-
Ugnsstek på franska gott i ugnen med nöt, flä...
Inbunden bok.
Gott skick. Norstedts. uppl.1. 2011. 167 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113028187
- Titel
- Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm, fågel och fisk
- Författare
- Stéphane Reynaud
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 196 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är det franska lantköket när det är som bäst - enkelt, rustikt och vällagat!
Stéphane Reynaud inspirerades till kockyrket av sin morfar som var slaktare och var bara tjugo år när han öppnade sin första bistro i Paris. I dag driver han en framgångsrik restaurang i Montreuil i utkanten av huvudstaden och pendlar hem till sin barndoms hemtrakter i Ardèche i södra Frankrike. I Ugnsstek på franska får vi ta del av hans bästa recept på såväl kött som fisk i ugn, för veckans alla dagar.
Boken är indelad efter veckodagarna och innehåller både klassiker som traditionell fransk kalvstek och lammracks med honung och mer nydanande ugnsrätter som tonfisk med lufttorkad skinka och vildsvinsfilé med blåbär. Tillbehören lagas i samma skola: rustikt och gott.
På söndagarna tycker Reynaud att vi ska vila och ger exempel på lättlagade och oemotståndliga rätter av veckans rester. Sammanlagt presenteras runt hundra härliga recept från den franska vardagsmatlagningen.
Ugnsstek på franska är såld till flera länder, och den första av Stéphane Reynauds kokböcker som översatts till svenska. Jamie Olivers tidning Jamie Magazine säger: "En framtida storsäljare och en ovärderlig källa för alla som letar efter enkla franska recept att tillaga."
Missa inte denna introduktion till den franska ugnskonsten!
9789113028187 -
Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, f...
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 167 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113028187
- Titel
- Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm, fågel och fisk
- Författare
- Stéphane Reynaud
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 196 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är det franska lantköket när det är som bäst - enkelt, rustikt och vällagat!
Stéphane Reynaud inspirerades till kockyrket av sin morfar som var slaktare och var bara tjugo år när han öppnade sin första bistro i Paris. I dag driver han en framgångsrik restaurang i Montreuil i utkanten av huvudstaden och pendlar hem till sin barndoms hemtrakter i Ardèche i södra Frankrike. I Ugnsstek på franska får vi ta del av hans bästa recept på såväl kött som fisk i ugn, för veckans alla dagar.
Boken är indelad efter veckodagarna och innehåller både klassiker som traditionell fransk kalvstek och lammracks med honung och mer nydanande ugnsrätter som tonfisk med lufttorkad skinka och vildsvinsfilé med blåbär. Tillbehören lagas i samma skola: rustikt och gott.
På söndagarna tycker Reynaud att vi ska vila och ger exempel på lättlagade och oemotståndliga rätter av veckans rester. Sammanlagt presenteras runt hundra härliga recept från den franska vardagsmatlagningen.
Ugnsstek på franska är såld till flera länder, och den första av Stéphane Reynauds kokböcker som översatts till svenska. Jamie Olivers tidning Jamie Magazine säger: "En framtida storsäljare och en ovärderlig källa för alla som letar efter enkla franska recept att tillaga."
Missa inte denna introduktion till den franska ugnskonsten!
Norstedts 9789113028187 -
Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, f...
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 167 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113028187
- Titel
- Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm, fågel och fisk
- Författare
- Stéphane Reynaud
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 196 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är det franska lantköket när det är som bäst - enkelt, rustikt och vällagat!
Stéphane Reynaud inspirerades till kockyrket av sin morfar som var slaktare och var bara tjugo år när han öppnade sin första bistro i Paris. I dag driver han en framgångsrik restaurang i Montreuil i utkanten av huvudstaden och pendlar hem till sin barndoms hemtrakter i Ardèche i södra Frankrike. I Ugnsstek på franska får vi ta del av hans bästa recept på såväl kött som fisk i ugn, för veckans alla dagar.
Boken är indelad efter veckodagarna och innehåller både klassiker som traditionell fransk kalvstek och lammracks med honung och mer nydanande ugnsrätter som tonfisk med lufttorkad skinka och vildsvinsfilé med blåbär. Tillbehören lagas i samma skola: rustikt och gott.
På söndagarna tycker Reynaud att vi ska vila och ger exempel på lättlagade och oemotståndliga rätter av veckans rester. Sammanlagt presenteras runt hundra härliga recept från den franska vardagsmatlagningen.
Ugnsstek på franska är såld till flera länder, och den första av Stéphane Reynauds kokböcker som översatts till svenska. Jamie Olivers tidning Jamie Magazine säger: "En framtida storsäljare och en ovärderlig källa för alla som letar efter enkla franska recept att tillaga."
Missa inte denna introduktion till den franska ugnskonsten!
Norstedts 9789113028187 -
Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, f...
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 167 sidor.
Nyskick. Obläddrat ex i nyskick. Två tryckmärken finns på ryggen
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113028187
- Titel
- Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm, fågel och fisk
- Författare
- Stéphane Reynaud
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 196 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är det franska lantköket när det är som bäst - enkelt, rustikt och vällagat!
Stéphane Reynaud inspirerades till kockyrket av sin morfar som var slaktare och var bara tjugo år när han öppnade sin första bistro i Paris. I dag driver han en framgångsrik restaurang i Montreuil i utkanten av huvudstaden och pendlar hem till sin barndoms hemtrakter i Ardèche i södra Frankrike. I Ugnsstek på franska får vi ta del av hans bästa recept på såväl kött som fisk i ugn, för veckans alla dagar.
Boken är indelad efter veckodagarna och innehåller både klassiker som traditionell fransk kalvstek och lammracks med honung och mer nydanande ugnsrätter som tonfisk med lufttorkad skinka och vildsvinsfilé med blåbär. Tillbehören lagas i samma skola: rustikt och gott.
På söndagarna tycker Reynaud att vi ska vila och ger exempel på lättlagade och oemotståndliga rätter av veckans rester. Sammanlagt presenteras runt hundra härliga recept från den franska vardagsmatlagningen.
Ugnsstek på franska är såld till flera länder, och den första av Stéphane Reynauds kokböcker som översatts till svenska. Jamie Olivers tidning Jamie Magazine säger: "En framtida storsäljare och en ovärderlig källa för alla som letar efter enkla franska recept att tillaga."
Missa inte denna introduktion till den franska ugnskonsten!
Norstedts 9789113028187 -
Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, f...
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 167 sidor.
Nyskick. VIK
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113028187
- Titel
- Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm, fågel och fisk
- Författare
- Stéphane Reynaud
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 196 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är det franska lantköket när det är som bäst - enkelt, rustikt och vällagat!
Stéphane Reynaud inspirerades till kockyrket av sin morfar som var slaktare och var bara tjugo år när han öppnade sin första bistro i Paris. I dag driver han en framgångsrik restaurang i Montreuil i utkanten av huvudstaden och pendlar hem till sin barndoms hemtrakter i Ardèche i södra Frankrike. I Ugnsstek på franska får vi ta del av hans bästa recept på såväl kött som fisk i ugn, för veckans alla dagar.
Boken är indelad efter veckodagarna och innehåller både klassiker som traditionell fransk kalvstek och lammracks med honung och mer nydanande ugnsrätter som tonfisk med lufttorkad skinka och vildsvinsfilé med blåbär. Tillbehören lagas i samma skola: rustikt och gott.
På söndagarna tycker Reynaud att vi ska vila och ger exempel på lättlagade och oemotståndliga rätter av veckans rester. Sammanlagt presenteras runt hundra härliga recept från den franska vardagsmatlagningen.
Ugnsstek på franska är såld till flera länder, och den första av Stéphane Reynauds kokböcker som översatts till svenska. Jamie Olivers tidning Jamie Magazine säger: "En framtida storsäljare och en ovärderlig källa för alla som letar efter enkla franska recept att tillaga."
Missa inte denna introduktion till den franska ugnskonsten!
Norstedts 9789113028187 -
Ugnsstek på franska. Gott i ugnen med nöt, fl...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 167 sidor.
Nära nyskick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113028187
- Titel
- Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm, fågel och fisk
- Författare
- Stéphane Reynaud
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 196 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är det franska lantköket när det är som bäst - enkelt, rustikt och vällagat!
Stéphane Reynaud inspirerades till kockyrket av sin morfar som var slaktare och var bara tjugo år när han öppnade sin första bistro i Paris. I dag driver han en framgångsrik restaurang i Montreuil i utkanten av huvudstaden och pendlar hem till sin barndoms hemtrakter i Ardèche i södra Frankrike. I Ugnsstek på franska får vi ta del av hans bästa recept på såväl kött som fisk i ugn, för veckans alla dagar.
Boken är indelad efter veckodagarna och innehåller både klassiker som traditionell fransk kalvstek och lammracks med honung och mer nydanande ugnsrätter som tonfisk med lufttorkad skinka och vildsvinsfilé med blåbär. Tillbehören lagas i samma skola: rustikt och gott.
På söndagarna tycker Reynaud att vi ska vila och ger exempel på lättlagade och oemotståndliga rätter av veckans rester. Sammanlagt presenteras runt hundra härliga recept från den franska vardagsmatlagningen.
Ugnsstek på franska är såld till flera länder, och den första av Stéphane Reynauds kokböcker som översatts till svenska. Jamie Olivers tidning Jamie Magazine säger: "En framtida storsäljare och en ovärderlig källa för alla som letar efter enkla franska recept att tillaga."
Missa inte denna introduktion till den franska ugnskonsten!
Norstedts 1 9789113028187 -
Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, f...
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 167 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113028187
- Titel
- Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm, fågel och fisk
- Författare
- Stéphane Reynaud
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 196 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är det franska lantköket när det är som bäst - enkelt, rustikt och vällagat!
Stéphane Reynaud inspirerades till kockyrket av sin morfar som var slaktare och var bara tjugo år när han öppnade sin första bistro i Paris. I dag driver han en framgångsrik restaurang i Montreuil i utkanten av huvudstaden och pendlar hem till sin barndoms hemtrakter i Ardèche i södra Frankrike. I Ugnsstek på franska får vi ta del av hans bästa recept på såväl kött som fisk i ugn, för veckans alla dagar.
Boken är indelad efter veckodagarna och innehåller både klassiker som traditionell fransk kalvstek och lammracks med honung och mer nydanande ugnsrätter som tonfisk med lufttorkad skinka och vildsvinsfilé med blåbär. Tillbehören lagas i samma skola: rustikt och gott.
På söndagarna tycker Reynaud att vi ska vila och ger exempel på lättlagade och oemotståndliga rätter av veckans rester. Sammanlagt presenteras runt hundra härliga recept från den franska vardagsmatlagningen.
Ugnsstek på franska är såld till flera länder, och den första av Stéphane Reynauds kokböcker som översatts till svenska. Jamie Olivers tidning Jamie Magazine säger: "En framtida storsäljare och en ovärderlig källa för alla som letar efter enkla franska recept att tillaga."
Missa inte denna introduktion till den franska ugnskonsten!
Norstedts 9789113028187 -
Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, f...
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 167 sidor.
Nyskick. Nyskick, oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113028187
- Titel
- Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm, fågel och fisk
- Författare
- Stéphane Reynaud
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 196 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är det franska lantköket när det är som bäst - enkelt, rustikt och vällagat!
Stéphane Reynaud inspirerades till kockyrket av sin morfar som var slaktare och var bara tjugo år när han öppnade sin första bistro i Paris. I dag driver han en framgångsrik restaurang i Montreuil i utkanten av huvudstaden och pendlar hem till sin barndoms hemtrakter i Ardèche i södra Frankrike. I Ugnsstek på franska får vi ta del av hans bästa recept på såväl kött som fisk i ugn, för veckans alla dagar.
Boken är indelad efter veckodagarna och innehåller både klassiker som traditionell fransk kalvstek och lammracks med honung och mer nydanande ugnsrätter som tonfisk med lufttorkad skinka och vildsvinsfilé med blåbär. Tillbehören lagas i samma skola: rustikt och gott.
På söndagarna tycker Reynaud att vi ska vila och ger exempel på lättlagade och oemotståndliga rätter av veckans rester. Sammanlagt presenteras runt hundra härliga recept från den franska vardagsmatlagningen.
Ugnsstek på franska är såld till flera länder, och den första av Stéphane Reynauds kokböcker som översatts till svenska. Jamie Olivers tidning Jamie Magazine säger: "En framtida storsäljare och en ovärderlig källa för alla som letar efter enkla franska recept att tillaga."
Missa inte denna introduktion till den franska ugnskonsten!
Norstedts 9789113028187 -
Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, f...
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 167 sidor.
Mycket gott skick. Liten hörnnagg. Rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113028187
- Titel
- Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm, fågel och fisk
- Författare
- Stéphane Reynaud
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 196 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är det franska lantköket när det är som bäst - enkelt, rustikt och vällagat!
Stéphane Reynaud inspirerades till kockyrket av sin morfar som var slaktare och var bara tjugo år när han öppnade sin första bistro i Paris. I dag driver han en framgångsrik restaurang i Montreuil i utkanten av huvudstaden och pendlar hem till sin barndoms hemtrakter i Ardèche i södra Frankrike. I Ugnsstek på franska får vi ta del av hans bästa recept på såväl kött som fisk i ugn, för veckans alla dagar.
Boken är indelad efter veckodagarna och innehåller både klassiker som traditionell fransk kalvstek och lammracks med honung och mer nydanande ugnsrätter som tonfisk med lufttorkad skinka och vildsvinsfilé med blåbär. Tillbehören lagas i samma skola: rustikt och gott.
På söndagarna tycker Reynaud att vi ska vila och ger exempel på lättlagade och oemotståndliga rätter av veckans rester. Sammanlagt presenteras runt hundra härliga recept från den franska vardagsmatlagningen.
Ugnsstek på franska är såld till flera länder, och den första av Stéphane Reynauds kokböcker som översatts till svenska. Jamie Olivers tidning Jamie Magazine säger: "En framtida storsäljare och en ovärderlig källa för alla som letar efter enkla franska recept att tillaga."
Missa inte denna introduktion till den franska ugnskonsten!
Norstedts 9789113028187 -
Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, f...
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 167 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113028187
- Titel
- Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm, fågel och fisk
- Författare
- Stéphane Reynaud
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 196 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är det franska lantköket när det är som bäst - enkelt, rustikt och vällagat!
Stéphane Reynaud inspirerades till kockyrket av sin morfar som var slaktare och var bara tjugo år när han öppnade sin första bistro i Paris. I dag driver han en framgångsrik restaurang i Montreuil i utkanten av huvudstaden och pendlar hem till sin barndoms hemtrakter i Ardèche i södra Frankrike. I Ugnsstek på franska får vi ta del av hans bästa recept på såväl kött som fisk i ugn, för veckans alla dagar.
Boken är indelad efter veckodagarna och innehåller både klassiker som traditionell fransk kalvstek och lammracks med honung och mer nydanande ugnsrätter som tonfisk med lufttorkad skinka och vildsvinsfilé med blåbär. Tillbehören lagas i samma skola: rustikt och gott.
På söndagarna tycker Reynaud att vi ska vila och ger exempel på lättlagade och oemotståndliga rätter av veckans rester. Sammanlagt presenteras runt hundra härliga recept från den franska vardagsmatlagningen.
Ugnsstek på franska är såld till flera länder, och den första av Stéphane Reynauds kokböcker som översatts till svenska. Jamie Olivers tidning Jamie Magazine säger: "En framtida storsäljare och en ovärderlig källa för alla som letar efter enkla franska recept att tillaga."
Missa inte denna introduktion till den franska ugnskonsten!
Norstedts 9789113028187 -
Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, f...
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 167 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113028187
- Titel
- Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm, fågel och fisk
- Författare
- Stéphane Reynaud
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 196 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är det franska lantköket när det är som bäst - enkelt, rustikt och vällagat!
Stéphane Reynaud inspirerades till kockyrket av sin morfar som var slaktare och var bara tjugo år när han öppnade sin första bistro i Paris. I dag driver han en framgångsrik restaurang i Montreuil i utkanten av huvudstaden och pendlar hem till sin barndoms hemtrakter i Ardèche i södra Frankrike. I Ugnsstek på franska får vi ta del av hans bästa recept på såväl kött som fisk i ugn, för veckans alla dagar.
Boken är indelad efter veckodagarna och innehåller både klassiker som traditionell fransk kalvstek och lammracks med honung och mer nydanande ugnsrätter som tonfisk med lufttorkad skinka och vildsvinsfilé med blåbär. Tillbehören lagas i samma skola: rustikt och gott.
På söndagarna tycker Reynaud att vi ska vila och ger exempel på lättlagade och oemotståndliga rätter av veckans rester. Sammanlagt presenteras runt hundra härliga recept från den franska vardagsmatlagningen.
Ugnsstek på franska är såld till flera länder, och den första av Stéphane Reynauds kokböcker som översatts till svenska. Jamie Olivers tidning Jamie Magazine säger: "En framtida storsäljare och en ovärderlig källa för alla som letar efter enkla franska recept att tillaga."
Missa inte denna introduktion till den franska ugnskonsten!
Norstedts 9789113028187 -
Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, f...
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 167 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113028187
- Titel
- Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm, fågel och fisk
- Författare
- Stéphane Reynaud
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 196 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är det franska lantköket när det är som bäst - enkelt, rustikt och vällagat!
Stéphane Reynaud inspirerades till kockyrket av sin morfar som var slaktare och var bara tjugo år när han öppnade sin första bistro i Paris. I dag driver han en framgångsrik restaurang i Montreuil i utkanten av huvudstaden och pendlar hem till sin barndoms hemtrakter i Ardèche i södra Frankrike. I Ugnsstek på franska får vi ta del av hans bästa recept på såväl kött som fisk i ugn, för veckans alla dagar.
Boken är indelad efter veckodagarna och innehåller både klassiker som traditionell fransk kalvstek och lammracks med honung och mer nydanande ugnsrätter som tonfisk med lufttorkad skinka och vildsvinsfilé med blåbär. Tillbehören lagas i samma skola: rustikt och gott.
På söndagarna tycker Reynaud att vi ska vila och ger exempel på lättlagade och oemotståndliga rätter av veckans rester. Sammanlagt presenteras runt hundra härliga recept från den franska vardagsmatlagningen.
Ugnsstek på franska är såld till flera länder, och den första av Stéphane Reynauds kokböcker som översatts till svenska. Jamie Olivers tidning Jamie Magazine säger: "En framtida storsäljare och en ovärderlig källa för alla som letar efter enkla franska recept att tillaga."
Missa inte denna introduktion till den franska ugnskonsten!
Norstedts 9789113028187
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn