Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
AKADEMIEN SAMMANTRÄDER! Ett år med de aderton
AKADEMIEN SAMMANTRÄDER! Ett år med de aderton AKADEMIEN SAMMANTRÄDER! Ett år med de aderton AKADEMIEN SAMMANTRÄDER! Ett år med de aderton AKADEMIEN SAMMANTRÄDER! Ett år med de aderton

AKADEMIEN SAMMANTRÄDER! Ett år med de aderton

ABSOLUT NYSKICK/FÖRLAGSNY, se fler bilder! Obet. kantveck på skyddsomslaget. --- Förlag: Bokförlaget Atlantis. Utgivningsdatum: 2011. Omfång: 180 sidor. Illustrerad: Ja. Bandtyp: Inbunden. --- Efter 225 år som mer eller mindre hemlig gläntar Svenska Akademien på dörren. Det sker i boken Svenska Akademien där akademiens arbete och vardag skildras och skaran av ledamöter under de drygt två seklerna presenteras. En bildrik berättelse om akademiens historia, hur den verkar i dag. Om de fyra miljoner som delas ut i priser, förutom Nobelpriset. Om ordlistan i ständigt nya upplagor och evighetsarbetet med ordboken. En bok som ger svar på många frågor från varför ständig sekreterare till varför arton ledamöter. En berättelse om akademien som en levande kulturinstitution, bakom den sekretess instiftaren, Gustav III, ålade akademien. Men nu öppnas dörren på glänt, med rikt bildmaterial och upplysande texter, avslutade med samtal med de tre ständiga sekreterare som i dag finns i akademien. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173534604
Titel
Akademien sammanträder! : ett år med De Aderton
Författare
Carl Otto Werkelid
Förlag
Bokförlaget Atlantis
Utgivningsår
2012
Omfång
203 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
232 x 307 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
1180 g
Språk
Svenska
Baksidestext

Ytterligare författare: Werkelid, Carl Otto
Ytterligare fotografer: Paulin-Strömberg, Helena