Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Känsla för färg

Känsla för färg

Inbunden bok Max Ström. 2002. 172 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - )Känsla för färg är Tricia Guilds nya praktverk som bygger på stämningar, ljus och färg. Den brittiska designern har återvänt till de starka och spännande färger och överraskar med helt nya infallsvinklar. För första gången berättar hon också hur hon går till väga när hon inreder och färgsätter. Med egna ord beskriver hon, rum för rum, hur färger, ljus och inredning växer fram. I denna sin mest personliga bok lyfter hon också fram allt det som får ett hem att leva: familj och vänner, personliga detaljer, konst, blommor, mat, dryck, musik och mycket annat. Denna magnifika inredningsbok är indelad i sex kapitel som följer olika känslolägen. I varje kapitel finns fyra skildringar av fyra olika rum.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9189204395
Titel
Känsla för färg
Författare
Tricia Guild - Elspeth Thompson
Förlag
Max Ström
Utgivningsår
2002
Omfång
172 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
290 x 290 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
1581 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Känsla för färg är Tricia Guilds nya praktverk som bygger på stämningar, ljus och färg. Den brittiska designern har återvänt till de starka och spännande färger och överraskar med helt nya infallsvinklar. För första gången berättar hon också hur hon går till väga när hon inreder och färgsätter. Med egna ord beskriver hon, rum för rum, hur färger, ljus och inredning växer fram. I denna sin mest personliga bok lyfter hon också fram allt det som får ett hem att leva: familj och vänner, personliga detaljer, konst, blommor, mat, dryck, musik och mycket annat.
Denna magnifika inredningsbok är indelad i sex kapitel som följer olika känslolägen. I varje kapitel finns fyra skildringar av fyra olika rum.
Tricia Guild är en av vår tids mest älskade formgivare. Hon grundade 1970 i London företaget Designers Guild, som blivit världsberömt för sina nyskapande produktioner av tyg, tapeter och möbleroch återförsäljare finns i dag i mer än 40 länder. Tricia Guild har med sin enastående förmåga att kombinera färger och mönster haft ett oerhört stort inflytande på heminredningen i västvärlden de senaste två årtiondena.