-
TILL BORDS OMBORD PÅ M/S BYFJORDEN – En kulin...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Uddevalla Event. 2008. 149 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––
Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s B läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163335563
- Titel
- Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
- Författare
- Stefan Edman - Fredrik Sjöström - Christian Gjerdrum
- Förlag
- Uddevalla Event
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.
Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet. Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.
Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile. I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddarde med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.
–– FÖRLAGSNY! –– Uddevalla Event 9789163335563 -
Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulin...
Inbunden bok. Uddevalla Event. 1 uppl. 2008. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163335563
- Titel
- Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
- Författare
- Stefan Edman - Fredrik Sjöström - Christian Gjerdrum
- Förlag
- Uddevalla Event
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.
Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet. Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.
Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile. I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddarde med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.
Uddevalla Event 1 9789163335563 -
Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulin...
Inbunden bok. Uddevalla Event. 1 uppl. 2008. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163335563
- Titel
- Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
- Författare
- Stefan Edman - Fredrik Sjöström - Christian Gjerdrum
- Förlag
- Uddevalla Event
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.
Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet. Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.
Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile. I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddarde med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.
Uddevalla Event 1 9789163335563 -
Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulin...
Inbunden bok. Uddevalla Event. 1 uppl. 2008. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163335563
- Titel
- Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
- Författare
- Stefan Edman - Fredrik Sjöström - Christian Gjerdrum
- Förlag
- Uddevalla Event
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.
Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet. Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.
Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile. I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddarde med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.
Uddevalla Event 1 9789163335563 -
Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulin...
Inbunden bok. Uddevalla Event. 1 uppl. 2008. 159 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163335563
- Titel
- Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
- Författare
- Stefan Edman - Fredrik Sjöström - Christian Gjerdrum
- Förlag
- Uddevalla Event
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.
Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet. Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.
Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile. I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddarde med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.
Uddevalla Event 1 9789163335563 -
Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulin...
Inbunden bok. Uddevalla Event. 1 uppl. 2008. 159 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Vid beställningar över 500 SEK är det fri frakt inrikes. Titta gärna till mina andra böcker, har över 2000 böcker i sortimentet.
Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har seda läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163335563
- Titel
- Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
- Författare
- Stefan Edman - Fredrik Sjöström - Christian Gjerdrum
- Förlag
- Uddevalla Event
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.
Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet. Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.
Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile. I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddarde med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.
Uddevalla Event 1 9789163335563 -
Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulin...
Inbunden bok. Uddevalla Event. 1 uppl. 2008. 159 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163335563
- Titel
- Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
- Författare
- Stefan Edman - Fredrik Sjöström - Christian Gjerdrum
- Förlag
- Uddevalla Event
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.
Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet. Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.
Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile. I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddarde med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.
Uddevalla Event 1 9789163335563 -
Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulin...
Inbunden bok. Uddevalla Event. 1 uppl. 2008. 159 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163335563
- Titel
- Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
- Författare
- Stefan Edman - Fredrik Sjöström - Christian Gjerdrum
- Förlag
- Uddevalla Event
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.
Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet. Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.
Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile. I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddarde med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.
Uddevalla Event 1 9789163335563 -
Till bords ombord på m/s Byfjorden En kulina...
Inbunden bok. Uddevalla Event. 1 uppl. 2008. 159 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163335563
- Titel
- Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
- Författare
- Stefan Edman - Fredrik Sjöström - Christian Gjerdrum
- Förlag
- Uddevalla Event
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.
Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet. Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.
Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile. I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddarde med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.
Uddevalla Event 1 9789163335563 -
Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulin...
Inbunden bok. Uddevalla Event. 1 uppl. 2008. 159 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163335563
- Titel
- Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
- Författare
- Stefan Edman - Fredrik Sjöström - Christian Gjerdrum
- Förlag
- Uddevalla Event
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.
Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet. Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.
Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile. I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddarde med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.
Uddevalla Event 1 9789163335563
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn