Alla tiders choklad : läckert och lättlagat steg för steg
Inbunden bok. Parragon. 1 uppl. 2004. 256 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rikligt illustrerad med läckra foton av bakverken i färg. I hundratals år har människor jorden runt förförts av den lockande och frestande kakaon. I den här boken presenteras en mängd oemotståndliga chokladrecept. Lyxiga chokladkakor, tårtor, småkakor, varma och kalla chokladdesserter och dessutom ljuvlig chokladkonfekt och olika sorters chokladdrycker. Samtliga recept är enkla att följa och utgår från ingredienser av högsta kvalitet. Till recepten finns vackra foton.
Förlagsfakta
- ISBN
- 1405422572
- Titel
- Alla tiders choklad : läckert och lättlagat steg för steg
- Förlag
- Parragon
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 167 x 207 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 890 g
- Språk
- Svenska