Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : [råd, recept och tillagningsmetoder från världens mest berömda kockskola]
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Norstedts, cop. 1997. Förlagets tryckta/dekorerade och laminerade pappband, med ett litet, veckat nagg i framkanten av sidorna 245-248 (möjligen uppkommet redan i trycket), i övrigt mycket gott skick. Skyddsomslaget något veckat/tilltryckt i överkanterna, i övrigt mycket gott skick. 28,5x22,5 cm. 343, [9] s. Rikligt illustrerad i färg.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9119711824
- Titel
- Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes
- Författare
- Jeni Wright - Eric Treuille
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 343 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1703 g
- Språk
- Svenska