-
Recept å Fiskrätter Utgivna av Kalmar läns Fi...
Häftad bok. 1937. 44 s. Häftad.
Gott skick. Några veck på omslaget - annars i bra skick. Porto 24:-.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Till bords under 100 år - recept från tio dec...
Inbunden bok. Bonniers. 1999. 144 s. Inbunden. I stort format.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Mycket rikt illustrerad med bilder i färg. Porto 84:-.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100567922
- Titel
- Till bords under 100 år : recept från tio decennier
- Författare
- Swanberg, Lena Katarina - Lindberg, Björn
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
9100567922 -
Världsmat - från värdshuset i Dala-Floda
Norstedts. 2000. 130 s.
Nyskick. Mycket rikt illustrerad med bilder i färg. Porto 39:-.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9119332920
- Titel
- Världsmat från värdshuset i Dala-Floda
- Författare
- Christina Aarts - Paul Aarts
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1994
- Omfång
- 130 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 633 g
- Språk
- Svenska
9119332920 -
Good food from Sweden - Including the Smörgås...
Inbunden bok. Sweden House Inc. New York. Första uppl. 1939. 186 s. Inbunden. I original klotband.
Mycket gott skick. Svensk kokbok utgiven i USA med klassiska recept. Porto 36:-.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Smårätter - Tapas - Antipasti och Bufférätter
Inbunden bok. Prisma. 2000. 160 s. Inbunden. I större format.
Nära nyskick. Mycket rikt illustrerad med bilder i färg. Porto 39:-.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151838168
- Titel
- Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 593 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna, förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är heta och inne bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lloc där bl a smårätterna, "tapas", är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
9151838168 -
MED SMAK AV SAFFRAN
Inbunden bok. 144 s. Inbunden. i stort format.
Nära nyskick. Rikt illustrerad med bilder i färg. Porto 39:-.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163142805
- Titel
- Med smak av saffran
- Författare
- Andersson, Cornelia - Ohlström, Tommy - Johansson, Pär 1968- - Achiever
- Förlag
- Stockholm : Achiever
- Språk
- Svenska
9163142805
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn