Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Glutenfria bröd & bakverk för hela familjen

Glutenfria bröd & bakverk för hela familjen

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 127 sidor.

Mycket gott skick. Boken är utgallrad från bibliotek och har bibliotekets skyddsomslag. Stämpel på försättsblad och längst bak I boken. Lättare hanteringsspår på omslaget.
Är det slut med färska frallor och nybakade kanelbullar när någon i familjen får diagnosen celiaki (glutenintolerans)? Nej, inte alls! Med dagens ingredienser bakar du enkelt vad du vill. Det behöver inte ens vara svårt att baka glutenfritt. Särskilt inte med denna inspirerande och roliga bok om allt man kan baka utan gluten.
Här finns en mängd recept på både hälsosamma matbröd och smarriga kakor, bullar och tårtor. Dessutom tips på sådant som finns i butik som är glutenfritt. Boken riktar sig till familjer med glutenintoleranta barn, till barnens föräldrar, mor- eller farföräldrar och andra som vill kunna baka gott till dem som inte tål gluten. Baka, prova, smaka och njut!
Charlotte Andersson, som är licensierad kostrådgivare och grafisk formgivare, debuterar med denna bok både som författare och som fotograf.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153427872
Titel
Glutenfria bröd & bakverk för hela familjen
Författare
Andersson, Charlotte
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2007
Omfång
127 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
185 x 291 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
656 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Är det slut med färska frallor och nybakade kanelbullar när någon i familjen får diagnosen celiaki (glutenintolerans)? Nej, inte alls! Med dagens ingredienser bakar du enkelt vad du vill. Det behöver inte ens vara svårt att baka glutenfritt. Särskilt inte med denna inspirerande och roliga bok om allt man kan baka utan gluten.

Här finns en mängd recept på både hälsosamma matbröd och smarriga kakor, bullar och tårtor. Dessutom tips på sådant som finns i butik som är glutenfritt. Boken riktar sig till familjer med glutenintoleranta barn, till barnens föräldrar, mor- eller farföräldrar och andra som vill kunna baka gott till dem som inte tål gluten. Baka, prova, smaka och njut!

Charlotte Andersson, som är licensierad kostrådgivare och grafisk formgivare, debuterar med denna bok både som författare och som fotograf.