-
Toscana. En kulinarisk resa. Genuina recept f...
Inbunden bok. Bokförlaget Bra Böcker AB. 1999. 256 s. Inbunden. Förlagets klotband med skyddsomslag. 36x26cm.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i gott skick. Vackert illustrerad och väldokumenterad gourmetresa i det tretusenåriga Toscanska köket. Liten reva i skyddsomslag. I övrigt nära nyskick. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333150
- Titel
- Toscana - En kulinarisk resa
- Författare
- Medici Stucchi, Lorenza de' - Baker, Janice - Janson, Tove
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 306 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2095 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För att vara en liten region i mitten av Italien, fullkomligt flödar Toscana av storslagna upplevelser. Denna naturligt men hisnande vackra provins har varit skådeplats för många av världshistoriens mest fantastiska bedrifter.
Toscana var de forntida etruskernas hem, en av alla tiders mest sofistikerade och gåtfulla civilisatioenr. Några århundraden senare föddes renässansen här.
Det toskanska köket är ett enkelt, okomplicerat sätt att laga mat där bara de finaste och färskaste råvaror ingår. Toscana producerar de renaste olivoljorna, den prisbelönta nötkreatursrasen chianina och de berömda chiantivinerna. Lokala kockar kan åstadkomma mästerverk med så enkla basingredienser som mogna tomater, en skiva lantbröd och en handfull väldoftande örter.
Från sin ryktbara matlagningskola i Toscana har den hyllade författarinnan och gastronomen Lorenza de´ Medici samlat 250 superba recept som bygger på denna renhet och enkelhet.
9171333150 -
TOSCANA - den skønne kogebok
ISBN 8715101959
NYSKICK, ren och fräsch men trasigt skyddsomslag, se fler bilder! En riktigt härlig kokbok som får en att vilja åka till Toscana direct!Dansk text. Egmont Lademann 1999, inbunden, 256 sid, 26x35 cm. Orig. titel: Tuscany The beautiful cookbook. "Contains a läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK8715101959 -
Frukt - en passion
Bonniers, 2000. Inbunden med skyddsomslag, bra bruksskick. Översättning Erland och Kerstin Törngren. Läckert fotograferade frukträtter med goda recept av en av Italiens främsta kokboksförfattare … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100572934
- Titel
- Frukt en passion
- Författare
- de'Medici, Lorenza
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 247 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1096 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matjournalisten Lorenza de¿Medici öppnar porten till Edens lustgård och frestar oss med kända och okända frukter. Hon presenterar både vanliga och exotiska frukter och visar hur de passar in i vår nutida matkultur och delar med sig av sina bästa fruktrecept. Tillsammans med fotografen Mike Newton har hon låtit sig inspireras av 1700-talsmålaren från Florens, Giovanni Garzoni, och bjuder på en samling stilleben av paradisets saftiga frukter. I korgen ligger skörden från vår egen fruktträdgård som äpplen och päron; ovanliga frukter som kvitten och mispel; och de tropiska frukterna mango, papaya och granatäpplen. Det finns mycket att upptäcka, mycket att lära.
9100572934 -
Toscana. En kulinarisk resa. Genuina recept f...
Förlagets klotband med något trasigt skyddsomslag. 1999
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333150
- Titel
- Toscana - En kulinarisk resa
- Författare
- Medici Stucchi, Lorenza de' - Baker, Janice - Janson, Tove
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 306 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2095 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För att vara en liten region i mitten av Italien, fullkomligt flödar Toscana av storslagna upplevelser. Denna naturligt men hisnande vackra provins har varit skådeplats för många av världshistoriens mest fantastiska bedrifter.
Toscana var de forntida etruskernas hem, en av alla tiders mest sofistikerade och gåtfulla civilisatioenr. Några århundraden senare föddes renässansen här.
Det toskanska köket är ett enkelt, okomplicerat sätt att laga mat där bara de finaste och färskaste råvaror ingår. Toscana producerar de renaste olivoljorna, den prisbelönta nötkreatursrasen chianina och de berömda chiantivinerna. Lokala kockar kan åstadkomma mästerverk med så enkla basingredienser som mogna tomater, en skiva lantbröd och en handfull väldoftande örter.
Från sin ryktbara matlagningskola i Toscana har den hyllade författarinnan och gastronomen Lorenza de´ Medici samlat 250 superba recept som bygger på denna renhet och enkelhet.
9171333150 -
-
The Renaissance of Italian Gardens.
Inbunden bok.
ISBN 185145392x
Gott skick. Text in association with Giuppi Pietromachi; photographs by John Ferro Sims.
Pavilion Books Ltd. London. 1990. Grönt förlagsband med omsl. 26,5x26. Rikt ill. m. färgfoton. 192 s. Ngt gulnad inlaga. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK185145392x
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn