-
Husmanskost
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2001. 120 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat pappband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153421744
- Titel
- Husmanskost
- Författare
- Daniel Jansson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 475 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Klassisk svensk husmanskost! Denna bok riktar sig till den som äter, gillar och framförallt vill lära sig laga klassisk svensk husmanskost. Numera har krögarna på de populära krogarna insett att just husmanskost är något som eftertraktas mer och mer av dagens restauranggäster. Det har blivit en "konst" att laga svensk husmanskost och en tradition som inte längre lika självklart går i arv mellan generationerna. I den här boken lyfter författaren Daniel Janson fram enkelheten i den svenska husmanskosten. Daniel är köksmästare och har arbetat som kock på restauranger som Nils-Emil, Grand Hôtel, Stallmästaregården, Berns salonger och Hospiz Alm Reias&Chateaux. 60 recept, ca 50 foton i färg och sv/v.
Ica Bokförlag 1 9153421744 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153421744
- Titel
- Husmanskost
- Författare
- Daniel Jansson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 475 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Klassisk svensk husmanskost! Denna bok riktar sig till den som äter, gillar och framförallt vill lära sig laga klassisk svensk husmanskost. Numera har krögarna på de populära krogarna insett att just husmanskost är något som eftertraktas mer och mer av dagens restauranggäster. Det har blivit en "konst" att laga svensk husmanskost och en tradition som inte längre lika självklart går i arv mellan generationerna. I den här boken lyfter författaren Daniel Janson fram enkelheten i den svenska husmanskosten. Daniel är köksmästare och har arbetat som kock på restauranger som Nils-Emil, Grand Hôtel, Stallmästaregården, Berns salonger och Hospiz Alm Reias&Chateaux. 60 recept, ca 50 foton i färg och sv/v.
Ica Bokförlag 1 9153421744 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153421744
- Titel
- Husmanskost
- Författare
- Daniel Jansson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 475 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Klassisk svensk husmanskost! Denna bok riktar sig till den som äter, gillar och framförallt vill lära sig laga klassisk svensk husmanskost. Numera har krögarna på de populära krogarna insett att just husmanskost är något som eftertraktas mer och mer av dagens restauranggäster. Det har blivit en "konst" att laga svensk husmanskost och en tradition som inte längre lika självklart går i arv mellan generationerna. I den här boken lyfter författaren Daniel Janson fram enkelheten i den svenska husmanskosten. Daniel är köksmästare och har arbetat som kock på restauranger som Nils-Emil, Grand Hôtel, Stallmästaregården, Berns salonger och Hospiz Alm Reias&Chateaux. 60 recept, ca 50 foton i färg och sv/v.
Ica Bokförlag 1 9153421744 -
Husmanskost
Inbunden bok. ICA Bokförlag. 1:a uppl. 2001. 120 s. Inbunden. Kartonnage med laminerad pärm. 25x18cm. 520 gram.
Mycket gott skick. God Jul tillskrift på baksidan av det textlösa försättsbladet i övrigt mycket gott skick [Hylla:22 Mat].
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153421744
- Titel
- Husmanskost
- Författare
- Daniel Jansson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 475 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Klassisk svensk husmanskost! Denna bok riktar sig till den som äter, gillar och framförallt vill lära sig laga klassisk svensk husmanskost. Numera har krögarna på de populära krogarna insett att just husmanskost är något som eftertraktas mer och mer av dagens restauranggäster. Det har blivit en "konst" att laga svensk husmanskost och en tradition som inte längre lika självklart går i arv mellan generationerna. I den här boken lyfter författaren Daniel Janson fram enkelheten i den svenska husmanskosten. Daniel är köksmästare och har arbetat som kock på restauranger som Nils-Emil, Grand Hôtel, Stallmästaregården, Berns salonger och Hospiz Alm Reias&Chateaux. 60 recept, ca 50 foton i färg och sv/v.
9153421744 -
HUSMANSKOST
NYSKICK! Små yt-/kantmärken på omslaget. - Klicka på titeln ovan för fler bilder! --- Förlag: Ica Bokförlag. Slut på förlaget! Utgivningsdatum: 2001. Omfång: 120 sidor. Illustrerad: Ja. Bandtyp: Inbunden. --- Klassisk svensk husmanskost! Denna bok riktar läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153421740
- Titel
- Husmanskost
- Författare
- Daniel Jansson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 475 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Klassisk svensk husmanskost! Denna bok riktar sig till den som äter, gillar och framförallt vill lära sig laga klassisk svensk husmanskost. Numera har krögarna på de populära krogarna insett att just husmanskost är något som eftertraktas mer och mer av dagens restauranggäster. Det har blivit en "konst" att laga svensk husmanskost och en tradition som inte längre lika självklart går i arv mellan generationerna. I den här boken lyfter författaren Daniel Janson fram enkelheten i den svenska husmanskosten. Daniel är köksmästare och har arbetat som kock på restauranger som Nils-Emil, Grand Hôtel, Stallmästaregården, Berns salonger och Hospiz Alm Reias&Chateaux. 60 recept, ca 50 foton i färg och sv/v.
9789153421740
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn