-
Wok! Snabbt, hett och lätt
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1998. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137112473
- Titel
- Wok! Snabbt, hett och lätt
- Författare
- Trigg, Liz
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 262 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat att snabbfräsa i wok har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken full med färgbilder för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna. Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos? Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.
Bokförlaget Forum 9137112473 -
Wok! Snabbt, hett och lätt
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1998. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137112473
- Titel
- Wok! Snabbt, hett och lätt
- Författare
- Trigg, Liz
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 262 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat att snabbfräsa i wok har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken full med färgbilder för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna. Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos? Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.
Bokförlaget Forum 9137112473 -
Wok! Snabbt, hett och lätt
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1998. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137112473
- Titel
- Wok! Snabbt, hett och lätt
- Författare
- Trigg, Liz
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 262 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat att snabbfräsa i wok har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken full med färgbilder för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna. Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos? Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.
Bokförlaget Forum 9137112473 -
Wok!-snabbt hett och lätt
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Forum. Stockholm 1998 192sid. (Högre upplösning av bilder kan erhållas på begäran.) Hjärtligt välkommen med Din beställning!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137112473
- Titel
- Wok! Snabbt, hett och lätt
- Författare
- Trigg, Liz
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 262 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat att snabbfräsa i wok har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken full med färgbilder för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna. Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos? Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.
9137112473 -
Wok! Snabbt, hett och lätt
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1998. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137112473
- Titel
- Wok! Snabbt, hett och lätt
- Författare
- Trigg, Liz
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 262 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat att snabbfräsa i wok har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken full med färgbilder för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna. Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos? Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.
Bokförlaget Forum 9789137112473 -
Wok! Snabbt, hett och lätt
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1998. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137112473
- Titel
- Wok! Snabbt, hett och lätt
- Författare
- Trigg, Liz
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 262 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat att snabbfräsa i wok har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken full med färgbilder för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna. Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos? Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.
Bokförlaget Forum 9137112473 -
Wok! Snabbt, hett och lätt
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1998. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Etiketten på bilden är inte fäst på boken.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137112473
- Titel
- Wok! Snabbt, hett och lätt
- Författare
- Trigg, Liz
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 262 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat att snabbfräsa i wok har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken full med färgbilder för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna. Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos? Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.
Bokförlaget Forum 9137112473 -
Wok! Snabbt, hett och lätt
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1998. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137112473
- Titel
- Wok! Snabbt, hett och lätt
- Författare
- Trigg, Liz
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 262 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat att snabbfräsa i wok har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken full med färgbilder för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna. Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos? Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.
Bokförlaget Forum 9789137112473 -
Wok! - Snabbt, hett och lätt
Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat – att snabbfräsa i wok – har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken – full med färgbilder – för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedels läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137112473
- Titel
- Wok! Snabbt, hett och lätt
- Författare
- Trigg, Liz
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 262 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1156 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat att snabbfräsa i wok har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken full med färgbilder för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna. Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos? Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.
9137112473
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn