Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Trähus - en handbok

Trähus - en handbok

av

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 216 sidor.

Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Ett ledmotiv för denna bok är "Hellre underhålla och restaurera än riva och bygga nytt." Boken ger en god handledning i, både vad som gäller att träna upp en blick för det som är värt att bevara och det praktiska arbetet. Handboken går igenom husets alla delar ut- och invändigt, från grund till taknock. Träslag, träkvalitet, el och VA, trähistorik, lämpliga verktyg, skador på trähus och hur de åtgärdas samt en extra liten faktadel längst bak.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9151839059
Titel
Trähus - en handbok
Författare
Andreas af Malmborg - Johan Månsson
Förlag
Prisma
Utgivningsdatum
20020516
Omfång
216 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
198 x 255 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
928 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Att ta hand om sitt trähus på bästa sätt lönar sig i dubbel bemärkelse. Dels är det givande i sig att lära sig allt mer om sitt hus egenart och utveckla sin hantverksskicklighet. Dels förlänger man livet på huset samtidigt som man spar rejäla pengar på att göra arbetet själv. Det här är den nya stora handboken som i detalj beskriver hur du vårdar, repararer och renoverar ditt trähus. I Trähus - en handbok får du lära dig en massa praktiskt arbete. Ur innehållet: Trä i hus, Yttertak och fasad, Grund, stomme och bjälklag, Fönster och dörrar, Golv, Väggar och innertak, Snickerier inomhus, El och VA, värme och luft, Måleri och tapetsering, Förstukvist och staket, Skador på trähus, Verktygslådan, Ordlista, Källförteckning, Leverantörsregister Boken vänder sig i första hand till dig som bor i trähus. Lägenhetsinnehavare som vill reparera sitt hem på ett smakfullt sätt hittar också många tips.