-
50 gourmetglasspinnar
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 128 sidor.
Mycket gott skick. En läskande glass en varm sommardag slår det mesta.
I den här boken hittar du mängder av recept på färgglada, kreativa glasspinnar för alla tillfällen och årstider. Glassarna är fullproppade med läckra frukter, kaffe, choklad, nötter, smakrika kryddor läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176170755
- Titel
- 50 gourmetglasspinnar
- Författare
- Cesar Roden - Nadia Roden
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 168 x 220 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Imponera med lyxiga gourmetglasspinnar!
Konstnären Nadia Roden började tillverka och sälja handgjorda gourmetglasspinnar från en matvagn i High Line Park i New York 2011. Glassarna blev en succé och utsågs till nästa stora trend av pressen. Snart fick Nadia ta hjälp av sin brittiske brorson, kocken Caesar Roden, och han tog i sin tur med glassaffärerna över Atlanten till London där han våren 2013 skapade Ice Kitchen. Matvagnen blev snabbt ett fenomen på Londons street food-scen, och även om Ice Kitchen håller fast vid sina matvagnsrötter säljs glassarna i dag även i utvalda delikatessbutiker.
Nu har Nadia och Caesar delat med sig av sina populäraste recept i Ice Kitchen: 50 gourmetglasspinnar. Här lär de pedagogiskt ut glasstillverkningens grunder och ger även kreativa serveringstips. Bland de 50 recepten i boken hittar man klassiska smakkombinationer som ananas med kokos och jordgubbar med vispgrädde, men här finns också många spännande och mer vuxna smaker som blodgrapefrukt & Campari - en iskall sommardrink på en pinne - eller Vietnamesisk kaffeglass. Vissa glassar bjuder också på lite extra upplevelse. Glassen som kallas Dränkt vattenmelon ska man t.ex. pressa limesaft över medan man äter (alternativt doppa i rom).
Tukan Förlag 1 9789176170755 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789176170755
- Titel
- 50 gourmetglasspinnar
- Författare
- Cesar Roden - Nadia Roden
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 168 x 220 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Imponera med lyxiga gourmetglasspinnar!
Konstnären Nadia Roden började tillverka och sälja handgjorda gourmetglasspinnar från en matvagn i High Line Park i New York 2011. Glassarna blev en succé och utsågs till nästa stora trend av pressen. Snart fick Nadia ta hjälp av sin brittiske brorson, kocken Caesar Roden, och han tog i sin tur med glassaffärerna över Atlanten till London där han våren 2013 skapade Ice Kitchen. Matvagnen blev snabbt ett fenomen på Londons street food-scen, och även om Ice Kitchen håller fast vid sina matvagnsrötter säljs glassarna i dag även i utvalda delikatessbutiker.
Nu har Nadia och Caesar delat med sig av sina populäraste recept i Ice Kitchen: 50 gourmetglasspinnar. Här lär de pedagogiskt ut glasstillverkningens grunder och ger även kreativa serveringstips. Bland de 50 recepten i boken hittar man klassiska smakkombinationer som ananas med kokos och jordgubbar med vispgrädde, men här finns också många spännande och mer vuxna smaker som blodgrapefrukt & Campari - en iskall sommardrink på en pinne - eller Vietnamesisk kaffeglass. Vissa glassar bjuder också på lite extra upplevelse. Glassen som kallas Dränkt vattenmelon ska man t.ex. pressa limesaft över medan man äter (alternativt doppa i rom).
Tukan Förlag 1 9789176170755 -
50 gourmetglasspinnar
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 128 sidor.
Mycket gott skick. Imponera med lyxiga gourmetglasspinnar!
Konstnären Nadia Roden började tillverka och sälja handgjorda gourmetglasspinnar från en matvagn i High Line Park i New York 2011. Glassarna blev en succé och utsågs till nästa stora trend av pressen. Snart fick läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176170755
- Titel
- 50 gourmetglasspinnar
- Författare
- Cesar Roden - Nadia Roden
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 168 x 220 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Imponera med lyxiga gourmetglasspinnar!
Konstnären Nadia Roden började tillverka och sälja handgjorda gourmetglasspinnar från en matvagn i High Line Park i New York 2011. Glassarna blev en succé och utsågs till nästa stora trend av pressen. Snart fick Nadia ta hjälp av sin brittiske brorson, kocken Caesar Roden, och han tog i sin tur med glassaffärerna över Atlanten till London där han våren 2013 skapade Ice Kitchen. Matvagnen blev snabbt ett fenomen på Londons street food-scen, och även om Ice Kitchen håller fast vid sina matvagnsrötter säljs glassarna i dag även i utvalda delikatessbutiker.
Nu har Nadia och Caesar delat med sig av sina populäraste recept i Ice Kitchen: 50 gourmetglasspinnar. Här lär de pedagogiskt ut glasstillverkningens grunder och ger även kreativa serveringstips. Bland de 50 recepten i boken hittar man klassiska smakkombinationer som ananas med kokos och jordgubbar med vispgrädde, men här finns också många spännande och mer vuxna smaker som blodgrapefrukt & Campari - en iskall sommardrink på en pinne - eller Vietnamesisk kaffeglass. Vissa glassar bjuder också på lite extra upplevelse. Glassen som kallas Dränkt vattenmelon ska man t.ex. pressa limesaft över medan man äter (alternativt doppa i rom).
Tukan Förlag 1 9789176170755 -
50 gourmetglasspinnar ice kitchen
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Tukan. 2015. 128 s. Förlagsband. 17 x 22cm. Inlagan i nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176170755
- Titel
- 50 gourmetglasspinnar
- Författare
- Cesar Roden - Nadia Roden
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 168 x 220 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Imponera med lyxiga gourmetglasspinnar!
Konstnären Nadia Roden började tillverka och sälja handgjorda gourmetglasspinnar från en matvagn i High Line Park i New York 2011. Glassarna blev en succé och utsågs till nästa stora trend av pressen. Snart fick Nadia ta hjälp av sin brittiske brorson, kocken Caesar Roden, och han tog i sin tur med glassaffärerna över Atlanten till London där han våren 2013 skapade Ice Kitchen. Matvagnen blev snabbt ett fenomen på Londons street food-scen, och även om Ice Kitchen håller fast vid sina matvagnsrötter säljs glassarna i dag även i utvalda delikatessbutiker.
Nu har Nadia och Caesar delat med sig av sina populäraste recept i Ice Kitchen: 50 gourmetglasspinnar. Här lär de pedagogiskt ut glasstillverkningens grunder och ger även kreativa serveringstips. Bland de 50 recepten i boken hittar man klassiska smakkombinationer som ananas med kokos och jordgubbar med vispgrädde, men här finns också många spännande och mer vuxna smaker som blodgrapefrukt & Campari - en iskall sommardrink på en pinne - eller Vietnamesisk kaffeglass. Vissa glassar bjuder också på lite extra upplevelse. Glassen som kallas Dränkt vattenmelon ska man t.ex. pressa limesaft över medan man äter (alternativt doppa i rom).
9789176170755 -
50 gourmetglasspinnar
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 128 sidor.
Gott skick. Fint exemplar, finns ngt märke på framsigan pärm men inlagan är som ny och framstår som oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176170755
- Titel
- 50 gourmetglasspinnar
- Författare
- Cesar Roden - Nadia Roden
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 168 x 220 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Imponera med lyxiga gourmetglasspinnar!
Konstnären Nadia Roden började tillverka och sälja handgjorda gourmetglasspinnar från en matvagn i High Line Park i New York 2011. Glassarna blev en succé och utsågs till nästa stora trend av pressen. Snart fick Nadia ta hjälp av sin brittiske brorson, kocken Caesar Roden, och han tog i sin tur med glassaffärerna över Atlanten till London där han våren 2013 skapade Ice Kitchen. Matvagnen blev snabbt ett fenomen på Londons street food-scen, och även om Ice Kitchen håller fast vid sina matvagnsrötter säljs glassarna i dag även i utvalda delikatessbutiker.
Nu har Nadia och Caesar delat med sig av sina populäraste recept i Ice Kitchen: 50 gourmetglasspinnar. Här lär de pedagogiskt ut glasstillverkningens grunder och ger även kreativa serveringstips. Bland de 50 recepten i boken hittar man klassiska smakkombinationer som ananas med kokos och jordgubbar med vispgrädde, men här finns också många spännande och mer vuxna smaker som blodgrapefrukt & Campari - en iskall sommardrink på en pinne - eller Vietnamesisk kaffeglass. Vissa glassar bjuder också på lite extra upplevelse. Glassen som kallas Dränkt vattenmelon ska man t.ex. pressa limesaft över medan man äter (alternativt doppa i rom).
Tukan Förlag 1 9789176170755
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn