Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Tareq Taylors kyckling

Tareq Taylors kyckling

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2022. 207 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. 2:a tryckningen. Inbunden i dekorerat pappband och i absolut nyskick, oläst och obläddrad. Överdådigt rikt, vackert, instruktivt och aptitretande illustrerad med foton i färg. Tareq bjuder här på mer än 80 recept med smaker från hela världen. Lär dig både köpa, hantera och tillaga kyckling på nya sätt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789174248845
Titel
Tareq Taylors kyckling
Författare
Taylor, Tareq
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2018
Omfång
207 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
201 x 266 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
955 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I sin nya kokbok slår Tareq Taylor ett slag för kycklingen och allt den kan användas till! Tillaga den hel, i bitar, som filé eller färs. Grilla den på spett, lägg i en mustig gryta eller woka på asiatiskt vis, eller gratinera och fritera den.I boken hittar du de bästa recepten till fest, vardag eller som fast food. Klassiker som flygande Jakob, currykyckling, coq au vin, jerkkyckling och tom ka gai varvas med nya favoriter som kycklingtacos, chicken gumbo och pollo tonnato. Här finns smaker från kök över hela världen.Tareq Taylor delar med sig av sina gedigna kockkunskaper och du får lära dig hur du styckar en kyckling, hur du kokar buljong på skrovet, hur du får det allra knaprigaste skinnet och vilka kryddor som passar perfekt till just kyckling.Kyckling är bra och näringsrik mat och kan kombineras med en lång rad kryddor och smaksättningar. Men det är inte bara kryddorna som betyder något för slutresultatet utan naturligtvis även själva råvaran.