-
Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterie...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2016. 188 sidor.
Nära nyskick. Namn övermålat med tippex innanför främre pärm i övrigt nära nyskick.(Boklåda:1)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113071121
- Titel
- Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier
- Författare
- Neikell, Jenny
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 734 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I alla tider har människan använt sig av fermentering för att konservera råvaror, förbättra smak och textur och göra maten mer hälsosam. Bröd, kaffe, vin, blåmögelost, surkål och smör är några exempel på fermenterade livsmedel som i dag blivit vardagsmat.
Den här boken innehåller allt du behöver för att bli en fullfjädrad fermenterare. Lär dig hur du använder bakterier, jäst- och mögelsvampar för att förvandla enkla råvaror till smakrika delikatesser. Experimentera hemma med recept på olika nivåer och fyll skafferiet med allt från egengjord färskost och kimchi till tempeh och indiska dosas. Njut av hemmasyrat smör - eller ge bort en burk i present. Upptäck en värld av komplexa smaker och aromer, långt från industrins standardiserade livsmedel. Du kommer att fascineras av att det smakar olika från gång till gång, beroende på råvara, säsong och handlag.
Utrustningen är enkel, det mesta hittar man i ett vanligt kök. Allt du behöver för att komma igång är burkar och bunkar i några olika storlekar och ingredienser till det du vill göra.
Välkommen in i en värld av smakrik och levande mat!
Norstedts 1 9789113071121 -
FERMENTERA – Mat med jäst, mögel & bakterier
Inbunden bok. Norstedts. 2016. 188 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
I alla tider har människan använt sig av fermentering för att konservera råvaror, förbättra smak och textur och göra maten mer hälsosam. Bröd, kaffe, vin, blåmögelost, surkål och smör är några exempel på läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113071121
- Titel
- Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier
- Författare
- Neikell, Jenny
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 734 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I alla tider har människan använt sig av fermentering för att konservera råvaror, förbättra smak och textur och göra maten mer hälsosam. Bröd, kaffe, vin, blåmögelost, surkål och smör är några exempel på fermenterade livsmedel som i dag blivit vardagsmat.
Den här boken innehåller allt du behöver för att bli en fullfjädrad fermenterare. Lär dig hur du använder bakterier, jäst- och mögelsvampar för att förvandla enkla råvaror till smakrika delikatesser. Experimentera hemma med recept på olika nivåer och fyll skafferiet med allt från egengjord färskost och kimchi till tempeh och indiska dosas. Njut av hemmasyrat smör - eller ge bort en burk i present. Upptäck en värld av komplexa smaker och aromer, långt från industrins standardiserade livsmedel. Du kommer att fascineras av att det smakar olika från gång till gång, beroende på råvara, säsong och handlag.
Utrustningen är enkel, det mesta hittar man i ett vanligt kök. Allt du behöver för att komma igång är burkar och bunkar i några olika storlekar och ingredienser till det du vill göra.
Välkommen in i en värld av smakrik och levande mat!
Norstedts 9789113071121 -
Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterie...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2020. 188 sidor.
Nyskick. Övre plan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113071121
- Titel
- Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier
- Författare
- Neikell, Jenny
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 734 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I alla tider har människan använt sig av fermentering för att konservera råvaror, förbättra smak och textur och göra maten mer hälsosam. Bröd, kaffe, vin, blåmögelost, surkål och smör är några exempel på fermenterade livsmedel som i dag blivit vardagsmat.
Den här boken innehåller allt du behöver för att bli en fullfjädrad fermenterare. Lär dig hur du använder bakterier, jäst- och mögelsvampar för att förvandla enkla råvaror till smakrika delikatesser. Experimentera hemma med recept på olika nivåer och fyll skafferiet med allt från egengjord färskost och kimchi till tempeh och indiska dosas. Njut av hemmasyrat smör - eller ge bort en burk i present. Upptäck en värld av komplexa smaker och aromer, långt från industrins standardiserade livsmedel. Du kommer att fascineras av att det smakar olika från gång till gång, beroende på råvara, säsong och handlag.
Utrustningen är enkel, det mesta hittar man i ett vanligt kök. Allt du behöver för att komma igång är burkar och bunkar i några olika storlekar och ingredienser till det du vill göra.
Välkommen in i en värld av smakrik och levande mat!
Norstedts 1 9789113071121
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn