Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
DE OVANLIGA – Människor som går mot strömmen
DE OVANLIGA – Människor som går mot strömmen DE OVANLIGA – Människor som går mot strömmen DE OVANLIGA – Människor som går mot strömmen

DE OVANLIGA – Människor som går mot strömmen

Inbunden bok Balkong Förlag. 2006. 254 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! –– Det får ta den tid det tar. När Åke Mokvist dokumenterar ovanliga människors liv tittar han inte på klockan. Med lyhördhet och värme fotograferar han dessa människor i deras egna miljöer. De får berätta i sin egen takt och på sina egna villkor i boken. // "Med respekt för de ovanliga människorna tar Åke Mokvist med oss inn till ett Sverige vi inte vista fans. Det är som att tiden stannar till och man funderar på vem är det som lever sundast i getligen? Fins det inte något vi stressade nutidsmänniskor har tappat som de ovanliga har?" –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185581009
Titel
De ovanliga : människor som går mot strömmen
Författare
Åke Mokvist
Förlag
Balkong Förlag
Utgivningsår
2006
Omfång
254 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
213 x 230 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
994 g
Språk
Svenska
Baksidestext
De ovanliga Det får ta den tid det tar. När Åke Mokvist dokumenterar ovanliga människors liv tittar han inte på klockan. Med lyhördhet och värme fotograferar han dessa människor i deras egna miljöer. De får berätta i sin egen takt och på sina egna villkor i boken De ovanliga som sedan första utgivningen år 2000 sålt i drygt 150.000 exemplar.