Al Dente : Italiensk matlagning från grunden
Inbundna böcker. Bokförlaget Semic. 2020. 125 sidor.
Pasta, pizza, antipasti, gelato… Bemästra det omfattande italienska köket, en gång för alla! Här bjuder Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, på alla favoritrecept ur sitt stora kursutbud. Lär dig till exempel att göra färsk pasta och upptäck både traditionella rätter och nya smaksensationer. Buon appetito!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789155267933
- Titel
- Al Dente : Italiensk matlagning från grunden
- Författare
- Santambrogio-Öberg, Samantha
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska