-
All världens brunch : från Norden till Nya Ze...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst bok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429982
- Titel
- All världens brunch : från Norden till Nya Zeeland
- Författare
- Roland Persson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 275 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 745 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad gör ledigt folk på helgerna vid lunchtid om de inte shoppar, lapar sol, insuper kultur eller bara latar sig? Jo, de brunchar.
Brunch, dvs sen frukost eller tidig lunch, har blivit en alltmer uppskattad måltid. Företeelsen kan spåras till slutet av 1800-talet och den engelska överklassen. Men det var amerikanarna som gjorde brunchen känd som överdådig frukostbuffé.
I boken All världens brunch delar Roland Persson generöst med sig av sina favoriträtter vad brunch beträffar. Recepten har han samlat under sina resor i Skandinavien och övriga Europa, Asien, Australien och Nya Zeeland, USA, Sydamerika och Afrika. Genom att mixa recepten får man alltså en buffé med brunchrätter från hela världen. Roland har satt sitt signum på rätterna genom att göra dem lite fräschare och nyttigare. I anslutning till de lättlagade recepten finns tips på passande dryck.
Boken toppas av fantastiska och inspirerande bilder på de kulinariska läckerheterna och på miljöer från olika delar av världen varifrån recepten är hämtade.
Denna bok är en uppföljare till Roten till det goda.
Ica Bokförlag 1 9789153429982 -
All världens brunch : från Norden till Nya Ze...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429982
- Titel
- All världens brunch : från Norden till Nya Zeeland
- Författare
- Roland Persson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 275 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 745 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad gör ledigt folk på helgerna vid lunchtid om de inte shoppar, lapar sol, insuper kultur eller bara latar sig? Jo, de brunchar.
Brunch, dvs sen frukost eller tidig lunch, har blivit en alltmer uppskattad måltid. Företeelsen kan spåras till slutet av 1800-talet och den engelska överklassen. Men det var amerikanarna som gjorde brunchen känd som överdådig frukostbuffé.
I boken All världens brunch delar Roland Persson generöst med sig av sina favoriträtter vad brunch beträffar. Recepten har han samlat under sina resor i Skandinavien och övriga Europa, Asien, Australien och Nya Zeeland, USA, Sydamerika och Afrika. Genom att mixa recepten får man alltså en buffé med brunchrätter från hela världen. Roland har satt sitt signum på rätterna genom att göra dem lite fräschare och nyttigare. I anslutning till de lättlagade recepten finns tips på passande dryck.
Boken toppas av fantastiska och inspirerande bilder på de kulinariska läckerheterna och på miljöer från olika delar av världen varifrån recepten är hämtade.
Denna bok är en uppföljare till Roten till det goda.
Ica Bokförlag 1 9789153429982 -
All världens brunch : från Norden till Nya Ze...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429982
- Titel
- All världens brunch : från Norden till Nya Zeeland
- Författare
- Roland Persson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 275 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 745 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad gör ledigt folk på helgerna vid lunchtid om de inte shoppar, lapar sol, insuper kultur eller bara latar sig? Jo, de brunchar.
Brunch, dvs sen frukost eller tidig lunch, har blivit en alltmer uppskattad måltid. Företeelsen kan spåras till slutet av 1800-talet och den engelska överklassen. Men det var amerikanarna som gjorde brunchen känd som överdådig frukostbuffé.
I boken All världens brunch delar Roland Persson generöst med sig av sina favoriträtter vad brunch beträffar. Recepten har han samlat under sina resor i Skandinavien och övriga Europa, Asien, Australien och Nya Zeeland, USA, Sydamerika och Afrika. Genom att mixa recepten får man alltså en buffé med brunchrätter från hela världen. Roland har satt sitt signum på rätterna genom att göra dem lite fräschare och nyttigare. I anslutning till de lättlagade recepten finns tips på passande dryck.
Boken toppas av fantastiska och inspirerande bilder på de kulinariska läckerheterna och på miljöer från olika delar av världen varifrån recepten är hämtade.
Denna bok är en uppföljare till Roten till det goda.
Ica Bokförlag 1 9789153429982 -
All världens brunch : från Norden till Nya Ze...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nära nyskick. Mycket fint oläst exemplar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429982
- Titel
- All världens brunch : från Norden till Nya Zeeland
- Författare
- Roland Persson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 275 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 745 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad gör ledigt folk på helgerna vid lunchtid om de inte shoppar, lapar sol, insuper kultur eller bara latar sig? Jo, de brunchar.
Brunch, dvs sen frukost eller tidig lunch, har blivit en alltmer uppskattad måltid. Företeelsen kan spåras till slutet av 1800-talet och den engelska överklassen. Men det var amerikanarna som gjorde brunchen känd som överdådig frukostbuffé.
I boken All världens brunch delar Roland Persson generöst med sig av sina favoriträtter vad brunch beträffar. Recepten har han samlat under sina resor i Skandinavien och övriga Europa, Asien, Australien och Nya Zeeland, USA, Sydamerika och Afrika. Genom att mixa recepten får man alltså en buffé med brunchrätter från hela världen. Roland har satt sitt signum på rätterna genom att göra dem lite fräschare och nyttigare. I anslutning till de lättlagade recepten finns tips på passande dryck.
Boken toppas av fantastiska och inspirerande bilder på de kulinariska läckerheterna och på miljöer från olika delar av världen varifrån recepten är hämtade.
Denna bok är en uppföljare till Roten till det goda.
Ica Bokförlag 1 9789153429982 -
All världens brunch : från Norden till Nya Ze...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429982
- Titel
- All världens brunch : från Norden till Nya Zeeland
- Författare
- Roland Persson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 275 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 745 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad gör ledigt folk på helgerna vid lunchtid om de inte shoppar, lapar sol, insuper kultur eller bara latar sig? Jo, de brunchar.
Brunch, dvs sen frukost eller tidig lunch, har blivit en alltmer uppskattad måltid. Företeelsen kan spåras till slutet av 1800-talet och den engelska överklassen. Men det var amerikanarna som gjorde brunchen känd som överdådig frukostbuffé.
I boken All världens brunch delar Roland Persson generöst med sig av sina favoriträtter vad brunch beträffar. Recepten har han samlat under sina resor i Skandinavien och övriga Europa, Asien, Australien och Nya Zeeland, USA, Sydamerika och Afrika. Genom att mixa recepten får man alltså en buffé med brunchrätter från hela världen. Roland har satt sitt signum på rätterna genom att göra dem lite fräschare och nyttigare. I anslutning till de lättlagade recepten finns tips på passande dryck.
Boken toppas av fantastiska och inspirerande bilder på de kulinariska läckerheterna och på miljöer från olika delar av världen varifrån recepten är hämtade.
Denna bok är en uppföljare till Roten till det goda.
Ica Bokförlag 1 9789153429982 -
All världens brunch : från Norden till Nya Ze...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429982
- Titel
- All världens brunch : från Norden till Nya Zeeland
- Författare
- Roland Persson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 275 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 745 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad gör ledigt folk på helgerna vid lunchtid om de inte shoppar, lapar sol, insuper kultur eller bara latar sig? Jo, de brunchar.
Brunch, dvs sen frukost eller tidig lunch, har blivit en alltmer uppskattad måltid. Företeelsen kan spåras till slutet av 1800-talet och den engelska överklassen. Men det var amerikanarna som gjorde brunchen känd som överdådig frukostbuffé.
I boken All världens brunch delar Roland Persson generöst med sig av sina favoriträtter vad brunch beträffar. Recepten har han samlat under sina resor i Skandinavien och övriga Europa, Asien, Australien och Nya Zeeland, USA, Sydamerika och Afrika. Genom att mixa recepten får man alltså en buffé med brunchrätter från hela världen. Roland har satt sitt signum på rätterna genom att göra dem lite fräschare och nyttigare. I anslutning till de lättlagade recepten finns tips på passande dryck.
Boken toppas av fantastiska och inspirerande bilder på de kulinariska läckerheterna och på miljöer från olika delar av världen varifrån recepten är hämtade.
Denna bok är en uppföljare till Roten till det goda.
Ica Bokförlag 1 9789153429982 -
All världens brunch : från Norden till Nya Ze...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429982
- Titel
- All världens brunch : från Norden till Nya Zeeland
- Författare
- Roland Persson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 275 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 745 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad gör ledigt folk på helgerna vid lunchtid om de inte shoppar, lapar sol, insuper kultur eller bara latar sig? Jo, de brunchar.
Brunch, dvs sen frukost eller tidig lunch, har blivit en alltmer uppskattad måltid. Företeelsen kan spåras till slutet av 1800-talet och den engelska överklassen. Men det var amerikanarna som gjorde brunchen känd som överdådig frukostbuffé.
I boken All världens brunch delar Roland Persson generöst med sig av sina favoriträtter vad brunch beträffar. Recepten har han samlat under sina resor i Skandinavien och övriga Europa, Asien, Australien och Nya Zeeland, USA, Sydamerika och Afrika. Genom att mixa recepten får man alltså en buffé med brunchrätter från hela världen. Roland har satt sitt signum på rätterna genom att göra dem lite fräschare och nyttigare. I anslutning till de lättlagade recepten finns tips på passande dryck.
Boken toppas av fantastiska och inspirerande bilder på de kulinariska läckerheterna och på miljöer från olika delar av världen varifrån recepten är hämtade.
Denna bok är en uppföljare till Roten till det goda.
Ica Bokförlag 1 9789153429982 -
All världens brunch : från Norden till Nya Ze...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429982
- Titel
- All världens brunch : från Norden till Nya Zeeland
- Författare
- Roland Persson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 275 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 745 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad gör ledigt folk på helgerna vid lunchtid om de inte shoppar, lapar sol, insuper kultur eller bara latar sig? Jo, de brunchar.
Brunch, dvs sen frukost eller tidig lunch, har blivit en alltmer uppskattad måltid. Företeelsen kan spåras till slutet av 1800-talet och den engelska överklassen. Men det var amerikanarna som gjorde brunchen känd som överdådig frukostbuffé.
I boken All världens brunch delar Roland Persson generöst med sig av sina favoriträtter vad brunch beträffar. Recepten har han samlat under sina resor i Skandinavien och övriga Europa, Asien, Australien och Nya Zeeland, USA, Sydamerika och Afrika. Genom att mixa recepten får man alltså en buffé med brunchrätter från hela världen. Roland har satt sitt signum på rätterna genom att göra dem lite fräschare och nyttigare. I anslutning till de lättlagade recepten finns tips på passande dryck.
Boken toppas av fantastiska och inspirerande bilder på de kulinariska läckerheterna och på miljöer från olika delar av världen varifrån recepten är hämtade.
Denna bok är en uppföljare till Roten till det goda.
Ica Bokförlag 1 9789153429982 -
All världens brunch
Inbunden bok. ICA Bokförlag. 1:a uppl. 2009. 103 s. Inbunden. Kartonnage med laminerad pärm. 27,5x23,5cm. 750 gram.
Nära nyskick. Boken har inget skyddsomslag. [Hylla:18 Mat].
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429982
- Titel
- All världens brunch : från Norden till Nya Zeeland
- Författare
- Roland Persson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 275 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 745 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad gör ledigt folk på helgerna vid lunchtid om de inte shoppar, lapar sol, insuper kultur eller bara latar sig? Jo, de brunchar.
Brunch, dvs sen frukost eller tidig lunch, har blivit en alltmer uppskattad måltid. Företeelsen kan spåras till slutet av 1800-talet och den engelska överklassen. Men det var amerikanarna som gjorde brunchen känd som överdådig frukostbuffé.
I boken All världens brunch delar Roland Persson generöst med sig av sina favoriträtter vad brunch beträffar. Recepten har han samlat under sina resor i Skandinavien och övriga Europa, Asien, Australien och Nya Zeeland, USA, Sydamerika och Afrika. Genom att mixa recepten får man alltså en buffé med brunchrätter från hela världen. Roland har satt sitt signum på rätterna genom att göra dem lite fräschare och nyttigare. I anslutning till de lättlagade recepten finns tips på passande dryck.
Boken toppas av fantastiska och inspirerande bilder på de kulinariska läckerheterna och på miljöer från olika delar av världen varifrån recepten är hämtade.
Denna bok är en uppföljare till Roten till det goda.
9789153429982 -
All världens brunch
Inbunden bok. ICA bokförlag. 2008. Inbunden. 740 gram.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429982
- Titel
- All världens brunch : från Norden till Nya Zeeland
- Författare
- Roland Persson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 275 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 745 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad gör ledigt folk på helgerna vid lunchtid om de inte shoppar, lapar sol, insuper kultur eller bara latar sig? Jo, de brunchar.
Brunch, dvs sen frukost eller tidig lunch, har blivit en alltmer uppskattad måltid. Företeelsen kan spåras till slutet av 1800-talet och den engelska överklassen. Men det var amerikanarna som gjorde brunchen känd som överdådig frukostbuffé.
I boken All världens brunch delar Roland Persson generöst med sig av sina favoriträtter vad brunch beträffar. Recepten har han samlat under sina resor i Skandinavien och övriga Europa, Asien, Australien och Nya Zeeland, USA, Sydamerika och Afrika. Genom att mixa recepten får man alltså en buffé med brunchrätter från hela världen. Roland har satt sitt signum på rätterna genom att göra dem lite fräschare och nyttigare. I anslutning till de lättlagade recepten finns tips på passande dryck.
Boken toppas av fantastiska och inspirerande bilder på de kulinariska läckerheterna och på miljöer från olika delar av världen varifrån recepten är hämtade.
Denna bok är en uppföljare till Roten till det goda.
9789153429982
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn