-
Medelhavsmat förlänger livet
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2006. 143 sidor.
Nära nyskick. Boken innehåller 54 recept på mat hämtad från Medelhavet. Även avsnitt om de medicinska fördelarna med Medelhavsmat, om synen på maten och måltiden kring Medelhavet samt Medelhavsmaten förr och nu. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426776
- Titel
- Medelhavsmat förlänger livet
- Författare
- Örjan Klein - Mai-Lis Hellénius - Jesper Aspegren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 277 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 890 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Medelhavsmat är inte bara gott utan också nyttigt för hälsan och förlänger livet, vilket. Stjärnkocken Örjan Klein var en av de första i vårt land som på allvar insåg fördelarna med Medelhavsmaten; Olivoljan, grönsakerna, frukterna, fisken, vinet och den starka gemenskap som präglar måltiden.
Den här boken är såväl en bra inspirationskälla som en fin reseskildring över Medelhavet.
Journalisten Jesper Aspegren delar med sig av sina erfarenheter från otaliga resor kring Medelhavet. Alla tillsammans med fotografen Jan Bengtssons bilder inviteras läsaren till ett bättre och längre liv; Medelhavsmaten som förlänger livet.
Ica Bokförlag 1 9789153426776 -
Medelhavsmat förlänger livet
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Ica Bokförlag. 2006 143sid. (Högre upplösning av bilder kan erhållas på begäran.) Hjärtligt välkommen med Din beställning!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153426770
- Titel
- Medelhavsmat förlänger livet
- Författare
- Örjan Klein - Mai-Lis Hellénius - Jesper Aspegren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 277 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 890 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Medelhavsmat är inte bara gott utan också nyttigt för hälsan och förlänger livet, vilket. Stjärnkocken Örjan Klein var en av de första i vårt land som på allvar insåg fördelarna med Medelhavsmaten; Olivoljan, grönsakerna, frukterna, fisken, vinet och den starka gemenskap som präglar måltiden.
Den här boken är såväl en bra inspirationskälla som en fin reseskildring över Medelhavet.
Journalisten Jesper Aspegren delar med sig av sina erfarenheter från otaliga resor kring Medelhavet. Alla tillsammans med fotografen Jan Bengtssons bilder inviteras läsaren till ett bättre och längre liv; Medelhavsmaten som förlänger livet.
9153426770 -
Malmö : överraskningarnas stad
Häftad bok. Salix förlag. 2013. 95 sidor.
Mycket gott skick. Endast lättare hanteringsspår på omslaget. Boken är oläst. MALMÖ – ÖVERRASKNINGARNAS STAD är en bildberättelse om Sveriges tredje största stad. Med sitt läge nära kontinenten och en påfallande positiv stadsutveckling de senaste decennierna utgör Malmö ida läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198109603
- Titel
- Malmö : överraskningarnas stad
- Författare
- Jesper Aspegren
- Förlag
- Salix förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 237 x 311 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 670 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Aspegren, Jesper
Ytterligare fotografer: Borg, Martin
Ytterligare fotografer: Sandbring, Håkan
Ytterligare designers: Envall Lundberg, Anna
Salix förlag 9789198109603 -
Slott i Skåne
Inbunden bok. Lund, Salix förlag. 2007. 304 sidor.
Gott skick. Förlagets skinnimiterande band med helt guldsnitt. Något tilltryckta ryggslut. Illustrerad. Bibliofilupplaga utgiven i 298 exemplar, detta är nr 237. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163303760
- Titel
- Slott i Skåne
- Författare
- Jesper Aspegren
- Förlag
- Salix förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 304 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 245 x 335 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 2225 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Aspegren, Jesper
Ytterligare fotografer: Andersson, Staffan
Ytterligare designers: Bergmark, Victoria
Ytterligare fotografer: Persson, Sven
Ytterligare fotografer: Sandbring, Håkan
Lund, Salix förlag 9789163303760 -
Med smak av Sydafrika
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2006. 117 sidor.
Nära nyskick. Stort format 29 x 20 cm Vikt 645 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med vackra färgfoton av Fabian Björnstjerna. INNEHÅLL: Sydafrika. Sonto. Segerfest. Saxon. Soweto. Traditional. Braai. Moderna matlagning. Desserter. Chutneys & pickles. Te läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153426320
- Titel
- Med smak av Sydafrika
- Författare
- Sebastian Schauermann - Guy Taylor - Jesper Aspegren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 117 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 292 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att säga om den sydafrikanska maten att den är mångfacetterad känns en aning smått. Det formligen slår gnistor runt tallrikar och kastruller. Det är skaldjur och fisk. Det är grönsaker, fågel och kött. Det är fantastiska viner, Stellenboch, Constantia och Paarl för att nämna några distrikt som nått stort erkännande runt om i världen. Lägg till detta den vänlighet, den omtanke, det leende och den värme som möter besökaren ja då kan upplevelsen kring middagsbordet inte bli bättre. Och då har vi inte ens börjat att nämna allt det andra; kusterna med kilometerlånga sandstränder, bergen, det vilda djurlivet, klimatet och mycket annat.
Sydafrikanen Guy Taylor, som sedan många år driver välkända restaurang FOOD i Stockholm, ger oss tillsammans med kollegan Sebastian Schauermann prov på denna utsökta mat. Fotografen Fabian Björnstjernas bilder öppnar våra sinnen och får oss att redan tidigt känna smaker och dofter. Journalisten Jesper Aspegren beskriver inspirerande detta land som alla får smak på. Med smak av Sydafrika. Gott! 100 färgfoton, 50 recept.
Ica Bokförlag 1 9153426320 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789197571180
- Titel
- Sill
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Liljedahl Publishing
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 190 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 270 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 960 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi följer årstiderna på Sofiero slott. Där bjuder Marcus Nemrin på sill i alla former från traditionella inläggningar till nya, spännande rätter.
Och Jesper Aspegren ger sin personliga betraktelse på sill med allt som där hör till.
Tillsammans skapar de en måste-bok för alla sillälskare!
Liljedahl Publishing 1 9789197571180 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Malmö : människor och miljöer under 150 år
Inbunden bok. Salix förlag. 1 uppl. 2012. 288 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163715563
- Titel
- Malmö : människor och miljöer under 150 år
- Författare
- Jesper Aspegren
- Förlag
- Salix förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 245 x 317 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare designers: Lundberg, Anna Ennvall
Ytterligare fotografer: Borg, Martin
Ytterligare fotografer: Sandbring, Håkan
Ytterligare författare: Aspegren, Jesper
Salix förlag 1 9789163715563 -
Malmö : människor och miljöer under 150 år
Inbunden bok. Salix förlag. 1 uppl. 2012. 288 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163715563
- Titel
- Malmö : människor och miljöer under 150 år
- Författare
- Jesper Aspegren
- Förlag
- Salix förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 245 x 317 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare designers: Lundberg, Anna Ennvall
Ytterligare fotografer: Borg, Martin
Ytterligare fotografer: Sandbring, Håkan
Ytterligare författare: Aspegren, Jesper
Salix förlag 1 9789163715563 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Bokförlaget Arena. uppl.1. [2018]. 288 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
9789178435227 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
9789178435227 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Malmö : överraskningarnas stad
Häftad bok. Salix förlag. 2013. 95 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK
MALMÖ – ÖVERRASKNINGARNAS STAD är en bildberättelse om Sveriges tredje största stad. Med sitt läge nära kontinenten och en påfallande positiv stadsutveckling de senaste decennierna utgör Malmö idag tillsammans med Köpenhamn hjärtat i den all läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198109603
- Titel
- Malmö : överraskningarnas stad
- Författare
- Jesper Aspegren
- Förlag
- Salix förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 237 x 311 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 670 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Aspegren, Jesper
Ytterligare fotografer: Borg, Martin
Ytterligare fotografer: Sandbring, Håkan
Ytterligare designers: Envall Lundberg, Anna
Salix förlag 9789198109603 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789197571180
- Titel
- Sill
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Liljedahl Publishing
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 190 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 270 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 960 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi följer årstiderna på Sofiero slott. Där bjuder Marcus Nemrin på sill i alla former från traditionella inläggningar till nya, spännande rätter.
Och Jesper Aspegren ger sin personliga betraktelse på sill med allt som där hör till.
Tillsammans skapar de en måste-bok för alla sillälskare!
9789197571180 -
Antikrundan
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 207 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Utgiven av Prisma 2000. Antikrundan är ett av Sveriges mest populära TV-program. I boken berättar Jesper Aspegren om programmet och om inspelningarna. Bengt Janson berättar om experterna Knut Knutsson, Jörgen Martinson, Claes Moser, Bo Knutson, Elsebeth W läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151835754
- Titel
- Antikrundan : Programmet, experterna, föremålen
- Författare
- Jesper Aspengren - Bengt Janson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1148 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nio av TV:s experter väljer och berättar om sina egna favoritföremål. Vi får följa deras väg till fördjupad kunskap. De berättar om sammanträffanden och händelser som passionen för föremål med historia fört med sig.
Antikrundan är ett av Sveriges mest populära TV-program med tittarsiffror i miljonklassen. Mötet mellan förväntansfulla privatpersoner som vill få en antik pjäs värderad och experterna är alltid lika spännande. "Är det gamla skåpet värt så himla mycket?"
I boken Antikrundan presenteras nio experter som väljer ut och berättar om sina egna favoritföremål. Vi får följa de kunniga experternas väg till fördjupad kunskap. De berättar om sammanträffanden och händelser som passionen för föremål med historia fört med sig. I essäform behandlas också olika aspekter på antika föremål; att samla, värderingskriterier, stilhistoria, renovera, restaurera, äkta/falskt m m.
Boken är rikt illustrerad i färg.
Prisma 1 9151835754 -
SILL
Inbunden bok. Liljedahl Publishing. 2012. 190 sidor.
Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obet. ytmärken på omslaget samt liten vit etikett på smutssidan. – Se fler bilder! –– Vi följer årstiderna på Sofiero slott. Där bjuder Marcus Nemrin på sill i alla former från traditionella inläggningar till nya, sp läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197571180
- Titel
- Sill
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Liljedahl Publishing
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 190 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 270 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 960 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi följer årstiderna på Sofiero slott. Där bjuder Marcus Nemrin på sill i alla former från traditionella inläggningar till nya, spännande rätter.
Och Jesper Aspegren ger sin personliga betraktelse på sill med allt som där hör till.
Tillsammans skapar de en måste-bok för alla sillälskare!
Liljedahl Publishing 9789197571180 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 1 uppl. 2018. 288 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. På gränsen till "nära nyskick". Något enstaka litet märke finns på pärmen. Innehållet är perfekt. Inte namnad. Inget skrivet, rivet, vikt eller klistrat någonstans. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Medelhavsmat förlänger livet
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2006. 143 sidor.
Nyskick. ABSOLUT nyskick oläst
Ännu en bok om den förträffliga Medelhavsmaten.Den goda ,den läckra maten som sedan urminnes tider medverkat till hälsosammare liv bland människorna runt det blåa havet.
Stjärnkocken Örjan Klein var en av de första i vårt land som läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426776
- Titel
- Medelhavsmat förlänger livet
- Författare
- Örjan Klein - Mai-Lis Hellénius - Jesper Aspegren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 277 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 890 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Medelhavsmat är inte bara gott utan också nyttigt för hälsan och förlänger livet, vilket. Stjärnkocken Örjan Klein var en av de första i vårt land som på allvar insåg fördelarna med Medelhavsmaten; Olivoljan, grönsakerna, frukterna, fisken, vinet och den starka gemenskap som präglar måltiden.
Den här boken är såväl en bra inspirationskälla som en fin reseskildring över Medelhavet.
Journalisten Jesper Aspegren delar med sig av sina erfarenheter från otaliga resor kring Medelhavet. Alla tillsammans med fotografen Jan Bengtssons bilder inviteras läsaren till ett bättre och längre liv; Medelhavsmaten som förlänger livet.
Ica Bokförlag 1 9789153426776 -
Malmö : människor och miljöer under 150 år
Inbunden bok. Salix förlag. 1 uppl. 2012. 288 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat klotryggband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163715563
- Titel
- Malmö : människor och miljöer under 150 år
- Författare
- Jesper Aspegren
- Förlag
- Salix förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 245 x 317 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare designers: Lundberg, Anna Ennvall
Ytterligare fotografer: Borg, Martin
Ytterligare fotografer: Sandbring, Håkan
Ytterligare författare: Aspegren, Jesper
Salix förlag 1 9789163715563 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Arena 1 9789178435227 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 1 uppl. 2018. 288 sidor.
Nyskick. Fotoillustrerad i färg och s/v. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Med smak av Sydafrika
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2006. 117 sidor.
Mycket gott skick. Rest efter prislapp
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153426320
- Titel
- Med smak av Sydafrika
- Författare
- Sebastian Schauermann - Guy Taylor - Jesper Aspegren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 117 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 292 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att säga om den sydafrikanska maten att den är mångfacetterad känns en aning smått. Det formligen slår gnistor runt tallrikar och kastruller. Det är skaldjur och fisk. Det är grönsaker, fågel och kött. Det är fantastiska viner, Stellenboch, Constantia och Paarl för att nämna några distrikt som nått stort erkännande runt om i världen. Lägg till detta den vänlighet, den omtanke, det leende och den värme som möter besökaren ja då kan upplevelsen kring middagsbordet inte bli bättre. Och då har vi inte ens börjat att nämna allt det andra; kusterna med kilometerlånga sandstränder, bergen, det vilda djurlivet, klimatet och mycket annat.
Sydafrikanen Guy Taylor, som sedan många år driver välkända restaurang FOOD i Stockholm, ger oss tillsammans med kollegan Sebastian Schauermann prov på denna utsökta mat. Fotografen Fabian Björnstjernas bilder öppnar våra sinnen och får oss att redan tidigt känna smaker och dofter. Journalisten Jesper Aspegren beskriver inspirerande detta land som alla får smak på. Med smak av Sydafrika. Gott! 100 färgfoton, 50 recept.
Ica Bokförlag 1 9153426320 -
Mitt i maten
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 1998. 168 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad. När du köper den här artikeln stöder du Bokhjälpens alfabetiseringsprojekt i några av världens fattigaste länder. Det kostar dig ingenting extra, men vi på Knallefyndet och Bokbörsen skänker varsin krona för varje ny order. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151834227
- Titel
- Mitt i maten
- Författare
- Jesper Aspengren - Rikard Nilsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1096 g
- Språk
- Svenska
Prisma 1 9151834227 -
Stämningssökaren : målaren Wilhelm von Gegerf...
Inbunden bok. Torekov : Torekovs kulturstiftelse. 2005. 191 sidor.
Mycket gott skick. Biblioteksex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163151146
- Titel
- Stämningssökaren : målaren Wilhelm von Gegerfelt som fotograf
- Författare
- Gegerfelt, Wilhelm von - Aspegren, Jesper - Torekovs kulturstiftelse
- Förlag
- Torekov : Torekovs kulturstiftelse
- Utgivningsår
- 2005
- Språk
- Svenska
Torekov : Torekovs kulturstiftelse 9163151146 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBilMånsson
-
Antikrundan.Programmet. Experterna. Föremålen
Inbunden bok. Bokförlaget Prisma i samarbete med SVT. Första uppl. 2000. 207 sidor.
ISBN 915183554
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsband. Boken är synnerligen rikt illustrerad med färgfotobilder. Avslutas med Personregister + Litteraturförteckning + Bildförteckning
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBokförlaget Prisma i samarbete med SVT Första 915183554 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Sill – SIGNERAD AV FÖRFATTAREN JESPER ASPEGRE...
Inbunden bok. Liljedahl Publishing. 1 uppl. 2012. 190 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK.
Vi följer årstiderna på Sofiero slott. Där bjuder Marcus Nemrin på sill i alla former från traditionella inläggningar till nya, spännande rätter.
Och Jesper Aspegren ger sin personliga betraktelse på sill med allt som där hör till.
Tillsa läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197571180
- Titel
- Sill
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Liljedahl Publishing
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 190 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 270 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 960 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi följer årstiderna på Sofiero slott. Där bjuder Marcus Nemrin på sill i alla former från traditionella inläggningar till nya, spännande rätter.
Och Jesper Aspegren ger sin personliga betraktelse på sill med allt som där hör till.
Tillsammans skapar de en måste-bok för alla sillälskare!
Liljedahl Publishing 1 9789197571180
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn