliga hemligheter avslöjats - tvingas söka sig till New Orleans, finner hon inte bara sin far utan även en tvillingsyster.
Gulnad och namnad.

Finns inte att köpa någon annanstans.
Den gömda juvelen; är den fjärde delen om Ruby och hennes familj. De första tre böckerna heter Röd som rubinen, Trolsk som pärlan och Allt som glittrar. Pearl växer upp i New Orleans tillsammans med sin familj. Hon går ut skolan med höga betyg och har planer på att studera medicin. Livet leker och framtiden ser hoppfull ut. Så inträffar en olycka som splittrar hela familjen. Men mitt i all bedrövelse träffar hon den rare, hjälpsamme och kärleksfulle Jack som arbetar på oljefältet.

Titta på alla mina andra annonser.
Jag säljer böcker dvd-filmer och VHS-filmer.
Jag har alltid, 64:- i frakt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137110615
Titel
Den gömda juvelen
Författare
Andrews, Virginia
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
1999
Omfång
286 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
163 x 235 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
647 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den gömda juvelen är den fjärde delen om Ruby och hennes familj. De första tre böckerna heter Röd som rubinen, Trolsk som pärlan och Allt som glittrar.   Pearl växer upp i New Orleans tillsammans med sin familj. Hon går ut skolan med höga betyg och har planer på att studera medicin. Livet leker och framtiden ser hoppfull ut. Så inträffar en olycka som splittrar hela familjen. Men mitt i all bedrövelse träffar hon den rare, hjälpsamme och kärleksfulle Jack som arbetar på oljefältet.