Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Bonniers stora bok om Hundar

Bonniers stora bok om Hundar

Inb pbnd med omsl 4:o, Övers. Jan Malmsjö, Elisabeth Sahlin. Foto Dave King, Jane Burton Tryckt 2005 Isbn 91-0-010568-6 En bok helt i färg och uppslagsbok. Över 100 raser representerade. Bilder i hel och halvfigur. Rashistorik och karaktärsdrag mm Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9100105686
Titel
Bonniers stora bok om hundar
Författare
David Taylor
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2005
Omfång
264 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
 När man jämför den lilla näpna chihuahuan med den jättelika mastiffen kan man inte tro att de har en gemensam anfader. Men idag är det vetenskapligt dokumenterat att alla våra hundar härstammar från vargen. Med människans hjälp har hunden sedan utvecklats till dagens cirka fyrahundra raser, med en häpnadsväckande variation när det gäller utseende, storlek och temperament.I denna reviderade utgåva av Bonniers stora bok om hundar kan du läsa om utvecklingen från varg till domesticerad hund, om dess exteriör och sinnen, om skötsel, uppfödning, dressyr och utställningar. Ett hundratal raser presenteras i härliga färgfotografier som inramas av fakta om exteriöra detaljer, rasens historia, temperament och användningsområde.Bonniers stora bok om hundar ger massor av inspiration och kunskap till både gamla, nya och blivande hundägare. Boken är helt reviderad och utökad med 26 sidor.