-
Det bästa ur fredagsgourmet
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 311 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113034799
- Titel
- Det bästa ur fredagsgourmet
- Författare
- Kroon, Eta - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 311 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 288 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1580 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den del av tidningen Allt om Mat som under rubriken Fredagsgourmet ständigt producerar ny läckra recept för för vår matlagning under veckosluten, tillhör tidningens allra mest populära avsnitt. Böckerna som med jämna mellanrum producerats under samma titel har varit formidabla säljsuccéer. Nu kommer en stor samlingsvolym med de bästa recepten från mitten av 90-talet fram till 2000-talet. En bibel för matälskare: underbara huvudrätter men ofta också hela menyer inkl förätter, efterrätter och vintips!
En närmast outtömlig skatt av middagsrecept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är slut och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet. Då passar en middag ur Det bästa ur Fredagsgourmet perfekt!
I denna samling får du ca 300 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Det här dessutom festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Men fredagsgourmeterna är mer än bara ett recept på en huvudrätt. Här finns till varje rätt det där lilla extra som gör måltiden till en hel middag. Det kan vara en drink, en förrätt eller en dessert. Dessutom finns det till varje fredagsgourmet förslag på vad som passar att dricka till maten. Samlingsvolymen är dessutom utökad med fler läckra förrätter och desserter samt nya vintips till rätterna!
Alltid lika efterlängtad. Alltid lika lockande. Alltid lika lättillgänglig. Alltid lika pålitlig. 1996 gavs den första Fredagsgourmeten ut. Samlingsvolymen innehåller de bästa recepten från tioårsperioden 1996 till 2006.
Norstedts 1 9789113034799 -
Fredagsgourmet
Inbunden bok. Allt om mat : Bonniers månadstidningar. 1996. 168 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163048029
- Titel
- Fredagsgourmet
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Helleblad, Görn - Svensson, Knut E.
- Förlag
- Stockholm : Allt om mat : Bonniers månadstidningar
- Språk
- Svenska
Allt om mat : Bonniers månadstidningar 9789163048029 -
Fredagsgourmet
Inbunden bok. Prisma/Allt om Mat. 2003. 168 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad. Storformat.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151839509
- Titel
- Fredagsgourmet
- Författare
- Astrid Abrahamsson - Görn Helleblad
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 868 g
- Språk
- Svenska
Prisma/Allt om Mat 9789151839509 -
Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845784
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1002 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På mångas begäran kommer en ny samling med de bästa Fredagsgourmetrecept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept).
Prisma 1 9789151845784 -
Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 159 sidor.
Mycket gott skick. Storformat. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845784
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1002 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På mångas begäran kommer en ny samling med de bästa Fredagsgourmetrecept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept).
Prisma 1 9789151845784 -
Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 159 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845784
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1002 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På mångas begäran kommer en ny samling med de bästa Fredagsgourmetrecept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept).
Prisma 1 9789151845784 -
Mera Fredagsgourmet - 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 159 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845784
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1002 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På mångas begäran kommer en ny samling med de bästa Fredagsgourmetrecept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept).
Prisma 1 9151845784 -
Fredagsgourmet
Inbunden bok. Allt om Mat/Bonniers. 1996. 168 sidor.
Nära nyskick. Inbunden bok i princip i nyskick. Inget namn eller andra noteringar i boken. Box 20
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om Mat/Bonniers -
Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2008. 157 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151851471
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 176 x 249 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 562 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott – men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna bok hittar du en mängd goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt.
Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga – det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda. Bläddra och låt dig inspireras!
Prisma 2 9789151851471 -
Det bästa ur fredagsgourmet
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 311 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113034799
- Titel
- Det bästa ur fredagsgourmet
- Författare
- Kroon, Eta - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 311 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 288 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1580 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den del av tidningen Allt om Mat som under rubriken Fredagsgourmet ständigt producerar ny läckra recept för för vår matlagning under veckosluten, tillhör tidningens allra mest populära avsnitt. Böckerna som med jämna mellanrum producerats under samma titel har varit formidabla säljsuccéer. Nu kommer en stor samlingsvolym med de bästa recepten från mitten av 90-talet fram till 2000-talet. En bibel för matälskare: underbara huvudrätter men ofta också hela menyer inkl förätter, efterrätter och vintips!
En närmast outtömlig skatt av middagsrecept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är slut och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet. Då passar en middag ur Det bästa ur Fredagsgourmet perfekt!
I denna samling får du ca 300 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Det här dessutom festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Men fredagsgourmeterna är mer än bara ett recept på en huvudrätt. Här finns till varje rätt det där lilla extra som gör måltiden till en hel middag. Det kan vara en drink, en förrätt eller en dessert. Dessutom finns det till varje fredagsgourmet förslag på vad som passar att dricka till maten. Samlingsvolymen är dessutom utökad med fler läckra förrätter och desserter samt nya vintips till rätterna!
Alltid lika efterlängtad. Alltid lika lockande. Alltid lika lättillgänglig. Alltid lika pålitlig. 1996 gavs den första Fredagsgourmeten ut. Samlingsvolymen innehåller de bästa recepten från tioårsperioden 1996 till 2006.
Norstedts 1 9789113034799 -
Det bästa ur fredagsgourmet
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 311 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hanteringsspår på omslaget. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113034799
- Titel
- Det bästa ur fredagsgourmet
- Författare
- Kroon, Eta - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 311 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 288 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1580 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den del av tidningen Allt om Mat som under rubriken Fredagsgourmet ständigt producerar ny läckra recept för för vår matlagning under veckosluten, tillhör tidningens allra mest populära avsnitt. Böckerna som med jämna mellanrum producerats under samma titel har varit formidabla säljsuccéer. Nu kommer en stor samlingsvolym med de bästa recepten från mitten av 90-talet fram till 2000-talet. En bibel för matälskare: underbara huvudrätter men ofta också hela menyer inkl förätter, efterrätter och vintips!
En närmast outtömlig skatt av middagsrecept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är slut och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet. Då passar en middag ur Det bästa ur Fredagsgourmet perfekt!
I denna samling får du ca 300 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Det här dessutom festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Men fredagsgourmeterna är mer än bara ett recept på en huvudrätt. Här finns till varje rätt det där lilla extra som gör måltiden till en hel middag. Det kan vara en drink, en förrätt eller en dessert. Dessutom finns det till varje fredagsgourmet förslag på vad som passar att dricka till maten. Samlingsvolymen är dessutom utökad med fler läckra förrätter och desserter samt nya vintips till rätterna!
Alltid lika efterlängtad. Alltid lika lockande. Alltid lika lättillgänglig. Alltid lika pålitlig. 1996 gavs den första Fredagsgourmeten ut. Samlingsvolymen innehåller de bästa recepten från tioårsperioden 1996 till 2006.
Norstedts 1 9789113034799 -
Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2008. 157 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151851471
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 176 x 249 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 562 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott – men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna bok hittar du en mängd goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt.
Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga – det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda. Bläddra och låt dig inspireras!
Prisma 2 9789151851471 -
Mera Fredagsgourmet - 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 2005. 159 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hanteringsspår på omslaget. Anteckningar på ett blad. I övrigt fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189346688
- Titel
- Mera Fredagsgourmet - 140 nya recept ur Allt om mat
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
Prisma 9189346688 -
Det bästa ur fredagsgourmet
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 311 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113034799
- Titel
- Det bästa ur fredagsgourmet
- Författare
- Kroon, Eta - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 311 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 288 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1580 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den del av tidningen Allt om Mat som under rubriken Fredagsgourmet ständigt producerar ny läckra recept för för vår matlagning under veckosluten, tillhör tidningens allra mest populära avsnitt. Böckerna som med jämna mellanrum producerats under samma titel har varit formidabla säljsuccéer. Nu kommer en stor samlingsvolym med de bästa recepten från mitten av 90-talet fram till 2000-talet. En bibel för matälskare: underbara huvudrätter men ofta också hela menyer inkl förätter, efterrätter och vintips!
En närmast outtömlig skatt av middagsrecept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är slut och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet. Då passar en middag ur Det bästa ur Fredagsgourmet perfekt!
I denna samling får du ca 300 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Det här dessutom festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Men fredagsgourmeterna är mer än bara ett recept på en huvudrätt. Här finns till varje rätt det där lilla extra som gör måltiden till en hel middag. Det kan vara en drink, en förrätt eller en dessert. Dessutom finns det till varje fredagsgourmet förslag på vad som passar att dricka till maten. Samlingsvolymen är dessutom utökad med fler läckra förrätter och desserter samt nya vintips till rätterna!
Alltid lika efterlängtad. Alltid lika lockande. Alltid lika lättillgänglig. Alltid lika pålitlig. 1996 gavs den första Fredagsgourmeten ut. Samlingsvolymen innehåller de bästa recepten från tioårsperioden 1996 till 2006.
Norstedts 1 9789113034799 -
Det bästa ur fredagsgourmet
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 311 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Slitet skyddsomslag men helt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113034799
- Titel
- Det bästa ur fredagsgourmet
- Författare
- Kroon, Eta - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 311 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 288 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1580 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den del av tidningen Allt om Mat som under rubriken Fredagsgourmet ständigt producerar ny läckra recept för för vår matlagning under veckosluten, tillhör tidningens allra mest populära avsnitt. Böckerna som med jämna mellanrum producerats under samma titel har varit formidabla säljsuccéer. Nu kommer en stor samlingsvolym med de bästa recepten från mitten av 90-talet fram till 2000-talet. En bibel för matälskare: underbara huvudrätter men ofta också hela menyer inkl förätter, efterrätter och vintips!
En närmast outtömlig skatt av middagsrecept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är slut och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet. Då passar en middag ur Det bästa ur Fredagsgourmet perfekt!
I denna samling får du ca 300 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Det här dessutom festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Men fredagsgourmeterna är mer än bara ett recept på en huvudrätt. Här finns till varje rätt det där lilla extra som gör måltiden till en hel middag. Det kan vara en drink, en förrätt eller en dessert. Dessutom finns det till varje fredagsgourmet förslag på vad som passar att dricka till maten. Samlingsvolymen är dessutom utökad med fler läckra förrätter och desserter samt nya vintips till rätterna!
Alltid lika efterlängtad. Alltid lika lockande. Alltid lika lättillgänglig. Alltid lika pålitlig. 1996 gavs den första Fredagsgourmeten ut. Samlingsvolymen innehåller de bästa recepten från tioårsperioden 1996 till 2006.
Norstedts 1 9789113034799 -
Fredagsgourmet
Inbunden bok. Allt om mat : Bonniers månadstidningar. 1996. 168 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Färgat förlagsband 23 x 22 centimeter. Illustrerad med läckra färgfotografier. Boken ger bra tips på 77 olika fredagsmiddagar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163048027
- Titel
- Fredagsgourmet
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Helleblad, Görn - Svensson, Knut E.
- Förlag
- Stockholm : Allt om mat : Bonniers månadstidningar
- Språk
- Svenska
Allt om mat : Bonniers månadstidningar 9163048027 -
Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 159 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Box.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845784
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1002 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På mångas begäran kommer en ny samling med de bästa Fredagsgourmetrecept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept).
Prisma 1 9151845784 -
Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845784
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1002 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På mångas begäran kommer en ny samling med de bästa Fredagsgourmetrecept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept).
Prisma 1 9151845784 -
Det bästa ur fredagsgourmet
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 311 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK.
Den del av tidningen Allt om Mat som under rubriken Fredagsgourmet ständigt producerar ny läckra recept för för vår matlagning under veckosluten, tillhör tidningens allra mest populära avsnitt. Böckerna som med jämna mellanrum producerats läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113034799
- Titel
- Det bästa ur fredagsgourmet
- Författare
- Kroon, Eta - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 311 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 288 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1580 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den del av tidningen Allt om Mat som under rubriken Fredagsgourmet ständigt producerar ny läckra recept för för vår matlagning under veckosluten, tillhör tidningens allra mest populära avsnitt. Böckerna som med jämna mellanrum producerats under samma titel har varit formidabla säljsuccéer. Nu kommer en stor samlingsvolym med de bästa recepten från mitten av 90-talet fram till 2000-talet. En bibel för matälskare: underbara huvudrätter men ofta också hela menyer inkl förätter, efterrätter och vintips!
En närmast outtömlig skatt av middagsrecept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är slut och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet. Då passar en middag ur Det bästa ur Fredagsgourmet perfekt!
I denna samling får du ca 300 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Det här dessutom festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Men fredagsgourmeterna är mer än bara ett recept på en huvudrätt. Här finns till varje rätt det där lilla extra som gör måltiden till en hel middag. Det kan vara en drink, en förrätt eller en dessert. Dessutom finns det till varje fredagsgourmet förslag på vad som passar att dricka till maten. Samlingsvolymen är dessutom utökad med fler läckra förrätter och desserter samt nya vintips till rätterna!
Alltid lika efterlängtad. Alltid lika lockande. Alltid lika lättillgänglig. Alltid lika pålitlig. 1996 gavs den första Fredagsgourmeten ut. Samlingsvolymen innehåller de bästa recepten från tioårsperioden 1996 till 2006.
Norstedts 1 9789113034799 -
Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 159 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845784
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1002 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På mångas begäran kommer en ny samling med de bästa Fredagsgourmetrecept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept).
Prisma 1 9151845784 -
Mera Fredagsgourmet 140 nya recept ur Allt om...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Prisma. 2005. 159 s. Förlagsband. 22 x 29cm. Pärmen har lätt ytslitage. Inlagan är i nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845784
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1002 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På mångas begäran kommer en ny samling med de bästa Fredagsgourmetrecept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept).
9789151845784 -
Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 159 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845784
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1002 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På mångas begäran kommer en ny samling med de bästa Fredagsgourmetrecept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept).
Prisma 1 9151845784 -
Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 159 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845784
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1002 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På mångas begäran kommer en ny samling med de bästa Fredagsgourmetrecept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept).
Prisma 1 9151845784
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn