Vin : kunskap ger mersmak
Nyskick.
Författare: Andreas Kjörling
Fotograf: Andreas Kjörling
Förlag: Grenadine
Bandtyp: Inbunden
Språk: Svenska
Utgiven: 201010
Antal sidor: 93
Upplaga: 1, Vikt i gram: 516
ISBN10: 9186287044
ISBN13: 9789186287047
I Grenadines nya serie Kunskap ger mersmak är Vin nästa bok. På ett informativt sätt delar författaren Andreas Kjörling med sig av sin breda kunskaper om vin. Han har sedan mitten av 1990-talet varit verksam inom restaurangbranschen, framför allt i Stockholm. Han är sommelier sedan tio år tillbaka och har sedan dess parallellt med restaurangvärlden arbetat med provningar, resor och utbildning. Restips finns även i liten omfattning i denna bok men tyngden ligger på
vinkunskaper på populärnivå.
Vin: Kunskap ger mersmak omfattar information som du inte finner i många andra böcker och dessutom allt du behöver av grundkunskaper om vin. Här ges läsaren en inblick i vinets historia, hur en vingård anläggs och årets säsonger, hur vinet tillverkas, kombinationen mat och vin, vinprovning samt mycket mer.
OM FÖRFATTAREN
Andreas Kjörling har gett ut tre böcker tidigare på Grenadine Bokförlag. Först ut var storsäljaren Det italienska vinet som kommit i två upplagor och sålt närmare 10 000 exemplar. Andreas Kjörling har även gett ut uppföljaren Det sydafrikanska vinet liksom En handbok vin, som med sitt kompakta format varit en uppskattad introduktion och lärobok om vin. Andreas Kjörling är medlem i ansedda Circle of Wine Writers, samt föredragshållare och kursledare. Han medverkar även sedan många år till Vinguiden, Sveriges mest välbesökta hemsida om vin. Utöver vinet utgör mat, språk och foto stora intressen i Andreas liv. Nyskick.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789186287047
- Titel
- Vin : kunskap ger mersmak
- Författare
- Andreas Kjörling
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 516 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Grenadines nya serie Kunskap ger mersmak är Vin nästa bok. På ett informativt sätt delar författaren Andreas Kjörling med sig av sin breda kunskaper om vin. Han har sedan mitten av 1990-talet varit verksam inom restaurangbranschen, framför allt i Stockholm. Han är sommelier sedan tio år tillbaka och har sedan dess parallellt med restaurangvärlden arbetat med provningar, resor och utbildning. Restips finns även i liten omfattning i denna bok men tyngden ligger på
vinkunskaper på populärnivå.
Vin: Kunskap ger mersmak omfattar information som du inte finner i många andra böcker och dessutom allt du behöver av grundkunskaper om vin. Här ges läsaren en inblick i vinets historia, hur en vingård anläggs och årets säsonger, hur vinet tillverkas, kombinationen mat och vin, vinprovning samt mycket mer.
OM FÖRFATTAREN
Andreas Kjörling har gett ut tre böcker tidigare på Grenadine Bokförlag. Först ut var storsäljaren Det italienska vinet som kommit i två upplagor och sålt närmare 10 000 exemplar. Andreas Kjörling har även gett ut uppföljaren Det sydafrikanska vinet liksom En handbok vin, som med sitt kompakta format varit en uppskattad introduktion och lärobok om vin. Andreas Kjörling är medlem i ansedda Circle of Wine Writers, samt föredragshållare och kursledare. Han medverkar även sedan många år till Vinguiden, Sveriges mest välbesökta hemsida om vin. Utöver vinet utgör mat, språk och foto stora intressen i Andreas liv.