Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Smårätter - Tapas - Antipasti och Bufférätter

Smårätter - Tapas - Antipasti och Bufférätter

Inbunden bok. Prisma. 2000. 160 s. Inbunden. I större format.

Nära nyskick. Mycket rikt illustrerad med bilder i färg. Porto 39:-.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9151838168
Titel
Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
Författare
Per Gustafson - Malin Söderström
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2001
Omfång
195 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
593 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna, förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är heta och inne bland matälskarna.

Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lloc där bl a smårätterna, "tapas", är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.