Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.

Om skicket inte motsvarar beskrivningen

Om det beskrivna skicket i annonsen inte motsvarar det verkliga skicket hos din annonserade artikel bör du korrigera annonsen omgående.

Om du redan fått en ny order på en felaktigt beskriven artikel har du följande val:

1. Annullera artikeln från ordern. Du använder det röda krysset till höger om artikeln i en ny order, d v s innan du bekräftar den.

2. Leverera artikeln och meddela kunden omgående om artikelns defekter och att hon kan ångra sig.

Om skillnaden mellan det beskriva och det verkliga skicket är stort rekommenderar vi att du annullerar artikeln. När du annullerar en artikel blir annonsen inaktiv. Om du vill lägga upp den igen går du in under "Mina annonser", aktiverar annonsen och redigerar den så att den stämmer med det verkliga skicket.

Om det är en liten skillnad mellan det beskrivna och det verkliga skicket bekräftar du ordern som vanligt, men meddelar omgående kunden om skillnaden i artikelns defekter. Kunden kan då välja att ångra artikeln på vanligt sätt, med en knapp i sin ordervy, och du bekräftar att du har artikeln. Ditt saldo krediteras automatiskt och ditt betyg påverkas inte.