-
Livsglädje : en uppslagsbok
Inbunden bok. Stockholm : Informationsförl. 2003.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hanteringsslitage omslag i främst överkant.
Lite flammig på framsida.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177365181
- Titel
- Livsglädje : en uppslagsbok
- Författare
- Håkansson, Albert - Triberg, Annica - Pågen
- Förlag
- Stockholm : Informationsförl
- Utgivningsår
- 2003
- Språk
- Svenska
Stockholm : Informationsförl 9789177365181 -
Vitlök! : historia, kultur & kuriosa, skrock,...
Inbunden bok. Stockholm : Forum. 1999. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Den kompletta vitlöksboken, en personlig och underhållande hyllning till vitlöken. Mängder av läckra recept där vitlöken spelar en viktig roll.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137113488
- Titel
- Vitlök! : historia, kultur & kuriosa, skrock, läkekonst, odla själv, mat & fest
- Författare
- Triberg, Annica - Håkanson, Albert
- Förlag
- Stockholm : Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Forum 9137113488 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9185329479
- Titel
- En handbok örter
- Författare
- Annica Triberg
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 66 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 344 g
- Språk
- Svenska
Grenadine 9185329479 -
Lilla nostalgiboken 70-talet
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2009. 64 sidor.
Nära nyskick. Hel och fin.
Slitage av låg grad.
Läst ex.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240566
- Titel
- Lilla nostalgiboken 70-talet
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 165 x 156 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 231 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 1970-talet: ett årtionde då hemmet skulle målas i brunt, grönt och orange, då kungen mötte Silvia i München, då simhopperskan Ulrika Knape tog andan ur oss, då Abba fick oss alla att nynna på Waterloo och då kronprinsessan Victoria föddes. 70-talet blev också årtiondet då Norrmalmstorgsdramat gjorde att Sverige hamnade i fokus i all världens nyhetssändningar och då luften gick ur oss tillfälligt när oljekris och elransonering drabbade oss. Var verkligen inte jordens resurser oändliga? Men för barnen var de viktigaste händelserna av annat slag. Barbie fick konkurrens av Sindy, som blev Årets leksak 1976 och året före hade digitalklockan blivit Årets julklapp. Redan 1970 började Sveriges Television sända i färg och året därpå satt alla barn klistrade framför TV:n när Lennart Swahn och John Blund syntes i rutan halv sju varje vardag. Detta är en nostalgisk kick i bokform, fullmatad med bilder, matrecept och igenkänning. Sätt dig i bästa fåtöljen och dröm dig tillbaka eller dra upp barn eller barnbarn i knät och berätta om hur det var när du var liten. För en sak är säker, även om inte barnaåren alltid var den solskensidyll de borde ha varit, så finns det ändå många härliga minnen, dofter och smaker att väcka till liv.
Bonnier Fakta 9789174240566 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171260802
- Titel
- Längtans mat
- Författare
- Annica Triberg
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 262 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 995 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- «...en utmärkt gåva till en matintresserad utländsk vän.«
Elin Skanne, ELLE Mat & Vin
Längtans mat är en lustfylld hyllning till vår svenska gastronomiska skatt. Här finns klassiska rätter från skärgården, skogen, insjön och fjällen, men också recept från det nya svenska köket.
Annica Triberg tar oss med på en resa genom Sverige. Tillsammans med köksmästaren Lena Salomonsson och fotografen Per Ranung bjuder hon på recept och kulinarisk kuriosa i en härlig blandning som sammantaget bildar ett smörgåsbord av mat och smaker att längta till.
Annica Triberg är en av Sveriges mest välkända matskribenter, som bland mycket annat varit chefredaktör på tidningen Gourmet. Hon har skrivit ett trettiotal böcker, många med gastronomisk inriktning.
Bokenfinns även i en engelsk utgåva, med titeln Very Swedish.
«Bilderna av Per Ranung är precissom recepten - en njutning i sig.«
Cecilia Lübeck, Lantliv
«...en utmärkt gåva till en matintresserad utländsk vän.«
Elin Skanne, ELLE Mat & Vin
«Det är en guldgruva för alla som vill veta mer om svenska mattraditioner.«
Året Runt
«Det är en kulinarisk Sverigeskildring som inte bara lämpar sig att ge bort till utländska vänner och bekanta.«
Göran Jonsson, Dagens Industri
«Vill du bläddra i en härlig kokbok som är fylld av deliciösa maträtter och vackra landskapsbilder från runtom i Sverige är den här boken, Längtans mat, något för dig.«
Allt om Kök & Bad
»...denna bok [passar] perfekt i varje hem som vill laga klassiska svenska måltider.«
Plaza Kvinna
Max Ström 9789171260802 -
Huset i Gransjö : Att renovera ett hus och sa...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2003. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137121130
- Titel
- Huset i Gransjö : Att renovera ett hus och samtidigt njuta av livet
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 238 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 766 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Visst vågar du renovera ett hus trots att du inte är proffs! När Eva hade köpt det gamla trähuset i Glasriket i Småland började hon och Annica att planera, skissa, inventera, tillvarata och så småningom renovera den fina parstugan som stått tom i flera år.I HUSET I GRANSJÖ får vi veta hur Eva och Annica gick tillväga. Boken börjar med målningen av fasaden som kan göras till en fest där alla kan vara med. Rum för rum – köket, blå rummet, vita rummet, badrummet, Evas rum, lillkammaren, undantaget, klädkammaren, hallar och trappa – kan vi sedan följa hur de två har arbetat. Vilka material och vilka färger de har valt till väggar, golv och tak och varför. Och hur färgen på sammetssoffan fått styra färgsättningen i ett rum, för det är faktiskt enklare att måla väggar än att klä om en soffa. Hur de har tagit tillvara på överblivet byggmaterial och udda kakelplattor, men även varför de ibland har fått lov att kompromissa och använda ett nytillverkat badkar i stället för ett från tiden. Och hur de förvandlat ratade möbler till fräscha och funktionella med hjälp av färg och tyg.De berättar också att de inte dragit sig för att anlita professionella krafter när det har krävts. Längs vägen genom huset ger de många råd och tips och delar med sig av sina erfarenheter. Bland mycket annat har de kommit underfund med att de klarar mer än de trodde.Glöm bara inte bort att du ska hinna njuta av livet också! Lyssna på skön musik, läs en intressant bok, laga och ät god mat tillsammans med vänner och grannar och känn dig nöjd med dina prestationer.Allt arbete är gediget dokumenterat i både instruktiva och inspirerande bilder av fotografen Hans Runesson. Boken kompletteras med lästips, lista över leverantörer samt ett stickordsregister.Eva Kallhed och Annica Triberg har känt varandra sedan skoltiden. Tillsammans har de tidigare givit ut den lovprisade Nostalgiboken på Bokförlaget DN.
Bokförlaget Forum 1 9789137121130 -
100 sätt att rädda maten
Inbunden bok. Max Ström. 2009. 143 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. matporr, jobba på din karma!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261762
- Titel
- 100 sätt att rädda maten
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 233 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 687 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »inspirationsbok om vad vi ska göra med resterna i stället för att slänga dem«TT Spektra»Råd utan bäst före-datum«DN. Den här boken innehåller 100 konkreta tips och många inspirerande recept på hur man på bästa sätt tar hand om maten. Nästan en tredjedel av all mat i Sverige slängs, så dessa råd är inte enbart nyttiga för plånboken utan också viktiga för miljön!Annica Triberg, en av Sveriges mest erfarna kokboksförfattare, ger här en mängd kloka, roliga och användbara tips på hur man i sitt eget kök kan arbeta för miljön och samtidigt förbättra hushållskassan. Här finns mängder av härliga recept som gör att man nästan aldrig mer kommer att behöva slänga några rester.Bakgrunden till denna vackra bok är allvarlig. Fullt ätbar mat åker i soporna för att vi inte orkar, vill eller kan ta hand om resterna.Konsumentföreningen Stockholm gjorde 2009 en undersökning i Stockholmsområdet som visade att invånarna i detta område slängde i genomsnitt 5,6 kilo mat i veckan per hushåll. Den totala mängden onödigt matavfall från svenska hushåll är uppskatt-ningsvis 900 000 ton per år. Produktionen av denna mat orsakar varje år utsläpp av koldioxid motsvarande de årliga utsläppen från cirka 700 000 svenska medelstora bilar eller 460 000 oljeeldade villor. Konsumtionen av mat handlar alltså också om klimatet.Sagt om 100 sätt att rädda maten»Smarta och enkla klokråd för alla«Göteborgs-Posten»Nu när jag har läst igenom hela boken vill jag verkligen rekommendera den. En mycket användbar bok om hur man hanterar mat«bollebygdsbo.blogspot.com»inspirationsbok om vad vi ska göra med resterna i stället för att slänga dem«TT Spektra»Bra bok - högt betyg. En bra bok för alla. Matsmart läsning!«Receptomaten.bloggspot.com»Boken har en sansad ton, ett par recept och flera bra tips«Göteborgs-Posten»Sluta slänga maten [...] handfasta tips på hur du tar tillvara på den mat du betalar för«P4 Extra»Alla utmärka tips (i 100 sätt att rädda maten) förmedlas på ett mycket tilltalande sätt och man får genast inspiration att sätta igång«Internationalen»Njutningsfull«Vin & Bar Journalen»Den som läser hennes [Annica Tribergs] bok blir inspirerad. Vem vill inte både äta gott, spara pengar och bidra till att rädda världen? Den resan börjar i kylskåpet.«På Landet»Ett löfte om att världen kan räddas bara jag skärper mig«Sydsvenskan, Online Stig»En perfekt present«ELLE Mat & Vin»I boken [...] visar Annica Triberg hur man med enkla knep kan stoppa slöseriet.«Expressen»Trolla med matresterna«matblogg.se
Max Ström 9789171261762 -
Längtans mat
Inbunden bok. Max Ström. 2007. 157 sidor.
Nyskick. inb kart mkt snygg även som soffbordsbok med vackra natur- o matbilder. Tung
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171260802
- Titel
- Längtans mat
- Författare
- Annica Triberg
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 262 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 995 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- «...en utmärkt gåva till en matintresserad utländsk vän.«
Elin Skanne, ELLE Mat & Vin
Längtans mat är en lustfylld hyllning till vår svenska gastronomiska skatt. Här finns klassiska rätter från skärgården, skogen, insjön och fjällen, men också recept från det nya svenska köket.
Annica Triberg tar oss med på en resa genom Sverige. Tillsammans med köksmästaren Lena Salomonsson och fotografen Per Ranung bjuder hon på recept och kulinarisk kuriosa i en härlig blandning som sammantaget bildar ett smörgåsbord av mat och smaker att längta till.
Annica Triberg är en av Sveriges mest välkända matskribenter, som bland mycket annat varit chefredaktör på tidningen Gourmet. Hon har skrivit ett trettiotal böcker, många med gastronomisk inriktning.
Bokenfinns även i en engelsk utgåva, med titeln Very Swedish.
«Bilderna av Per Ranung är precissom recepten - en njutning i sig.«
Cecilia Lübeck, Lantliv
«...en utmärkt gåva till en matintresserad utländsk vän.«
Elin Skanne, ELLE Mat & Vin
«Det är en guldgruva för alla som vill veta mer om svenska mattraditioner.«
Året Runt
«Det är en kulinarisk Sverigeskildring som inte bara lämpar sig att ge bort till utländska vänner och bekanta.«
Göran Jonsson, Dagens Industri
«Vill du bläddra i en härlig kokbok som är fylld av deliciösa maträtter och vackra landskapsbilder från runtom i Sverige är den här boken, Längtans mat, något för dig.«
Allt om Kök & Bad
»...denna bok [passar] perfekt i varje hem som vill laga klassiska svenska måltider.«
Plaza Kvinna
Max Ström 9789171260802 -
Äpplen : en god svensk historia
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 1998. 215 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. ..........Med brinnande entusiams, massor av ideér och uppkavlade ärmar övertog Kråka Lithander den nordskånska släktgården Tomarp, där äpplet haft sin givna plats sedan generationer. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100565229
- Titel
- Äpplen : en god svensk historia
- Författare
- Lithander, Kråke - Bergström, Pelle - Triberg, Annica
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier 9100565229 -
Ställa upp : det stora Beredskapslyftet
Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 2021. 174 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171265654
- Titel
- Ställa upp : det stora Beredskapslyftet
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 174 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 172 x 218 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 605 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Redan från början fick covid-19-pandemin allvarliga konsekvenser i samhället: vården var tungt belastad samtidigt som tusentals i andra branscher stod utan arbete. Då föddes Beredskapslyftet, ett initiativ som gjorde det möjligt att ställa upp och göra en betydelsefull insats. Kabinpersonal, restauranganställda, tågvärdar och många andra gick från att vara permitterade eller arbetslösa till att bli livsviktiga kuggar i samhällsmaskineriet. Hur var denna snabba omställning möjlig? Vilka låg bakom? Vad blev resultatet? Och vad har vi lärt oss av det?Journalisten och författaren Annica Triberg har intervjuat ett femtiotal personer som varit involverade i de olika insatserna. Denna reportagebok skildrar alla delar av Beredskapslyftet.
Max Ström 1 9789171265654 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171260802
- Titel
- Längtans mat
- Författare
- Annica Triberg
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 262 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 995 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- «...en utmärkt gåva till en matintresserad utländsk vän.«
Elin Skanne, ELLE Mat & Vin
Längtans mat är en lustfylld hyllning till vår svenska gastronomiska skatt. Här finns klassiska rätter från skärgården, skogen, insjön och fjällen, men också recept från det nya svenska köket.
Annica Triberg tar oss med på en resa genom Sverige. Tillsammans med köksmästaren Lena Salomonsson och fotografen Per Ranung bjuder hon på recept och kulinarisk kuriosa i en härlig blandning som sammantaget bildar ett smörgåsbord av mat och smaker att längta till.
Annica Triberg är en av Sveriges mest välkända matskribenter, som bland mycket annat varit chefredaktör på tidningen Gourmet. Hon har skrivit ett trettiotal böcker, många med gastronomisk inriktning.
Bokenfinns även i en engelsk utgåva, med titeln Very Swedish.
«Bilderna av Per Ranung är precissom recepten - en njutning i sig.«
Cecilia Lübeck, Lantliv
«...en utmärkt gåva till en matintresserad utländsk vän.«
Elin Skanne, ELLE Mat & Vin
«Det är en guldgruva för alla som vill veta mer om svenska mattraditioner.«
Året Runt
«Det är en kulinarisk Sverigeskildring som inte bara lämpar sig att ge bort till utländska vänner och bekanta.«
Göran Jonsson, Dagens Industri
«Vill du bläddra i en härlig kokbok som är fylld av deliciösa maträtter och vackra landskapsbilder från runtom i Sverige är den här boken, Längtans mat, något för dig.«
Allt om Kök & Bad
»...denna bok [passar] perfekt i varje hem som vill laga klassiska svenska måltider.«
Plaza Kvinna
Max Ström 9789171260802 -
Sinnenas mat : 1,6 miljonerklubbens oemotstån...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2009. 156 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. 1,6 miljonerklubbens rikt illustrerad och oemotståndlig kokbok.
Se mina andra annonser för samfrakt.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240412
- Titel
- Sinnenas mat : 1,6 miljonerklubbens oemotståndliga kokbok
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 195 x 253 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 791 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Möt Alexandra Charles och ett 30-tal av hennes väninnor – alla både kända namn och ansikten. Det kvinnorna har gemensamt, förutom ett stort intresse för livets goda, ar att de alla ar engagerade i 1,6 miljonerklubben. Den startades av Alexandra 1998 för att sätta kvinnors hälsa och välbefinnande i fokus och är nu en maktfaktor att räkna med. Klubbens namn syftar på att det när den startades fanns ungefär 1,6 miljoner kvinnor över 45 år i Sverige.I boken bjuder Alexandra och bland andra Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Helene Billgren, Margot Wallström, Kim Anderzon, Lill Lindfors och Gladys del Pilar på sina bästa recept. Dessutom får vi ta del av ett antal högintressanta texter skrivna av experter på kvinnohälsa. Recepten i boken lockar till att laga såväl snabb vardagsmat som härlig festmat, från nyttig frukost till syndigt god vickning. Tillsammans blir detta en helt oemotståndlig kokbok, att både ha till hands i köket och att njuta av i bästa fåtöljen.
Bonnier Fakta 9789174240412 -
NOSTALGIBOKEN OM LEKSAKER
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2007. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obet. märken på skyddsomslaget. – Se fler bilder! ––
"Morfar gav mig bilen när jag fyllde fem. Han var smed och ville ge mig en tung, helgjuten bil. Den var begagnad, vilket gjorde mig besviken då. Numera samlar j läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175887395
- Titel
- Nostalgiboken om leksaker
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 237 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 994 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Morfar gav mig bilen när jag fyllde fem. Han var smed och ville ge mig en tung, helgjuten bil. Den var begagnad, vilket gjorde mig besviken då. Numera samlar jag på gamla bilar och har runt 150 hemma. Jag lekte ändå väldigt mycket med min bil. Sedan var den försvunnen i 30 år, men vi hittade den bakom ett skåp när mamma sålde huset. Så glad jag blev!Göran, född 1948, köpmanSå kan det låta i Eva Kallheds och Annica Tribergs nya djupdykning i minnenas arkiv. Deras första gemensamma bok, Nostalgiboken, blev en stor succé. Nu är det dags för en ny nostalgibok, med fokus enbart på leksaker. Författarna ger även denna gång sin personliga bild och delar med sig av minnen och röster och kompletterar med nytagna porträtt av leksakernas ägare.Här finner vi bland andra ekonomen Björn, född 1964, med sin älskade elefant, som fortfarande sitter på hans säng. Grävmaskinisten Sven, född 1958, poserar med sin andra nalle den första begravde hans bröder när den blev för sliten. Vi möter konsertpianisten Joakim, född 1964, som sitter i frack på sin slitna trälastbil. Och här finns Filippa, född 1986, som älskade att klä av och klä på sina Barbiedockor och som i dag arbetar med just kläder.Det handlar inte om samlarprylar i oöppnade kartonger, utan snarare om sönderlekta vänner för livet, från Lyckotroll som bodde i skokartonger till Sindydockan som fick ena handen uppäten av familjens katt. Författarna rör sig även denna gång i ett barndomsland som i huvudsak sträcker sig från tidigt 1950-tal fram till sent 1980-tal.Boken är en hyllning till alla de leksaker som generationer av barn har lekt med och älskat, kompletterat med ett härligt och generöst bildmaterial samt med initierade faktatexter kring våra mest omtyckta leksaker, från Märklin, Brio och Lego till Barbie, Corgi Toys och My Little Pony.Annica Triberg och Eva Kallhed, båda födda 1960, träffades på gymnasiet och har sedan dess varit inblandade i olika projekt tillsammans. Nostalgiboken var deras första gemensamma bok (2001). Året därpå gav de på Forum ut boken Huset i Gransjö att renovera ett hus och samtidigt njuta av livet.Annica Triberg är journalist och författare. På Forum har hon även bland annat skrivit Drömmen om Toscana, Vitlök!, Stockholms skärgård, en lustfylld resa från Arholma till Öja och Hildasholm Axel Munthes gåva till sin hustru. Alla med foto av Albert Håkansson.Eva Kallhed bor i dag i Växjö. Hon har drivit flera egna företag, främst inom textilbranschen, och ägnar sig nu bland annat åt offentlig inredning.Albert Håkansson är frilansfotograf. Han arbetar för tidningar, förlag och inom reklam. Han är född 1948 och minns fortfarande hur hans storebror lurade av honom den lilla verktygslåda han fick när han var åtta år. Fast han tycker om sin bror ändå!
Bokförlaget DN 9789175887395 -
Liam
Inbunden bok. Libris förlag. 2005. 191 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Förråd kök 999
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171957689
- Titel
- Liam
- Författare
- Liam Norberg - Annica Triberg
- Förlag
- Libris förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 215 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Detta är ingen bok som vill uppmana till brott. Det är i stället en bok som vill uppmana till att söka sanningen. Hur ont den än kan göra. Jag har ingen ambition att hävda mig själv eller att försöka framstå som bättre än den jag är - eller har varit. Jag har haft - och har fortfarande -- många brister som människa men jag har samtidigt fått ett nytt liv. Jag lever i dag långt ifrån den drömda lyxvärld jag så gärna ville erövra som ung. Ändå, inte för en sekund ångrar jag mitt nya liv. Tvärtom gläds jag åt att ha hittat ett liv som är så rikt. Inte rikt på materiella ting, men rikt i en djupare mening."
Så berättar Liam Norberg i förordet till den bok han har skrivit tillsammans med Annica Triberg. I boken får vi följa Liam från pojkrummet i en förort söder om Stockholm via graffitimåleri, kampsporter, Kungsankravallerna och allt grövre kriminalitet till det liv han lever i dag.
Liam Norberg är för det stora flertalet känd dels för sina filmroller i "Stockholmsnatt" och "Sökarna", dels för att han tidigare ostraffad dömdes till ett rekordlångt fängelsestraff för den så kallade 930-miljonerskuppen i Stockholm 1990 och för väpnat rån av en värdetransport i Göteborg 1991. Han frigavs 1999, fast besluten att visa omvärlden att det går att ändra sitt vägval, hur förutsättningarna än ser ut.
Libris förlag 9789171957689 -
Ställa upp : det stora Beredskapslyftet
Inbunden bok. Max Ström. 2021. 174 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt fotoillustrerad. 18x22 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171265654
- Titel
- Ställa upp : det stora Beredskapslyftet
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 174 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 172 x 218 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 605 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Redan från början fick covid-19-pandemin allvarliga konsekvenser i samhället: vården var tungt belastad samtidigt som tusentals i andra branscher stod utan arbete. Då föddes Beredskapslyftet, ett initiativ som gjorde det möjligt att ställa upp och göra en betydelsefull insats. Kabinpersonal, restauranganställda, tågvärdar och många andra gick från att vara permitterade eller arbetslösa till att bli livsviktiga kuggar i samhällsmaskineriet. Hur var denna snabba omställning möjlig? Vilka låg bakom? Vad blev resultatet? Och vad har vi lärt oss av det?Journalisten och författaren Annica Triberg har intervjuat ett femtiotal personer som varit involverade i de olika insatserna. Denna reportagebok skildrar alla delar av Beredskapslyftet.
Max Ström 9789171265654 -
Sinnenas mat : 1,6 miljonerklubbens oemotstån...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2009. 156 sidor.
Mycket gott skick. Orange pappband 25x19 cm. Recept. Färgbilder.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240412
- Titel
- Sinnenas mat : 1,6 miljonerklubbens oemotståndliga kokbok
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 195 x 253 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 791 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Möt Alexandra Charles och ett 30-tal av hennes väninnor – alla både kända namn och ansikten. Det kvinnorna har gemensamt, förutom ett stort intresse för livets goda, ar att de alla ar engagerade i 1,6 miljonerklubben. Den startades av Alexandra 1998 för att sätta kvinnors hälsa och välbefinnande i fokus och är nu en maktfaktor att räkna med. Klubbens namn syftar på att det när den startades fanns ungefär 1,6 miljoner kvinnor över 45 år i Sverige.I boken bjuder Alexandra och bland andra Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Helene Billgren, Margot Wallström, Kim Anderzon, Lill Lindfors och Gladys del Pilar på sina bästa recept. Dessutom får vi ta del av ett antal högintressanta texter skrivna av experter på kvinnohälsa. Recepten i boken lockar till att laga såväl snabb vardagsmat som härlig festmat, från nyttig frukost till syndigt god vickning. Tillsammans blir detta en helt oemotståndlig kokbok, att både ha till hands i köket och att njuta av i bästa fåtöljen.
Bonnier Fakta 9789174240412 -
Vitlök! : historia, kultur & kuriosa, skrock,...
Inbunden bok. Stockholm : Forum. 1999. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Hanteringsspår och slitage på skyddsomslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137113487
- Titel
- Vitlök! : historia, kultur & kuriosa, skrock, läkekonst, odla själv, mat & fest
- Författare
- Triberg, Annica - Håkanson, Albert
- Förlag
- Stockholm : Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Forum 9789137113487 -
Very Swedish
Inbunden bok. Max Ström. 2007. 157 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Very Swedish är en lustfylld hyllning till vår svenska gastronomiska skatt. Här finns klassiska rätter från skärgården, skogen, insjön och fjällen, men också recept från det nya svenska köket.
Annica Triberg tar os läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171260994
- Titel
- Very Swedish
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 262 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 982 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- This is a pleasant tribute to Swedish gastronomy, presenting classic dishes from the archipelagos, forests, lakes and mountains, as well as recipes from the new Swedish cuisine. Annica Triberg takes us on a journey through Sweden. Together with chef Lena Salomonsson and photographer Per Ranung, she offers up recipes and culinary curiosities in a delightful mixture that together make up a smorgasbord of food and flavors to yearn for. Annica Triberg is one of Sweden’s most famous food writers and a former editor-in-chief of Gourmet magazine. She has written some thirty books, many with a gastronomic focus. The Swedish edition of this book is entitled Längtans mat.
Max Ström 9789171260994 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789185329823
- Titel
- Matbröd : baka världens bästa bröd
- Författare
- Annica Triberg - Albert Håkanson
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 70 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matbröd
goda brödrecept från hela världen
Här kommer uppföljaren på storsäljaren Jorden runt på 80 degar. Tidigare journalisten och Gourmet-chefredaktören Annica Triberg är tillbaka med en brödbok som är rakt på sak. Huvuddelen av alla de läckra brödrecepten från föregående bok finns med. Nu är dock formatet och även syftet delvis ett annat denna gång är vi bara ute efter att få dig att ta fram mjöl och kavel!
De mycket uppskattade brödrecepten från Annicas förra brödbok ges här ut i receptboksform. I ny tilltalande layout och med ett format som väl lämpar sig för recepthyllan ovanför bakbordet är jorden runt-resan tillbaka. Denna gång avskalad till en ren uppmaning att få dig att frossa i dinkelmjöl och degbunkar.
Recepten sträcker sig fortfarande över hela världen. Alla har de också den fascinerande bakgrunden att de ursprungligen har en personlig koppling med reseminnen och liknande för författaren. Samtliga bröd har bakats för boken och har också fotograferats
av den erfarne press- och förlagsfotografen Albert Håkansson.
Denna kombination av kunnigt matskrivande, engagerat
brödbakande och vackert foto gör Matbröd till en bok som ska stå i varje välanvänd receptbokssamling.
Det är en bok som tillför recepten, såväl som middagen, det där lilla extra som bara ett riktigt gott matbröd kan göra!
Annica Triberg är journalist och författare. Hon har bl a varit chefredaktör för tidningen Gourmet och har även givit ut ett 25-tal böcker, många med gastronomisk inriktning.
Jag är snudd på uppvuxen i ett restaurangkök i Småland och för mig väcktes intresset för mat och bakning så snart jag släppte vällingflaskan.
Albert Håkansson är fotograf med egen bildbyrå. Han arbetar för tidningar, förlag och inom reklam. Även han har ett 20-tal böcker på sitt samvete, många av dem kokböcker.
"Min mamma drev flera restauranger i Stockholm under min uppväxt, så att jag nu fotograferar mat är kanske inte så konstigt".
Grenadine 1 9789185329823 -
Huset i Gransjö, att renovera ett hus och Sam...
Inbunden bok. Forum. 2003. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Trevlig bok utan pekpinnar. En bok om att ta i lite lagom att sätta rimliga mål och att hinna andas och inte skapa en rad ”måsten”.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKForum -
STÄLLA UPP – Det stora Beredskapslyftet
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Max Ström. 2021. 174 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Redan från början fick covid-19-pandemin allvarliga konsekvenser i samhället: vården var tungt belastad samtidigt som tusentals i andra branscher stod utan arbete. • Då föddes Beredskapslyftet, ett initiativ som gjo läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171265654
- Titel
- Ställa upp : det stora Beredskapslyftet
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 174 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 172 x 218 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 605 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Redan från början fick covid-19-pandemin allvarliga konsekvenser i samhället: vården var tungt belastad samtidigt som tusentals i andra branscher stod utan arbete. Då föddes Beredskapslyftet, ett initiativ som gjorde det möjligt att ställa upp och göra en betydelsefull insats. Kabinpersonal, restauranganställda, tågvärdar och många andra gick från att vara permitterade eller arbetslösa till att bli livsviktiga kuggar i samhällsmaskineriet. Hur var denna snabba omställning möjlig? Vilka låg bakom? Vad blev resultatet? Och vad har vi lärt oss av det?Journalisten och författaren Annica Triberg har intervjuat ett femtiotal personer som varit involverade i de olika insatserna. Denna reportagebok skildrar alla delar av Beredskapslyftet.
–– FÖRLAGSNY! –– Max Ström 9789171265654 -
Lakrits : recept och kuriosa
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2015. 112 sidor.
Nära nyskick. Svart förlagsband , 18 x 0 centimeter. boken är illustrerad med fotografier och teckningar i färg. Boken avslutas med en enensidig litteraturförteckning. Boken är den lilla svart för alla älskare av lakrits, Autografer och hälsningar från författarna fin läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261672
- Titel
- Lakrits : recept och kuriosa
- Författare
- Wallin, Annika
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 171 x 194 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 342 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att älska lakrits handlar inte längre om att bara välja mellan salt eller sött godis. Länge var lakritsälskarna en lite småskum grupp som i skymundan ägnade sig åt sin last. De som gillade söt lakrits var hyfsat rumsrena, medan älskarna av den salta sågs på med viss skepsis, speciellt av utländska kamrater. Nu har trenden svängt och lakritsvännerna blir allt fler i takt med att man kommer på nya sätt att liva upp vardagen med lite svart. Och nu handlar det inte bara om godis, utan lakrits blir även allt mer populärt att använda som smaksättare i såväl varmrätter och bröd som i desserter och drinkar. I Lakrits får du veta mer om både historia och kuriosa, du får lära dig hur tillverkningen går till, var lakritsroten växer och var den bästa sorten finns. Boken innehåller fakta om lakrits som skönhetsmedel såväl som medicin. Dessutom bjuder författarna på härligt lockande recept. Författarna Annica Triberg och Annika Wallin gav 2012 ut boken Lakrits – en kärleksförklaring i svart. Nu återkommer de med mer roande fakta och nya recept.
Bokförlaget Semic 9789155261672 -
Lilla nostalgiboken 80-talet
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2009. 80 sidor.
Mycket gott skick. (106) Inplastad bibl.bok med stämplar (gallrad) Häng med på nostalgitripp...............
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240573
- Titel
- Lilla nostalgiboken 80-talet
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 165 x 156 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 263 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 1980-talet: FN inleder genom att utlysa 1980 till Barnens år. Året därpå kommer Astrid Lindgrens bok om Ronja Rövardotter och visst längtar vi alla efter att ge upp efter riktigt vårskrik. Ryssar vrålar kanske inte med samma glädje när U137 går på grund utanför Karlskrona. Vi gläds däremot åt Steven Spielbergs film om ET och åt att Carola sjunger ”Främling” så att vi alla blir hänförda. Mindre glädjande är att aids skördar sitt första offer i Sverige 1983, att Olof Palme mördas 1986 och att samma år sker kärnkraftverksolyckan i Tjernobyl. Tröst sökte vi genom Dallas och Björnes magasin på TV. Även axelvaddar, tights, benvärmare, hårgelé och plastörhängen i knalliga färger fick oss på gott humör, liksom My little pony, Ninja Turtles, dataspel och nyöppnade Skara Sommarland. Detta är en nostalgisk kick i bokform, fullmatad med bilder, matrecept och igenkänning. Sätt dig i bästa fåtöljen och dröm dig tillbaka eller dra upp barn eller barnbarn i knät och berätta om hur det var när du var liten. För en sak är säker, även om inte barnaåren alltid var den solskensidyll de borde ha varit, så finns det ändå många härliga minnen, dofter och smaker att väcka till liv.
Bonnier Fakta 9789174240573 -
Ställa upp : det stora Beredskapslyftet
Inbunden bok. Max Ström. 2021. 174 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Finns flera ex i lager.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171265654
- Titel
- Ställa upp : det stora Beredskapslyftet
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 174 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 172 x 218 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 605 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Redan från början fick covid-19-pandemin allvarliga konsekvenser i samhället: vården var tungt belastad samtidigt som tusentals i andra branscher stod utan arbete. Då föddes Beredskapslyftet, ett initiativ som gjorde det möjligt att ställa upp och göra en betydelsefull insats. Kabinpersonal, restauranganställda, tågvärdar och många andra gick från att vara permitterade eller arbetslösa till att bli livsviktiga kuggar i samhällsmaskineriet. Hur var denna snabba omställning möjlig? Vilka låg bakom? Vad blev resultatet? Och vad har vi lärt oss av det?Journalisten och författaren Annica Triberg har intervjuat ett femtiotal personer som varit involverade i de olika insatserna. Denna reportagebok skildrar alla delar av Beredskapslyftet.
Max Ström 9789171265654 -
Äpplen : en god svensk historia
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 1998. 215 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Vikt: 1120 gram
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100565229
- Titel
- Äpplen : en god svensk historia
- Författare
- Lithander, Kråke - Bergström, Pelle - Triberg, Annica
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier 9100565229 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBokförlaget Max Ström 9171260802
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789185329823
- Titel
- Matbröd : baka världens bästa bröd
- Författare
- Annica Triberg - Albert Håkanson
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 70 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matbröd
goda brödrecept från hela världen
Här kommer uppföljaren på storsäljaren Jorden runt på 80 degar. Tidigare journalisten och Gourmet-chefredaktören Annica Triberg är tillbaka med en brödbok som är rakt på sak. Huvuddelen av alla de läckra brödrecepten från föregående bok finns med. Nu är dock formatet och även syftet delvis ett annat denna gång är vi bara ute efter att få dig att ta fram mjöl och kavel!
De mycket uppskattade brödrecepten från Annicas förra brödbok ges här ut i receptboksform. I ny tilltalande layout och med ett format som väl lämpar sig för recepthyllan ovanför bakbordet är jorden runt-resan tillbaka. Denna gång avskalad till en ren uppmaning att få dig att frossa i dinkelmjöl och degbunkar.
Recepten sträcker sig fortfarande över hela världen. Alla har de också den fascinerande bakgrunden att de ursprungligen har en personlig koppling med reseminnen och liknande för författaren. Samtliga bröd har bakats för boken och har också fotograferats
av den erfarne press- och förlagsfotografen Albert Håkansson.
Denna kombination av kunnigt matskrivande, engagerat
brödbakande och vackert foto gör Matbröd till en bok som ska stå i varje välanvänd receptbokssamling.
Det är en bok som tillför recepten, såväl som middagen, det där lilla extra som bara ett riktigt gott matbröd kan göra!
Annica Triberg är journalist och författare. Hon har bl a varit chefredaktör för tidningen Gourmet och har även givit ut ett 25-tal böcker, många med gastronomisk inriktning.
Jag är snudd på uppvuxen i ett restaurangkök i Småland och för mig väcktes intresset för mat och bakning så snart jag släppte vällingflaskan.
Albert Håkansson är fotograf med egen bildbyrå. Han arbetar för tidningar, förlag och inom reklam. Även han har ett 20-tal böcker på sitt samvete, många av dem kokböcker.
"Min mamma drev flera restauranger i Stockholm under min uppväxt, så att jag nu fotograferar mat är kanske inte så konstigt".
Grenadine 1 9789185329823 -
Lax
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 1998. 72 sidor.
Mycket gott skick. laminatband, 28*24 cm, illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153419405
- Titel
- Lax
- Författare
- Annica Triberg - Bengt Peterson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I härlig västkustmiljö på Petersons krog på Käringön har de 50 bästa laxrecepten lagats upp och fotograferats. Krögarparet Peterson är kända för sina fina fiskrätter. Till den här boken har de samlat sina bästa laxrecept, både klassiker och helt nya recept, med stor variation och idérikedom. Boken andas också salta stänk, hav och skärgårdsmiljö med texter skrivna av frilansskribenten och författaren Annica Triberg (f d chefredaktör på tidningen Gourmet). Den välrenommerade fotografen Albert Håkansson har fångat såväl doftande, läckra matbilder som dramatiska skärgårdsmotiv. Det här är laxkokboken för alla som gillar fisk! Recepten är såpass variationsrika så var och en kan hitta en favorit att laga till eller helt enkelt våga sig på att göra något helt nytt. Boken innehåller bland annat grundrecept på gravad, kokt, rimmad, halstrad, grillad samt stekt lax, förslag på flera såser och marinader, laxfilé i ugn med flera varianter. Men här finns också carpaccio, pastasåser, soppor, spett, hamburgare, pytt, pizza, sushi med flera recept vi känner igen med andra råvaror som bas, men här är det laxen som spelar huvudrollen. ca 40 färgfoton.
Ica Bokförlag 1 9153419405 -
Öland långt borta och nära
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2000. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Kultur, kuriosa och kulinariska utflykter!
Öland är till ytan Sveriges minsta landskap men rymmer ändå ofantliga rikedomar. Oftast är det sommarens Öland vi möter; med blomsterprakt, midsommarfirande och kungliga evenemang. Men Öland är så mycket mer.
I läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116037
- Titel
- Öland långt borta och nära
- Författare
- Håkansson, Albert
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 189 x 240 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 765 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kultur, kuriosa och kulinariska utflykter! Öland är till ytan Sveriges minsta landskap men rymmer ändå ofantliga rikedomar. Oftast är det sommarens Öland vi möter ; med blomsterprakt, midsommarfirande och kungliga evenemang. Men Öland är så mycket mer. I bokens förord står det: ¿Här får du i stället möta vårt Öland, så som vi tycker att ön är allra bäst. Genom nutidens ölänningar nosar vi på öns historia, vi smakar på maten och lär känna öns råvaror. Följ med oss över Stora alvaret och känn att Öland har något som bara finns här.¿ Boken, med många stämningsfulla bilder, är fylld av roande berättelser och innehåller dessutom en mängd lockande recept. Annica Triberg är journalist och var under flera år chefredaktör för tidningen Gourmet. Är numera frilansare, medverkar i radio och TV och skriver böcker, bland dem Drömmen om Toscana och Vitlök! (båda i samarbete med Albert Håkansson). Albert Håkansson är sedan länge frilansande fotograf med uppdrag för olika tidskrifter, förlag och reklambyråer.
Bokförlaget Forum 9137116037 -
Lax - 50 läckra laxrecept från Petersons krog...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 1998. 72 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153419405
- Titel
- Lax
- Författare
- Annica Triberg - Bengt Peterson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I härlig västkustmiljö på Petersons krog på Käringön har de 50 bästa laxrecepten lagats upp och fotograferats. Krögarparet Peterson är kända för sina fina fiskrätter. Till den här boken har de samlat sina bästa laxrecept, både klassiker och helt nya recept, med stor variation och idérikedom. Boken andas också salta stänk, hav och skärgårdsmiljö med texter skrivna av frilansskribenten och författaren Annica Triberg (f d chefredaktör på tidningen Gourmet). Den välrenommerade fotografen Albert Håkansson har fångat såväl doftande, läckra matbilder som dramatiska skärgårdsmotiv. Det här är laxkokboken för alla som gillar fisk! Recepten är såpass variationsrika så var och en kan hitta en favorit att laga till eller helt enkelt våga sig på att göra något helt nytt. Boken innehåller bland annat grundrecept på gravad, kokt, rimmad, halstrad, grillad samt stekt lax, förslag på flera såser och marinader, laxfilé i ugn med flera varianter. Men här finns också carpaccio, pastasåser, soppor, spett, hamburgare, pytt, pizza, sushi med flera recept vi känner igen med andra råvaror som bas, men här är det laxen som spelar huvudrollen. ca 40 färgfoton.
Ica Bokförlag 1 9153419405
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn