Den stora vegetariska kokboken
Inbunden bok. Könemann. 1 uppl. 1998. 304 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Stort format 28,5 x 22 cm Vikt 1.450 g.
Inbundet laminatband med skyddsomslag, mycket rikt illustrerat med fotografier i färg. Originalets titel: The Essential Vegetarian Cookbook. Översättning: Lottie Eriksson. Den här boken innehåller ett rikt urval utsökta vegetariska recept, från snacks till hela måltider, desserter och drycker. I boken används råvaror från hela världen och recepten baseras på förstklassiga, färska produkter. Vegetarisk mat kommer aldrig mer att framstå som det nästbästa alternativet. Innehåll: Förord, Det vegetariska äventyret, Soppor och förrätter, Antipasto, Tilltugg och festmat, Tomater, Pajer och pizza, Potatis, Pasta och nudlar, Svamp, Gryner och baljväxter, Polenta, Grytor och gratänger, Sallader, Oliver, Vegetariska tillbehör, Grönsakspuréer, Wokrätter, Tofu och tempeh, Läckra limpor och portionsbröd, Ost, Såser, dressingar och annat smakrikt, Efterrätter, Sommarfrukter, Kakor, bullar och andra söta bakverk, Glasyrer och krämer, Drycker samt register. // Bilden avser den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN för beställning av flera av mina böcker samtidigt. [1229]
Förlagsfakta
- ISBN
- 382900995X
- Titel
- Den stora vegetariska kokboken
- Författare
- Eriksson, Lottie
- Förlag
- Köln : Könemann
- Språk
- Svenska