Från Smörgåsbordet till desserten Fyrtornets nya receptbok
Häftad bok. AB SVERIGES FÖRENADE KONSERVFABRIKER . 46 sidor.
Mycket gott skick.
RECEPTFÖRTECKNING
Smörgåsbordsrätter ---
Ansjovislåda ---
Ansjovisöga ---
Böcklingsallad ---
Friterad ansjovis ---
Fyrtornets sillgratin ---
Fyrtornets specialgratin ---
Fågelbo ---
Gräddstuvade champinjoner ---
Grönsaksmajonnäs ---
Gubbröra ---
Hummersallad ---
Hummerstuvning ---
Italiensk sallad ---
Janssons Frestelse ---
Kaviarfyllda ägg Kaviarlåda ---
Korv- och potatissallad ---
Korv- och svamplåda ---
Marinerad ansjovis ---
Musselsallad ---
Musselstuvning ---
Potatissallad ---
Räksallad ---
Räkstuvning ---
Rödbetssallad
Sillgratin ---
Sillsallad ---
Skaldjurssallad ---
Sparrissnäcka ---
Stekta kantareller ---
Stuvad sparris ---
Svampstuvning ---
Västkustsallad ---
Ägg med ansjovisfyllning ---
Ägg- och ansjovislåda ---
Cocktail- och Snapstillbehör Ansjovislåda ---
Ansjovissmör ---
Ansjovisöga --- Passa på - Köp fler klassiska receptsamlingar till ett fraktpris. Gå in på Antikvariat Citron genrer: Gastronomi